44078
-
#1600 50. perc PUMAA GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!! -
#1599 ALEX CSODÁLATOS SARKAZÓS GÓLJÁVAL ÉS FANTASZTIKUS JÁTÉKÁVAL VEZETÜNK 1-0! -
#1598 Ez igaz, többet ér mint a sztárocskák -
Rudee #1597 Én Thuramot se emelném ki, bár a többi védő teljesítménye mellett talán kiemelkedett. Cannavaronak szurkoltam hogy szedjen össze egy sárgalapot, de nem sikerült neki. -
Rudee #1596 Nem is védelmünk, hanem Gravesen kiemelkedő játéka miatt nem jutottatok nagyon előre.
Owen viszont kezdőként nem sokat mutatott még idén, szerintem Ronaldohoz hasonló teljesítményt nyújtott volna. -
#1595 sztem Trez se tudott volna többet hozzá tenni mivel tipikusan az a csatár akinek rá kell tenni a lábára tenni a lasztit.már pedig egyik csatárunkat se sikerült megjátszani. a védelemben meg nézd meg hogy Canna 3 lemaradása mit eredményezett -
#1594 majd a delle alpiban , ott már lesz trez nem?
2002/03-ban is kikaptunk,de aztán nyertünk -
forzajuve #1593 Én végülis Zebina kivételével elégedett vagyok a védelmünkkel. Bár azért kiváncsi vagyok mi lett volna velünk, ha a Dagi helyett mondjuk Owen van nagyobbrészt a pályán, illetve kiváncsi a fasz jó volt ez így :D.
Én Del Pieroval nem voltam megelédedve. Az első 15-20 perc után szinte eltűnt. A produkciójából bennem csak az a sarkazás maradt meg. Ja meg amikor Emerson elfejelte előle a lasztit. Pedig nincs ám ennek a reálnak annyira erős védelme, sőőőt. Kár, h Trez nem volt ott talán ő többet tudott volna hozzátenni a játékunkhoz -
#1592 Rosicky lesz az -
#1591 pedig már 100x leírták:)
azért én is megveszem -
#1590 A Keddi képes sportban JUVENTUS poszter
Illetve DEl Piero cikk több oldalon.
Nemis tudtam, hogy kapuban kezdte :-) -
#1589 Szerintem nem igazán voltak nagy helyzeteink illetve ha Oliviera belövi.....
Nedved nélkül is volt tartása a csapatnak.
Vegyértek csak ki másik csapatokból az irányítót és a legjobb csatárt nemtudom mit nyújtana.
Viszont Nedved pótlására sürgősen kell valaki, főleg ha visszavonul. -
#1588 azért a helytállás az barokkos túlzás. ez a védelem ami kedden volt közelébe se érti az idei szezon védelméhez. Canna 3x maradt le(2 kapufa,1gól) Zambi se nyújtotta azt a teljesítményt amit tőle elvárhattunk.Zebinan úgy ment át néha R.C. ahogy akart...talán Thuram,Buffon,meg Puma alkotott vmit... -
#1587 kórházban van,agyrózkódással... de pár nap múlva kijöhet -
#1586 vmilyen Péter az eurobarca főszerkesztője -
#1585 Két legjobb emberünket nélkülöztük.
De a védelem még ígyis helytállt. -
#1584 ja. ki ez a faszi egyébként?
amúgy meg legyen mindkét meccsük 5-5, aztán 11esekkel dőljön el, jól akarok szórakozni ^_^ -
#1583 Mi van nedveddel kiderult mar? -
#1582 Basszus Claudia, meg Csank. Forzajuve, én el is ástam magam, kár Nedvedért, megnéztem volna a játékát a Real ellen :(, de azért örülök, hogy nyert a Real, nagy meccs lesz nálatok :) a visszavágó. De ez a két díszfasz méltatlan volt a két csapathoz. -
forzajuve #1581 Norbipapa? amúgy szvsz sok öröme nem lesz a mai estén :DD -
#1580 nem, egy index fórumos főbarszás lesz asszem -
forzajuve #1579 gyengus volt a tegnap esténk, de még nincs veszve semmi.
De azért Liptai nagyon odabaszott, ha Juve sállal jelent volna meg én bizisten elástam volna magam 3m mélyre. kiváncsi vagyok ma ki lesz a vendég? Majka Barcás sállal?:) -
#1578 már jól volt a meccs elött is de vmiért nem ment a csapattal. sztem a bajnokin már játszhat -
#1577 Trez-ről tudtok valamit? -
#1576 iszonyat szarok voltunk semmi elképzelés egy nagy 0 az egész...
remélem Capello kitalál vmit két hét múlva...
MARCELLO LIPPI! -
#1575 sry :)
szegény nedved !!! :)
Visszajön már viszik is hordágyon :) -
#1574 Stadio Delle Alpi
Nedvednek jobbulást. -
#1573 Nekem csak az a problémám , hogy sehogy nem játszottun no elképzelés no elszántság... -
#1572 Na majd a Stadio Del Alpiban.... -
#1571 ENNYI! KÉSZ! VÉGE! BORZALMASAN XAROK VOLTUNK BOTRÁNYOSAN ! -
#1570 hááááttt....
Szerencsétlen Pavel Nedved jobb ha visszavonul de azért mindig nézen körbe mielőtt lelép a pályáról nehogy elgázolja vmi ahogy ált. szokott lenni :)
Sajnos a Real Margit most tényleg jobb egy éppkézláb támadásunk nem volt.
Semmmi elképzelés nincs nálunk , remélem a II. félidőre sikerül kicsit 'felpörögnünk'
Jó szórakozást! (Már ha ezt jó nézni nekünk :() -
#1569 Ezt hallottam a Bayern meccs előtt -
R9 #1568 nemhiszem hogy idegenben nyertek,max. hazai pályán -
forzajuve #1567 20:45 -
#1566 oké de nekem pontosan kéne -
#1565 mint általában a bl meccsek :P
20.30 vagy 20.45 -
#1564 Hánykor kezdődik? -
forzajuve #1563 jah megvan!
vezeti: Lubos Michel (szlovák)
-
forzajuve #1562 Capello: Mi ugyancsak jó formában vagyunk és nagyon készültünk a mérkőzésre.
Tééényleg??? Én észre sem vettem.
Amúgy tudja valaki, h ki vezeti az esti meccset? -
#1561 Hát a hétvégi eredményük biztató volt