44078

ibogldrc.jpg

• Barni
    ugyanez, a bayernt sem szeretem, de valahogy tegnap nekik szurkoltam.
    a tegnapi és mai meccseken akiknek szurkoltam mindegyik elbukott.. na szééép
  • Kit--Kat
    háthh kapelló annyira vaskalapos, hogy ennek az lesz a vége kb. hogy Alex pad Zalayeta kezdőbe, mer eddig ennyi volt a bukások utáni nagy csapat átdolgozás...
    Eezejután félek az se lesz meg, mer nagyon csalódottak lehetnek, néhányan annyira hajtottak, annyira próbálta valamit csinálni
  • Kaplan
    Nekem is!!!
    Chelsea-Milan-Man u. a rühellem őket trió.
    Nem tudom miért de olyan szinten unszinpatikusak , hogy ....
  • Barni
    hát ja, de mostmár a scudetto a cél, remélem azért az meglesz, bár a milan elég jó (annyira unszimpatikusak amúgy)
  • Kit--Kat
    ez nagyban az eddzőn is múlik, ha tudunk jó meccseket is játszani, és kint ppoolba játszunk 1 oylan 1-2ős meccset amin 2-3 is lehetett volna akkor nem hiszem, hogy nem tudnánk begyűrni 1 rohatt labdát. Sztem olyan nem is volt, hogy 1 csatár lábára passzoltak volna 1 labdát a 16oson belül. Jahh bocccs a zseniális Ibra kapott 1 ziccert, de csodásan fölélőttem 3méterről....
    Az angolok nagyon beállták a 16osukat nem volt hely, trükközni kellett, csak pár villanás mint DP-jé a 80valahanyadikban de ezennkívül ilyen se volt. Mintha komolyanmi játszottunk volna 0-0ra:(((((((((((((((((8
  • Barni
    hát ja, én világ életemben nagy juvés voltam és ami most itt megy.. hát nemtudom, ide alapvető változtatások kellenek. mentálisan annyira szarok vagyunk hogy az hihetetlen, most ezen a meccsen főleg kijött, de az az igazi hajtás a többi meccsen sincsen meg, jó lenne megint egy olyan korszak amikor deschamp - di livio - zidane játszott, akkor volt pörgés.
  • Kit--Kat
    kapelló a legfinomabban szólva is eltaktikázta a meccsünket
  • Barni
    hello!
    hát ez a juve ez nem az a juve...
    capello túl taktikus szerintem, ebbe a csapatba nem ő kell edzőnek szerintem..
  • Breki33
    erre majd visszatérünk
  • BADE
    Ja,majd a nyáron formába jön a tengerparton.
  • Kit--Kat
    Nedved 1 hosszú sérülésből jött vissza, ha talán nem lett volna kezdő többet érünk vele a finishben, Pesotto meg állítólag sérült volt ezért nem bírt 90percet.
    Az a gond, hogy elől 1 használható labdát se kaptunk, nem voltak egyértelmű kontráink, csak ott körbeadogattuk meg próbáltuk beerőszakolni 16os elé a labdát.
    DP nem volt kisziolgálva alig kapott labdát, pedig neki kéne elől irányítani hát valami katasztrófa volt, azért még így is villanyt néhányat de rohatt kevés...
    Ibra esett-kelt meg fölélőtt 1 ultranagy ziccert. Montero, hát róla inkább ne is beszéljünk, de legalább gól ma nem múlott rajta, Capello szúrta el méga délelőtt amikor lezsírozta a taktikát...
  • Breki33
    nem bírta volna egész meccset

Nedved formába fog jönni
  • Kaplan
    Hát jah....
    Sajnálom nagyon!
    Az a baj, hogy elképzelést nem láttam a játékunkban... :(
  • BADE
    Capello is egy segg,mi a faszt keresett a kezdőben Montero?Az előző meccsen is bevált Pessotto,akkor miért nem őt játszatta?Nedved pedig menjen nyugdíjba,ezzel a játékkal csak kiröhögteti magát!
  • tep
    Én oda is adnám nektek , ha miénk lenne a BL :)
  • Kaplan
    Ilyen játékkal egyáltalán nem érdemeltük +
    Egyszerűen elképzelés nuku , a beíelt labdák meg egyszer-kétszer pontos volt.
    Szóval áhhh....
    Mostmár a Scudetto KÖTELEZŐ!
  • tep
    Ilyen szarul játszani a Juvét még nem láttam........sajnálom őket

Forza Milan
  • Kaplan
    Hát ja , ibrahimovic most jó volt Trezeguet meg menjen a .....
    Mehet a Cassano cserébe s én mutut megtartanám, sztem jó játékos bár ez mag.vélemény
  • Breki33
    Az a hülyeség ha kint megadják a szabályos gólunk továbbjuthatunk volna.

