44078
-
#1760 de akkor is... nem mintha Olivera vagy a Juve ellen lennék... -
#1759 ütésért,köpésért,fejelésért 3 meccs jár általában. arról nem is beszélve hogy a rasszista megnyílvánulást sokszor semmivel nem büntetik. ilyen folytogatás meg 5 meccsenként van -
#1758 miért nincs igazam... még megye 2-be is vagy 5 meccses eltiltás vár az ilyenre!!! -
#1757 hát ez nem fog menni -
forzajuve #1756 téged meg 10 évre kéne kitíltani ebből a topicból -
#1755 hehe az meg a másik a Getafétől 2:1-re... -
#1754 Fontos, hogy nyertünk, a Real meg megint szopott -
#1753 hehe jaja... ha jól tudom már a csúcsot is beállították!!! -
#1752 náluk meg döntetlen,döntetlen:) -
#1751 a győzelem győzelem.. -
#1750 grat a Juvenak nehéz meccs volt... de Oliverát vagy 10 meccsre el kéne tiltani!!! -
#1749 nah a tegnapi meccsről...
egy jó Chievo ellen játszottunk iszonyat szarul.nem érdemeltünk győzelmet. a gól tisztán bent volt, nagyon örülhetünk a 3 pontnak.
a bírói segítségekkel kapcsolatban Várhidi tökéletesen kifejtette véleményét én isezt gondolom.
a szar játék mondjuk nem lehet annyira meglepő hisz egy 120 perces meccs van a lábunkban -
R9 #1748 olyanok vagytok mint a milan 1 góllal nyertek. -
#1747 Ja sajna kicsinyítés közben recés lett :( -
#1746 Itt a juve gyüjteményem egy része, van meg egy-két dolog :)
-
#1745 Huhh.. ez nagyon nehéz meccs volt de megnyertük ;)
Olivera elvesztette a fejét de hát istenem :)
Mondjuk amikor kiállították a chievo játékosát hát , hogy ekkorát belerúgni , hogy ennyire ne legyen normális szóval pff..
Olivera meg úgy futott le mintha üldöznék :)
Szerencsétlen Alex-t vmiért nagyon rühellheti Capello! DE MEGNYERTÜK! NEHÉZ VOLT , DE MEGNYÉRTÜK! Csak így tovább! Forza Juve! -
#1744 este nem kéne nyernetek!!!!!!!!!!! -
#1743 én mint külső szemlélő nem sokra tartom őt... -
#1742 még jo hogy nem csinált semmit alig játszott,én bánnnám ha elmenne -
#1741 hagy menejen mostanába semmit nem csinált a juvéban!!! (Szerdáig!!!) -
#1740 hát én Trezt tartom sajna vvalószínűnek. neki vannak a komolyabb kérői -
#1739 Zalayeta nem kell oda... vagy Trezeguet mehet a Chelseabe!!! -
forzajuve #1738 deha ő jön akkor a Trez, Zalayeta, Sanyi trió egyik tagjának arrivederci nem? -
#1737 Alex 7-t keres reklámokkal együtt 11-t. MUtunál sokkal jobb csatár Cassano,nem drogos és ráadásul olasz.sztem is sok ez a fizetés és Moggi nem hülye tuti lejjeb fogja tornázni mert emlékezzetek csak mennyi hajcihő volt hogy Treznek 3 milla legyen a fizetése pedig elötte lévő évben gólkirály lett. nem fog ennyi keresni a Ragyás ez tuti -
#1736 hehe igaza van... Mutu már leszokóban van :P -
#1735 Be is baszna!Kb. ekkora fizetést kap Alex!Így is el van szállva magától,ráadásul paraszt is,inkább menjen a telekre mezőgazdasági munkát végezni!Jobb egy,volt drogos,mint ő,akit nem lehet megnevelni! -
#1734 na egyre közelebb van Cassano
Mutu+4 milla és 4,5 milla euro fizetés -
#1733 hehe lehet meg ha van egy Malvin nevű barátja! :DDDD -
forzajuve #1732 szerintem meg tudná nevelni Fergie is, meg Rafa Benitez, meg Várhidi Péter is, sőt még Szalacsi Sándor is, feltéve ha atomtámadás ellen is véd, és meg tud inni harminc őőő háromszá őőő ezer litér vizet is együltében. -
#1731 Cassanot nem lehet megnevelni... a legjobb edző aki megtudná nevel az Murinho lenne!!! -
#1730 az jó lenne. és Capellonál sztem most már nem pattogna:) -
#1729 hehe jaja Mutu is a Juvéba van??? nem is tudtam... -
forzajuve #1728 bizony
Mutu + Kovac = Cassano :D -
#1727 jaja vagy kölibe adni!!! -
#1726 elcserélni jók lesznek -
zambrotta #1725 Most Iraloa (Bilbao) -bár szerintem nem jön, a baszk vér miatt-, és daniel Alves (Sevilla) a téma! -
zambrotta #1724 miért ő már biztos hogy a miénk -
#1723 hehe jaja kiadnak érte egy csomó pénzt oszt a padon ül...na ennek sok értelme lenne! -
#1722 na az nagyon jó lenne! nagyon tehetséges! -
forzajuve #1721 remélem egy percet nem jáccik majd nálunk