44078

ibogldrc.jpg

• Breki33
    Találtam egy nagyon jó oldalt ahol ilyen képek és videók vannak

• Sheva
    hát nem egészen!
  • 9csöves9
    jah azt hittem nála is Camo a téma:D
  • Sheva
  • Breki33
    nem is róla volt szó
  • Sheva
    na de lényeg h Zlatan mostanában nem jól játszik és emberelje meg magát...
  • Sheva
    de láttam csak nem végig és nem az elejétől...
  • Breki33
  • Breki33
    ez a te véleményed

amúgy ő másról beszél

illetve saját bevallása szerint nemis látta a meccset lol
  • Sheva
    jaja
  • 9csöves9
    ez így van idén kiemelkedő teljesítményt nyújt!nagyon jó csak tegnap nem ment neki ennyi
  • Sheva
    olaszba voltak olyan meccsek(1-2) amelyen jól játszott a gyerek!
  • Kit--Kat
    hát én még nem láttam tóle akkora lehengerlő focit, a Real meccsen jó volt, de azért ott sem ájultam el
  • Sheva
    tegnap nem volt jó de ha jó akkor odabassz a játéka!
  • Shotogan
    Zlatannak tényleg nem ment tegnap,de sztem nem kéne ezért elzavarni.A ligában meg a BL-ben mi lett volna Zlatan nélkül?Trez sokáig sérült volt és Zalayeta nem szokott hozzá,hogy szerda szombat ritmusban végigjátssza a meccseket.Appiah-t én sem értem miért nem játszik sosem,egy kicsit sok labdát ad el de hasznos játékos ő is.
  • 9csöves9
    de nehogy azt mond hogy tegnap jól játszott, szinte ő adta el a legtöbb labdát
  • Breki33
    láttam én már nem jól játszani ez közel sem volt hozzá
  • 9csöves9
    láttam én már jól játszani ez közel sem volt hozzá
  • Sheva
    nekem is tetszik a játéka amikor jól játszik!
  • Kit--Kat
    az igaz, de még nem tett le annyit az asztalra, hogy így játsza az agyát
  • Breki33
    A focit pont az egyéniségek teszik színessé

de neked nem szimpi nekem igen, bár nem a kedvenc játékosom.
  • Kit--Kat
    nem játszik alázattal....
  • Breki33
    Szerintem jó játékos a Holland bajnokság színvonala pedig tegnap látszott.

Nem gondoltam volna hogyx így helytállnak.
  • Kit--Kat
    ???
  • Sheva
    hát igazd van nem nagyon néztem a meccset...
  • Kit--Kat
    nemm én a szépségért szeretem a játékosokat mer nem vagyok buzi:), én magáról az emberről beszélek, most is ha figyeltél volt neki 1 kiugratás aminél elcsúszott, már elkedzett reklamálni a kugrató csapattársának. hát ez az ember tuti nem normális
  • Sheva
    nem a kinézet alkapján kell szerettni a játékosokat...
    Gattusso se a legszebb a világon de kurva jól játszik és ez a lényeg és nagyon hasznos a Milannak!!!
  • Rudee
    Tudod egy a baj, hogy az a lerántás nem olasz bajnokin volt hanem, európai kupamecsen. Ott pedig beláthatod hogy máshogy ítélik meg.

