44078

ibogldrc.jpg

• Kit--Kat
    hehhe 10x annyit játszik mint Del Piero ő a "nagy" begejező csatár, és mégis kevesebb gólt lőtt min Alex, sőt ha még a BL gólokat is hozzáadjuk...
    ennyi játékkal már rég megkellett volna szoknia..
  • Rudee
    Ibrahimovicot fölösleges szidni. Teljesen más bajnokságból jött és ennyi játéklehetőséggel nem is csoda hogy nem tudja megszokni ezt a környezetet.
    A holland megyei bajnokság jelzőhöz inkább nem fűznék hozzá semmit, valaki talán tudja hogy miért.

Mindkét gól a védelemé volt. Az elsőnél a rövid sarokról továbbcsúsztatta az egyik olasz a labdát, a másodiknál meg nem lépett ki senki az angolokra.
  • Breki33
    szerintem az EB-n és a REal ellen is jó volt
  • BADE
    Az Ajaxban jó volt,de itt nem...
    Észrevehetné már,hogy nem a holland megyei bajnokságban van.
  • Breki33
    pont akartam kérdezni

Ibra sztem jó játékos, bár a mai meccsen neki sem ment
  • Mhosah Myth

Blasi nagyon gyenge teljesítményt nyújt Zlatannal egyetemben... Nem tudom, hogy miért kell őket játszatni.
  • BADE
    Appiaht újra be kellene vetni!Tacskó is több szerepet kaphatna!Blasi meg osztogassa a szappant Ibrával párban a zuhanyzóban!
  • Breki33
    jó kérdés lehet megelégedtek ezzel az eredménnyel pedig jól nyomtunk

sztem Camo is jól játszott, és Nedved is belejön.

Interesek meg irogassanak a saját topicjukba eljön majd az idő mikor őket verjük.
  • Shotogan
    Túl vagyunk a meccsen,az biztos hogy nehéz lesz a torinói visszavágó.Sajnos a csapat nem játszott a legjobban,főleg Nedved volt nagyon árnyéka önmagának,de ez elég sok játékosról elmondható.Thuram és Cannavaro nagyon jól játszott,de ez nem lesz elég a továbbjutáshoz ha csak a védelmünk jó.A gól elég szerencsés volt,de ha figyelembe vesszük a meg nem adott gólt és a nem befújt tizenegyest,akkor mondhatjuk,hogy megérdemelt.De ritka gyenge volt a bíró is,hülyeségeket ítélt nem egyszer és (tegyük hozzá) mindkét félnek.Szerintetek amikor Cannavaro szépített,akkor miért álltunk meg és miért nem támadtunk egy kicsit jobban?Így Trezegól szinte szerepet sem kapott egész meccsen!
  • BADE
    Biztos vagyok a továbbjutásban!Ami Ibrát illeti takarodjón Torinóból!
  • Mhosah Myth

Mondjuk az igazat megvallva tényleg elég sz@r volt... Sőt alig csinált valamit...
  • Sheva
    Meglepő hírrel szolgált Pavel Nedved, aki hosszú kihagyás után nemrég tért vissza a Juventusba. A cseh aranylabdás a La Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozatában azt sem tartotta kizártnak, hogy a nyáron visszavonul az aktív labdarúgástól:
    - Nem is tudom pontosan, hogy mit bír a szervezetem - mondta Nedved -, az elmúlt hónapokban alig-alig léptem pályára. Az Eb óta nagyon sok minden történt, a pályafutásom szempontjából szinte mind negatív volt. Az elmúlt két hónapban a pálya közelében sem jártam, így most sincs 90 perc a lábamban. Ha ez így folytatódik, akkor a szezon végén be kell fejeznem a pályafutásomat.
  • Sheva
    na 2:1 ez az egy gól nagyon értékes lehet a Juvénak!!!
  • Sheva
    hát ja a második gól szép volt!
  • Kit--Kat
    mér pont Del Piero???
    ő játszik valamit az ibra csak reklamár whááá
  • Rudee
    Arról beszélek mikor a "köcsög bíró" elnézte Cannavaronak vagy kinek hogy lerántotta Raúlt.
  • BADE
    2-1-el elégedett lennék!Na kezdődik...
    Forza Juve!
  • BADE
    Miről beszélsz?MErt én nem váom,mire írtad ezt!
    Egyébként meg:
    Vicc,amit a játékvezetői hármas csinál!Mondjuk a védelmünk sem semmi!:(
    2 helyzetből 2-őt berúgtak!Ibra kapufa,Alex helyzet,meg nem adott gól+40.percben szerintem a liverpooli kezezett,szóval simán lehetne fordítva is az eredmény!Ha úgy játszanánk,mint az utolsó 10 percben,akkor lehet esélyünk,másképp nem.3 gólt otthon sohasem lövünk úgy hogy nem kapunk mellé.
    Forza Juve!
  • Rudee
    A madridi meccsen Raúl lerántásakor miért nem reklamáltál ennyire?
  • Kit--Kat
    attól félek szokásos koreográfia, Alex le zalayeta fel:(((
  • Mhosah Myth
    Nah bazzzeg ez nevetséges!!! Az a köcsög bíró nem adta meg Del Piero fejesgólját pedig qrvára nem volt les
  • R9
    KURVA NAGY GÓL
  • R9
    ez az!
  • Sheva
    na vezet a pool Hypia szerezte a gólt!
  • Kaplan
    faxom!
    Pont most cserélik az egész házban a tv hálózatot persze a haverjaim most nem tudják felvenni!!!
    nem lehet vhol élőben megnézni??? (kép legyen!)
  • forzajuve
    ok
  • Sheva
    IQ mester
  • forzajuve
    szerintem csak pár extra hozzászólást akar szerezni...
  • Sheva
    ez rendes...
  • 9csöves9
    Ez egy fantasztikus gesztus a Juventus honlapjáról. Kellemeset csalódtam nagyon a Pool szurkolókban

