44078
-
#2080 Reggel indulunk. FORZA JUVE
-
#2079 miért Professzor? -
#2078 a képből leolvasható de tessék
http://www.juventusclubmeda.it -
#2077 elvileg igen. bár azon se lepődnék meg ha 3-4-3- baj átszanánk ahol Zambi felmegy a kp-raés Montero kerül a védelembe
de ha a szokásos 4-4-2 lesz akkor tuti Professzor -
#2076 Zebinát ki fogja akkor helyettesíteni?Pessotto ugye? -
#2075 -
#2074 örülj neki nem lesz ki össze fogja a POOL középpályáját!!! -
zambrotta #2073 Gerrard ágyéksérülés miatt kihagyja a meccset! -
zambrotta #2072 és mi az oldal címe -
#2071 nem mondtam egy szóval se hogy soha:D -
#2070 soha se mondd hogy soha!!! -
#2069 játszhat Xabi Alonso de tőle sztem nem nagyon kell tartani hiszen januári törése óta 1 tartalék bajnoki meccsen játszott ugyhogy meccs nincs a lábában max csavarok -
#2068 Gerard nem lesz? akkor tovább megy a Juve... -
#2067 Ez jó,hogy nem lesz Gerrard,de Xabi Alonso játszhat már,nem tudod? -
#2066 na úgynézki Gerrard nem utazik ami nagyon jó hír!
a másik meg hogy ismét teltház lesz, Pool drukkerek meg félnek a bosszútól... -
R9 #2065 adták élőbe -
#2064 -
forzajuve #2063 De szar! Egy ilyen izgi meccset jó lett volna élőben látni. No mind1 :/
Forza Juve! -
#2062 lesz ma még Novantesi minuto is a Rai-n 8) -
#2061 majd nézdd meg hétfőn a sport 1-en az összefoglalóba... nagyon szép gól volt!!! -
#2060 hát sajnos azt nem láttam:D -
#2059 na akkor szép gólok voltak de egyikse olyan szép amilyet Rui Costa lőtt... az volt ám az igazi jobb ficok... -
#2058 na láttam a góljainkat az elsőnél Alex viszonylag kiszorított szögböl ballal erőből megküldte a labdát a lenyúló kapus keze mellé. a másodiknál Zalayeta helyzete után a kapus kint maradt a 16-os vanalánál és a kipattanó labdát Zlatan 20-25-ről a hálóba gúrította. na és a 3. az volt az igazán gyönyrű. Zlatan a 16 -os sarkától két szép csellel megindult és aztán úgy kényszerítőzött Zalayetaval hogy Zalayeta átvette és sarokkal tökéletes ütemben Zlatan elé tette aki átpörgette könnyedén a kapus fölött :D
a fejesgólt visszavonom mert csak a képek alapján ítéltem annak :D -
#2057 nah 3 gólt nem szoktunk kapni,Puma játszott volna erősebb kp, biztosabb védelem de mindegy. tartásunk az van, látszik 3 szor fel tudtunk állni a padlóról.érdekesség hogy Zlatan a maga 202 centijével végre gólt fejelt -
#2056 majd akkor pofázz ha egyszer vmilyen végső győzelem közelébe kerültök. mert olyan nem sokszor van -
#2055 Ilyen nincs,egyszer botlik a Milan és mi akkor nem tudunk nyerni!Ez a mi formánk.... -
#2054 na most légyszíves ne gyere ide "parasztosan-kekeckedni" (lehet, hogy csak így érted + :)) -
R9 #2053 jéééé 3 gólt lőtt a juve,ők ált.-ban 3 meccsen rugnak 3 gólt -
#2052 nektek se alakul jól eddig -
#2051 hát előny előttetek! ha nyertek elmentek 2 pontal..... -
#2050 90. perc Milan - Brescia 1-1 ez most nagy esély nekünk!
Kérlek istenem maradjon így a milan meccs és nyerjen a JUVE!
FORZA JUVE!!!! FORZA JUVE!!! FORZA JUVE!!!! FORZA JUVE!!! -
#2049 na mostmeg aztítják ez lesz
Buffon
Pessotto
Thuram
Cannavaro
Zambrotta
Camoranesi
Tacchinardi
Emerson
Nedved
Ibrahimovic
Del Piero
-
Armano, Durante, Mazzia, Walty, Goccione, Barberis, Varetti, Forlano, Squire, Donna. -
#2047 tegnap volt 100 éve hogy megnyertük első scudettonkat :P -
#2046 hát azért nem jó hír de ha Professzor jáccik helyette sztem jobbak leszünk. érdekes kis felállást írt a gazzetta a Violák ellen:3-4-1-2
Buffon-Thuram,Montero,Cannavaro- Tacchinardi,Pesotto,Birindelli,Camo,Nedved-Alex,Trez -
forzajuve #2045 Zebina kihagy 2 meccset? Na! Ez egy jó hír... -
#2044 2:0 a Milannak :DDDD -
#2043 Jonathan Zebina combsérülést szenvedett a Liverpool elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőben. A Juventus védőjét le kellett cserélni, és csak a mérkőzés után derült ki a húzódás ténye. A francia játékos egészen biztosan nem léphet pályára a Zebrák szombati, Fiorentina elleni, és a jövő keddi, Liverpool elleni visszavágón.
Fabio Capello valószínűleg Gianluca Pessottót szerepelteti a helyén. -
R9 #2042 2:1livernek -
#2041 Mennyi letta liverpool ellen?:)