44078
-
forzajuve #1720 állítólag az Anderlechtes Vincent Kompany-ért (1986os, belga, védő gyerek) is harcban állunk az Arsenallal. Az ő érkezése a nyáron várható (ha várható :)) -
#1719 cserének elmegy. jobban örülök hogy ül ott vki minthogy csak Montero ülne ott -
#1718 -
#1717 ja vagy Gyepest hagy vágjon vagy 2-3 öngólt is... -
#1716 Akkor már igazoljuk le Mátyust+Sebők Vilit is! -
#1715 Nehogy már Kovaccal erősödjünk,amikor a Bayernek sem kellett,azért mi meg a Bayern között nagy a különbség!Ugyanez a helyzet Koffour-ral,minek nekünk?Hol is játszik?Vagy csak a labdatartóhálót cipeli?Nevetségesek lennének ezek az igazolások!Ja és ne külföldieket igazoljunk már,ha otthon bőven van választék! -
#1714 szerintem egy nagyobb védőt is igazolhattak volna.. mondjuk Kovac se rossz.. -
#1713 Mondhatjuk úgy is, hogy 100%-osan kihasználta helyzeteit P -
#1712 Tényleg mit szóltok Kovac-hoz? -
#1711 Szval a szokásos P -
#1710 egyetértek Trez nevét csak a gólnál lehetett hallani de ő legalább gólt lőtt. nem fog Ale kiszoúlni sztem vagy maradunk a 3 csatáros 1 védőkp-s rendszernél vagy ÉSSZERŰEN rotálni fog -
#1709 Capellóból kiindulva lehet akármilyen jóformában, nem érdejkli, hogy ő vezeti az abszolút góllövőlistát házonbelül nem szereti és kész, így trezzel kiegészülve marad neki a pad:( -
#1708 Teljesen hülyeség,azért fog kiszorúlni,mert Trez és Zala is gólt lőtt?Trez a gólon kívül nem is nagyon ért labdába. -
#1707 Gratula a Juvénak........lassan már a Real mumusává válik a csapat :))) -
#1706 elég szomorú, hogy Capellónak 1 Zalayeta előbb áll mint Alex, persze ő lőtte a gólt és jó, de nem hinném, hogy jó megoldás lenne, Barca ellen is lőtt gólt még se lett kezdő. Na mind1 tök fölösleges mert így lesz:( -
#1705 Jó volt a meccs sztem is Alex fog kiszorúlni sajna.
Ki is lesz a köv. ellenfelünk?
RESZKESS AKÁRKI IS VAGY!!!! :) -
#1704 vissza jon Nedved akkor Szerintem Del Piero kiszorul,de ugyis az lesz ha valakinek nem megy akkor jön helyette más,meg persze Zalayeta sem lesz kezdö gondolom,szerintem Nedvad Ibra és Trez kezd majd elöl -
#1703 de most valamelyik csatár kiszorul a kezdőből és ha csak nincs sérülés nem is nagyon fog játszani, ki lesz az szerintetek? -
#1702 ja,elnézést csak siettem, NEDVED -
#1701 Nedved -
#1700 szép volt fiuk,Ibrahimovic nagyon jol játszott Zalayeta is ugy nyomta ahogy kell,ha minden meccsen igy küzdünk nem lehet probléma,és még jön nedved ;) -
#1699 Gratula a Juvénak. Bár nem vagyok Juventus-fan, örülök neki, hogy nem az a mocskos Real nyert. -
#1698 persze csak a Milannal! :D -
forzajuve #1697 Királysááááág! Irány a BL döntő! :) -
#1696 gratulálok a Juvénak nagyon erős Realt győztek le!!! -
ugot2know #1695 Egy héten belül másodszor döntött napi nézettségi rekordot Magyarország harmadik legnagyobb kereskedelmi csatornája, a Viasat3. Március 8-án a csatorna 8,3 százalékos kereskedelmi közönségarányt ért el a 18-49 éves korosztály körében.
A rekord többek között az UEFA Bajnokok Liágája két mérkőzésének köszönhetőek. Az élőben közvetített Chelsea-Barcelona összecsapást a nézők 11,2 százaléka, a felvételről sugárzott AC Milan - Manchaster United rangadót pedig 12,4 százaléka kísérte figyelemmel a 18-49 éves lakosság körében. Ugyanebben a korcsoportban, a kábeltévével rendelkező háztartásokban a főműsoridő zömében (20:40 - 24:00 között) a VIASAT3 (18,1% SHR) maga mögé utasította a TV2-t (17,8% SHR) és az MTV1-et (16,1% SHR) is.
-
#1694 félek ez volt Alex uccsó meccse idén a BL-ben:( -
#1693 -
#1692 :) -
#1691 Én ma elővettem a Juventusos bögrém reggelizni :-) -
#1690 csodálatos volt a tegnapi meccs! Alex szar volt de ezzel most nem kell foglalkozni! fantasztikus egyéni teljesítmény fantasztikus védelem mi kell még. Trez és Robocop góljai csodálatosak voltak! IMÁDLAK JUVEEE! -
#1689 Királyok vagyunk!Szerintem Zlatan ma játszott az eddigiekhez képest a legjobban,csak megtanulhatna néha passzolni is!Robocop Isten!Tacskó is jót bunyózott Fat Boy-al,magyarul meg vagyok elégedve mindenkivel:)
Legjobb lenne,ha a Bayern-t kapnánk!
Forza Juve! -
-
#1687 Amúgy Imbra és Zalayeta is tök jó volt.
Nedveddel még javulunk -
#1686 Nem tudjom miért szidjátok Imbra-t most tök jó volt.
Mondjuk a végén szidtam mikor ellőtte 3-0-mehettünk volna -
#1685 Remélem nem a chelsea jön az sztem megint kemény lenne bár már a mostani csapatok mind kemények. -
#1684 úhh mi is jön, chelse???
Na most kívételesen szerencsére bejött, hogy lejött Alex, de a további meccseken szeretném bent látni a pályán a lefújásig. -
#1683 Szép volt fiúk! Szép volt fiúk! -
#1682 És kivertük a REAL-t!!!!! Huhh nagy kő esett le a szívemről.
Szívesen megnéznék még egy Milan-Juventus döntőt! :) -
#1681 bye bye real