Az olasz és holland bajnokságot meg csak Te tudod Den Haag vs. Milan szemszögből összehasonlítani, de ha ezt be tudod magyarázni magadnak akkor sajnálom. Sokkal másabb szögből kéne nézned, de úgy veszed észre.
  • Kit--Kat
    Az a nagy lekezelő, lenéző pofája annyira idegesítő Zlatannak eddig minden játékost szerettem a Juvében, de most, hogy ő megjött már őt úgy utálom, mint a.......
  • Sheva
    ez igaz mondjuk sokszor bele botlik a saját cselébe... de akkor is amikor meg összejön neki akkor meg ő a király... ugyan ez van nálunk Pippoval amikor gólt rúg ő az isten amikor kihagyja a 100%-osat akkor meg mindenki basztatja... IDŐ KELL NEKI!!!
  • Mhosah Myth
    Csinál gyönyörű cseleket csak az a probléma, hogy 10-ből 1 jön be neki és nem tudja felfogni, hogy passzolni vagy csel nélkül elvinni egy játékos mellett sokkal egyszerűbb lenne főleg mikor vesztésre áll a csapat de ő inkább megpróbál esernyőt adni meg mindenféle sarkazást egyebeket amikor egy egyszerű passzal gólhelyzetbe passzolhatna ő inkább oxival megpróbálja odadni és elb@ssza...
  • Sheva
    hát de azért már itt is csinál gyönyörű cseleket!
  • Sheva
    Appiaht én is hiányolom nekem tetszik a játéka és még tavaly alap ember volt...
  • Breki33
    Camo?

Egész jól játszott és volt ergy szólója mikor öt ember között indult meg.

De tényleg nem értem Appiah miért nem játszik és Blasi miért kezd mindig.
  • 9csöves9
    csak eszébe kell juttatni hogy ez nem a holland bajnokság
  • Sheva
    jaja szerintem is jó játékos szüksége lesz még a Juvénak rá...
  • 9csöves9
    azért hasonlítsd össze a Den Haag meg mondjuk a MIlan védelmét.egyszerű huzogatós cselekkel megetett 8 embert az Olasz bajnokságban a 2. ember vagy simán szereli vagy úgy felrúgja mint a szemét.hatalmas játékos Zlatan de amikor szarul játszik akkor is mindenki mások fölé emeli és ez nem jó.

A Real elleni szted olyan hatalmas lerántás,érdekes senki se reklamált,és csak te beszélsz róla. gondolom láttál már Olasz meccset és tudod hogy az ilyeneket csak akkor fújja be a bíró ha segíteni akar egy csapatnak. itt azért Alex gólja még egyvonal sem volt nem hogy les, a kezezésnél meg érdekesen nyúlt meg a válla lefelé nem gondolod?
  • 9csöves9
    na elmondom én is a véleményem. az első félidő első felében szokásosan szarok voltunk pechünk hogy pont ezt hajtotta meg a Pool.Alex gólja még egyvonal se volt nem hogy les , a játékvezető meg szétfújta a meccset.Pessotto nagyon jó csere volt és a második félidőt egyértelműen uraltuk sajnos nem mutatkozott meg túl sok helyzetben. Alex lecserélését énse értem,Trez nem nyújtott semmi érdemlegeset.a védelem nagyon jó volt Thuram egyértelműen a meccs legjobbja néha olyan magabiztossággal szerelt hogy öröm volt nézni.Zebina sérülésénél én behoztam volna egy kp-t és PEssottot kitolom jobbhátvédnek hiszen tud azt is játszani és így egy friss kp val mondjuk Olival.távoli lövésekkel zavart okozhattunk volna még. Camo,Blasi,Trez nyújtották számomra a leggyengébb teljesítményt
    egy X re simán jók voltunk,ha nézzük a bírói ítéleteket akkor meg főleg.a 2-1 nem rossz eredmény,jobb mint a Real elleni
  • Rudee
    Nem Del Piero játékidején kell hasonlítani...
    Azért látom ismered Ibrahimovic játékosmúltját. Az Ajaxba kerülésekor is csak a 2. szezon végén kezdett igazán jól jáccani, addig mégse zavarták el.
  • BADE
    2 max 3 csapat van,aki ér is ott valamit,fordulónként nem egy olyan meccs van,amin 5-6 gól esik,ennyit a védelemről.Mi az,hogy ennyi játéklehetőséggel??Buffon után lassan ő lesz,aki a legtöbbet játszik...