44078

ibogldrc.jpg

• Breki33
    repeat P
  • Kaplan
    Nem tom én ilyenkor úgy izgulok! :)
    Szabályosan remegek és imádkozok nehogy gólt lőjjön a real madrid....
    szép volt a mi gólunk nagyon csak a real kezében ott van a nagy fegyver miszerint ha gólt lőnek nekünk min. kettőt kell .... :(
  • Kaplan
    VEZETÜNK!!!
  • Breki33
    az egy parfüm? P
  • Breki33
    góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
  • R9
    Fenomino majdnem gólt lőtt
  • Breki33
    Meg kell lennie

• Kit--Kat
    ehhh nyernünk kell!!! Ibra nagyon elszúrta azt a 100% helyzetet:((
  • Kaplan
    lehetne jobb is igazad van. az a baj , hogy annyira izgulok mert ha kap egy gólt a juve akkor nem hiszem , hogy talpra tud állni és 3-t bevágni a realnak :(

FORZA JUVE!!!
  • gercse
    nem rosz mecs de lehetne jobb is egyelöre 0-0,1 gol min. kéne
  • Breki33
    Hajrá fiuk

• Sheva
    nekem nem mondjuk de a juvenak igen! :))
  • R9
    kinek?:D
  • Sheva
    na ma minden eldől... Nedved hiányozni fog nagyon!!!
  • gercse
    remélem igazad lesz,nekem tetszik a kezdö 11 csak sikerüljön golt löni és nem kapni
  • forzajuve
    Juventus: 1-Gianluigi Buffon; 27-Jonathan Zebina, 21-Lilian Thuram, 28-Fabio Cannavaro, 19-Gianluca Zambrotta; 16-Mauro Camoranesi, 3-Alessio Tacchinardi, 8-Emerson; 10-Alessandro Del Piero, 9-Zlatan Ibrahimovic, 17-David Trezeguet.

Real Madrid: 1-Iker Casillas; 15-Raul Bravo, 19-Walter Samuel, 6-Ivan Helguera, 3-Roberto Carlos; 23-David Beckham, 16-Thomas Gravesen, 5-Zinedine Zidane, 10-Luis Figo; 7-Raul, 9-Ronaldo

Vezeti: Markus Merk (német)

megnyugodtam! :) Továbbjutunk Forza Juve! szerintem...
  • 9csöves9
    ha kapunk egy gólt lövünk 3-t
  • R9
    nincs első 2 órám.....
  • DONGUBA
    menj iskolaba.
  • R9
    ha kaptok egy gólt pánik van tudjátok
  • 9csöves9
    na eljött a nagy nap... NEdved,Kapo és Blasi nem bevethető remélem Zalayeta és Alex is kezd. Végre teltház lesz a Delle Alpiban muszály kiszolgálni a közönséget. FORZA JUVE!
  • 9csöves9
    ráadásul megszrukáltak 4 Juve szurkolót!szerencsére csak a lábukon, meg verekedés volt
  • gercse
    a romaiak csak ilyenek le kell szarni öket,mostmár csak a reál ellen kell készülni
  • 9csöves9
    a rómaiak csalásról beszélnek Zlatan meg nem adott gólját meg se említik persze
  • 9csöves9
    itt az érdekes kép:) nem szoktak ennyire ehymás nyakába ugrani talán csak a LEcce ellen:)

• 9csöves9
    brakhattam volna de jó látni a szomorú szánalmas romaiakat:D
  • gercse
    ennyi erövel berakhattad volna az alexes képet is ibivel,mindegy a lényeg hogy nyertünk,és ezek után már rosszul érezném magam ha kikapnánk a reáltól vagy nem jutnánk tovább egy x miatt
  • 9csöves9
    lényeg a 3 pont. ebben a versenyfutásban már teljesen mindegy hogy ki hogy gyűjti be

kurva jó ez a kép :D:D

• forzajuve
    Capello már megint hozta a formáját... Kiváncsi vagyok mit fog alakítani a reklám margit ellen
  • DONGUBA
    na jo telleg igazad van most.
  • 9csöves9
    miért most mond hogy nincs mákotok amikor állandóan az uccsó percben szerzitek a gólokat,vagy mákosan lövitek
  • DONGUBA
  • 9csöves9
    tegnap hajtós meccsen nyertünk 2-1-re! x lett volna a megérdemelt eredmény de ha a Milan már 6 meccs óta nem a megérdemelt eredménnyel lépnek pályára így nekünk is lehet mákunk!

• 9csöves9
    4-3-3-ba csak lesznek támadásaink. főleg ha leültetik végre Zlatant
  • zambrotta
    nagyon tartok én ettől a meccstől, szerintem be leszünk szarva és nem sok normális támadást fogunk vezetni, bár remélem nem így lesz

• gercse
    felölem zalayeta is belöheti azt a golt amivel nyerünk,csak nyerjünk
  • 9csöves9
    ja min 1 Alex góllal:) na meg a volt romai fiuknak is bekéne 1-1-t lőni:D
  • gercse
    ez jó kis kép,reélem hasonlo eredmény születik mint az elözö roma meccsen
  • 9csöves9
    nemsokára itt a szombat! ismét 3 csatárral játszunk ami érthető hisz a Romának az egyetlen értékelhető csapatrésze a csatárai! MERDA ROMA!

• 9csöves9
    ha őt meg Fabriziot és egy védőt mondjuk Bonerat hozzuk nyáron akkor szobrot állíttatok Don Mogginak :P