De ezzel a játékkal nem érdemeltük meg.

És ez a kivárásos taktika..........
  • BADE
    Páran eltakarodhatnának a picsába ezekután!
  • Kaplan
    Hát ezt nem hiszem el, nagyon gyengék voltunk vérlázító.
    S én nem szurkolok a milannak tudom olasz de nekem olyan szinten unszinpatikus csapat , hogy .... mostmár hajrá psv or lyon!!!
  • Breki33
    Gratulálok a Liverpoolnak nálunk csak Cannavaro játszott jól

Ezentúl hajrá Milán

mármint a BL-ben
  • Breki33
    hát ez mi volt?
  • Kit--Kat
    Ezt rohattul megérdemeltük
  • Shotogan
    Hamarosan kezdődik a meccs. Hajrá Juve!!!!
  • Rudee
    500e € még a Romának se nagy pénz, főleg ha télleg akkora tehetség.
    Azt meg nem hinném, hogy a Juventus Buffon helyére akarná leigazolni, kicsit korai lenne.
  • forzajuve
    A Roma kivásárolja Curcit

A Roma közölte a Palermo csapatának vezetőivel, hogy készek kivásárolni Gianluca Curci játékjogát.
    A Roma vezetősége azután tette meg a szükséges lépéseket, hogy a Juventus bejelentkezett a Palermónál a kapus játékjogának az ötven százalékáért. A Roma 500.000 fontért vásárolhatja meg az U21 válogatott kapust és erről már tájékoztatta a szicíliai csapatot is.
    Az egész procedúra várhatóan a szezon végén zajlik le.
  • zambrotta
    Én is jó utat és ehhez hasonlókat kiívánok, aztán halljuk a hangotokat!!!!!!

Ja és várjuk a képeket!
  • zambrotta
    A Juventus tárgyalásokat kezdett a Palermo-val a fiatal kapus megvételérõl.

Az olasz U21-es válogatott játékosa a szicíliai klub és az AS Roma közös tulajdona. Moggi köztudottan jó kapcsolatban van a Palermo elnökével, Maurizio Zamparini-vel, így valószínûleg nem lesz akadálya annak, hogy a felek megegyezzenek.

A rómaik 750 000 €-ért végleg megvehetik a játékost, de tekintettel a katasztrofális anyagi helyzetükre, nem állnának Curci útjába, ha a kapus úgy döntene, Torinóba szerzõdik.

Nyár óta Curci egykori kapusedzõje, Tancredi is a Juventus szakmai stábját erõsíti.

Valaki mondja azt, hogy ez nem azt jelenti, hogy Gigi elmegy!
  • 9csöves9
    azt pontosan nem tudom,annyit tudok hogy okos meg verseket is ír de hogy miért professzor azt nem:)
  • 9csöves9
    úgy irigykedek ilyenkor:)jó utat ez tényleg egy életre szóló élmény ahogy Breki mondta:)
  • Kit--Kat
    ámen:)
  • Csacsi
    Mjad igyekszem csinálni képeket, bár annyira nem profi a gépem. Meg mások is hoznak majd gépet, szóval kép az lesz pár. Mondjuk a pályától elég messze leszünk, 2 éve jobb jegyet kaptunk, most azért nem nagyon fogjuk látni, hogy mi történik, de azért a hangulat meglesz az első, amjd a második, és a harmadik gólunknál :)))
  • Breki33
    és csinálhatnál pár jó minőségű képet az ultrákról stadionról, rekláblákról :-)
  • Breki33
    és egy örökre szóló élmény

aztán integetni ám P
  • Csacsi
    Mi autóval megyünk, szóval az utazás, az csak benzin kérdése. Szóval az sem lesz olcsó mulatság. A szállás egy éjszakára 80 euro, ez megoszlik 2 felé.

Szóval 80 euro a jegy + 40 euro a szállás + benzin olyan 5 telitank az még 60 ezer forint ami eloszlik 4 felé. Szóval így jön ki fejenként 45.000 forint + kaja, pia szuvenyír vásárlás.
  • Breki33
    ezt ismeritek?

• Breki33
    úgy értem utazással mindennel együtt menyibe jön ki
  • Csacsi
    Rajta van, 80 Euro volt 1db jegy. Egyébként van még egy szabad jegy, de autóban nincs már szabad hely.
  • Breki33
    opsz ennyi jegyed van és nem adsz? P

Mennyibe került?