Mindkét klub és megemlékezik az elhunyt szurkolókról és hangsúlyozza az azóta kialakult békés viszonyt a két szurkolótábor között.

Minden szurkoló karszalagot kap amin "amicizia-friendship"(barárság) felirat olvasható, és ugyanilyen szalagot fognak a játékosok is viselni a meccs alatt.

Ezenkívül a Liverpool-szurkolók egy óriási mozaikkal készülnek. A mozaik darabjai "In memoria e Amicizia" feliratot adják majd ki, ezt fogja körülvenni a Liverpooliak címerében található madár és a Juve-zebra.

Michel Platini és Ian Rush fogja azt a transzparenenst a pálya közepére vinni, amin az elhunyt szurkolók keresztneve lesz feltüntetve.
  • Sheva
  • R9
    ...
  • Sheva
    milyen bilan??? inyter
  • R9
    én pl. utálom az arsenalt,de akkor is inkább ők mint a juve vayg a bilan
  • Sheva
    olvass lejebb írtam h nem szeretem a poolt akkor inkább már juve szal....
  • R9
    nemtudom felfogni hoghy egy bilan drukker hogy szúrkolhat egy juventinonak,látszik hogy sheva nem teljesen bila ndrukker,csak ilyen divat
  • Sheva
    A sors iróniája, hogy a Liverpool és a Juventus éppen az 1985-ös Heysel-tragédia 20. évfordulóján került szembe egymással a Bajnokok Ligájában. A szomorú eset óta egymással baráti viszonyt ápoló klubok szeretnének méltóképpen megemlékezni a 39 halálos áldozattal járó tragédiáról, és a múltidézés mellett nemes küzdelemben eldönteni, hogy jelenleg melyik a jobbik csapat.
    A Juventus a hétvégén egy másik gyászeset miatt nem játszott bajnokit, II. János Pál pápa halála miatt ugyanis elmaradt az olasz forduló. A torinóiaknál a Real elleni visszavágó két gólját szerző csatár, Zalayeta és Trezeguet bajlódik sérüléssel, ők legfeljebb a cserepadra ülhetnek le, így a támadósorban Ibrahimovic és Del Piero próbál majd minél több gondot okozni a liverpooli védőknek. Tacchinardira eltiltás miatt nem számíthat Fabio Capello, Pavel Nedved azonban felépült fejsérüléséből, és a kezdőben kaphat helyet.
    Rafael Beniteznek is a támadósorban lehetnek problémái, Morientes nem játszhat a BL-ben, többen sérüléssel bajlódnak, így Milan Baros ékpárja Luis Garcia lesz. A középpályán Dietmar Hamann továbbra is sérült, Steven Gerrard azonban újfent játékra jelentkezett.
  • Sheva
    juve juve juve... Zlatan ma bólint érzem...
  • R9
  • Breki33
    lehet jó is hogy erre a mecsre többet tudtunk készülni

bár kérdés nem kaptak-e pihenőnepot