44078

ibogldrc.jpg

• Kit--Kat
    Alexben van még 6éve Nedvedben meg 4
  • Kit--Kat
    hát én róla beszélek:)
  • Breki33
  • Sheva
    hát lassan nedved és alx ideje lejár :(
  • Breki33
    nekem elég lenne egy csúcsformában lévő Nedved és Del Piero
  • Sheva
    okés tudom...de egy Zlatan Gilardino csatár sor mögöttük Alex vagy Nedved azért nem lenne roszz!!!
  • Breki33
    és ez a Juventus topic
  • Sheva
    de hát a juve nem a Milan ellen nyomta és hát ebből az Inter jött ki szarabbul.
  • Sheva
    hát én meg a milanos társaim nem szeretnénk azt! :D
  • Breki33
    én azt a srácot sajnálom aki 45-et fizetett ezért a meccsért....
  • Breki33
    Istenem olyan hülyeségeket tudsz irni

legalább ide ne
  • R9
    msn-n egyik gyere kinnt volt az Inter meccsen,de nem az északi kanyarnál
  • Kit--Kat
    hehhe aki kiment az jól megszívta:DDD
  • R9
    bár csak ő ellenük nyomtátok volna :D
  • 9csöves9
    így van, sztem Trez és Mutu tuti elmegy és teljesen átállunk egy 3 csatáros játékra
  • BADE
    Az első fél órát átaludtunk,de a továbbiakban mi voltunk a jobbak.Ráadásul ott van Alex meg nem adott gólja!
  • 9csöves9
    ha a milan ellen játszottunk volna tegnap akkor is ilyen szar ritmusba nyomtuk volna. nem befolyásolta hogy angol e az ellenfél vagy sem
  • R9
    akkor a live-juve meccsen miért nem bírta felvenni a ritmust a juve?
  • Shotogan
    Igen,már megegyezett a Milannal,de a Milan nem hajlandó 22 millió eurót fizetni,Moggi viszont minden további nélkül megtenné ezt.Ráadásul a Gilardino család nagy Juve szurkoló,és ők azt akarják,hogy a kis Alberto Torinóban focizzon.
  • Sheva
    Gilardino??? az elméletileg a Milanba megy...
    hát szerintem Alex biztos h nem megy el mert ő olyan a Juvénak mint Raul a Realnak, Maldini a Milannak vagy Keane a MU-nak...
  • Shotogan
    Gyalázat volt a tegnapi meccs,remélem Capellonak végre leesik,hogy a "majd csak valahogyan rúgunk egy gólt" taktikával nem lehet nemzetközi kupát,de talán még hazait sem nyerni.Valamiért úgy érzem hogy Fabio nem bízik Nedvedben,nem meri odaadni neki a karmesteri pálcát.Tudom,hogy Pavel most tért vissza sérülésből,de 1 olyan meccset mondjatok ahol a Pavel bejátszhatta az egész pályát.Szerintem nagyon oda van most kötve a bal oldalra és ez nem jó.A scudetto már kötelező,legalább ezt hozni kell.BL-t meg ne nyerjen idén senki :) na jó a PSV-vel semmi bajom,de a másik 3 csapat...
    Most olvastam,hogy Gilardino a következő célpont,ami jó,de akkor melyik csatár megy el?
  • 9csöves9
    a meccs után én is arra gondoltam hogy ez csak egy lehetőség amit a meccs elött bemutatnak hogy " Mi lett volna ha???"

nyertünk 5-0-ra
  • forzajuve
    tényleg jó (lenne ha elhúzna a picsába) edző.

Lippi Mester gyere vissza!!!
  • forzajuve
    baszki! tegnap elaludtam a meccs elött és valami írtó rosszat álmodtam, valami nulla meccset néztem az volt a fura, h a kedvenc csapatom játékosait emlegette a szpíker akik zero elképzeléssel szaros 1-0-ra akarták lehozni a meccset, nagyon fel akartam ébredni de nem ment, aztán az lett az álmom vége, h kiestünk a picsába a BL-ből. No de ez ugye csak álom volt.
    Mit jáccottunk a Pool ellen?:D
  • 9csöves9
    sztem is az, nem az irammal volt itt gond egyáltalán mert azt mi diktáltuk csak nem támadtunk
  • Breki33
    Ez hülyeség
  • R9
    olasz csapat nem bírja felvenni a ritmust angol csapattal...
  • 9csöves9
    iszonyat szarok voltunk, a futball szégyene lett volna ha így továbbjutunk

semmi elképzelés, a taktika és úgy volt rossz ahogy van Zambi bal kp középpályásként nem tudott mit csinálni, Pavel meg irányítóként. pedig Pavel ott volt szinte a legjobb... marad a Scudetto de ha nem változtatunk gyorsan akkor azt se érdemeljük meg
  • Rudee
    Capello jó edző, a Juventusnak egy olyan ember kell aki a pályán is irányítani tudja a csapatot. Nedved anno ilyen volt.
  • Kit--Kat
    sztem desampsz se lett volna jó mer neki sztem csak 1 jóéve volt tavaly
  • Barni
    az igaz, de hát ez már capellon múlik.. (sajnos)
    deschamp kellett volna ide, de hát ott van az a kellhet...
    mindegy, majdcsak lesz valami, ennél már csak jobb lehet!!!
  • Kit--Kat
    hehhe ez idegesít a legjobban, Alex a kedvencem és Kapelló levette róla a támadás súllyát, sima kiscsatárra alacsonyította le, pedig ha jobban ráöszponotosítanának meg a meggyógyult Nedvedre akkor megint csodákra lennének képsek, van olyan jó 1 jóformában lévő Alex mint 1 jóformában lévő Ronaldinho
  • Barni
    hát ez így van, de ha kapnak jó labdát akkor azért azt jól teszik :)
    nem is mondtam hogy ronaldinho szintű játékosok, annyira csúf az az ember de nagyon tud :)
  • Kit--Kat
    hát én ETO-t se tartom többre min Drogbát, nahh jó kb Trezeguetek, kapnak 1 jó labdát a 16ooson belül 1 megalázó csel a kapusnak és gól, ez így ok de ennyi. Ha nincs aki odarakja eléjük a labdát akkor megvannak halva.
  • Barni
    én speciel drogbát és lampardot nagyra tartom, de ha már angol csapat, akkor az arsenal a kedvencem közülük, de ez nem az ő idényük...
  • Kit--Kat
    máég így sincs 1 világsztárjuk se, ilyen drogbák meg Terryk azok seholsincsenek, mer vannak játlkosok akik 1 mozdulattal eldöntenek 1 meccset, na ezek pont nemők
  • Barni
    szerintem vannak ott jó játékosok, de az nem fair. minden csapatot meg lehetne venni ennyi erőből és felvásárolni jó játékosokat, de ez így gusztustalan, legalábbis a számomra...
  • Kaplan
    Igen én kifejezetten megkedveltem a bayernt mert harcoltak s küzdöttek.
    A Chelsea meg mehet a francba kiv. lennék a nagy Muninho (vagy , hogy írják)
    Ugyanilyen "CSODÁT" csinálna pl. Fradival -e?
    Mert akkor jöhet :P
    A Chelseaben Cseh-t s Muninhot értékelem a többi mehet a levesbe....
  • Barni
    én azt kell hogy mondjam a psv-nek szorítok már ezek után, de arra meg sok esélyt nem látok...:(
  • Kit--Kat
    a cselzisemmiképp ne nyerjen kis újgazdag ficsúrok