44078
-
#2200 igen ilyesmi
talán kicsit távolabbról -
#2199 a Del Piero szögből?:) vissza csel és a tizenhatos sarkáról betekeri a hosszúba? -
#2198 hátha láttad az Intrót tudod
három juve gól van benne
Egy Del Piero, egy Pippo és egy Nedved
Elég fiatal még a gól utáni képekből ítélve, de gólt elmondani nem tudok P
Lényeg, hogy a hosszúba csavarja elég messziről. -
#2197 melyik góljára gondolsz?:) -
#2196 De azért is imádkozzon, hogy jól játszon
rég láttam olyan gól tőle mint a BL_es introban van -
#2195 "Legemlékezetesebb felszólalása viszont az volt, amikor néhány éve egyik cikkében felszólította a Juventus vezetőit, hogy mindig a kezdőcsapatban szerepeltessék Alex Del Pierót." Ámen:)))) -
#2194 Én rá szavaznék!:) -
#2193 Juventus-drukker futballrajongó a pápajelöltek között -
#2192 gratulálok a győzelemhez -
#2191 Nedved: “I’m recovering my condition”
“I’m progressing. Obviously, it’s not easy to get back after over two months out and play every three days, however I’m recovering my condition, step by step.” Pavel Nedved was one of the authors of the win against Lecce with a powerful performance, running a lot but also playing with quality, like Ibrahimovic’s assists or his own goal scored with a classy right-footed shot from outside the box: “To assist is my job and I’m always happy when I can make my team-mates score goals. Today’s win is very important, as it came after Wednesday’s disappointment and I can assure you that it was not easy to get on the field today with our minds free of that. That’s why I think all the team deserves a big round of applause for having been capable of such reaction.” -
#2190 az ilyen "Very Happyktől" meg a "cool"-tól ne ijedjetek meg egy másik topikba is beírtam most ezt a véleményt és ott ezek a smilék nevei:D
az Inter ellen nem játszhatunk x-t, nyerni kell -
#2189 nagyon fontos volt hogy így nyerjünk,sztem elég nagy önbizalomhiányunk volt. Zlatan szenzációs volt, szép gólokat is szerzett végre bebízonyította hogy érdemes volt idehozni. Pavel góljának, meg jó játékának nagyon örülök remélem visszanyeri formáját Razz A lecce elsőólja elött akinek a lövését fogta Buffon az les volt,viszont elvettek tőlük egy szabályos gólt és kaptak egy olyan 11-est hogy a csatár egyszerűen ráugrott Cannara,nem volt semmi
a Sienanak meg küldhetünk egy ajándékkosarat Very Happy a bírok mondjuk eléggé kicsesztek a Milannal mert 0-0- nál nem akptak meg egy szabályos gólt és azért más lett volna a játék ha 1-0-ról irányítanak. de a Siena megmutatta hogy ők is bianconerik Cool Tudor jó volt -
#2188 Döntetlennél rosszabb nem lehet P -
#2187 Szerintem is inkább előre tekintsünk,meg hogy meg kéne verni az Intert a köv. fordulóban! -
#2186 Áh inkább arról beszéljünk hogy három pontal vezetünk P -
#2185 jól játszott azt senki sem vitaja, de ez mire elég 1 évben?:) -
#2184 nehogy már mostis szidjátok :-)
ez már elfogultság, tök jól játszott
És Appiah is -
#2183 nem baj attól még végig focizta az egészet mer neki nem kell bizonyítani annyit letett az asztalra... -
#2182 lőtt volna inkább a BL-ben legalább 1 gólt, ideje volt 16 meccs vagy menniy után:))) -
#2181 Figyeljéltek meg,hogy Ibra most ezzel a 3 góllal kiváltotta magát az egész szezonra.Ebből fog megélni,bár ne legyen igazam.A Bl-ben bezzeg baszott gólt szerezni... -
R9 #2180 én mondtam :D
de ez az 5 gól most 5 meccsig elég lesz :D -
#2179 na akkor a Sienának mondjunk hatalmas köszönetet,mi meg örüljünk ennek a parádés győzelemnek!valaki mondta hogy a Juve 3 meccs alatt lő 3 gólt.Na erre ma rácáfoltunk!Zlatan (végre) megtalálta góllövő cipőjét!! -
#2178 és szépeket is! -
R9 #2177 zlatan 3-t lőtt -
#2176 de utálom amikor reklamál ez a madár -
#2175 hehe 3-1
del piero nem valami jó, de appiah és nedved szerintem nagyon jól nyomják, meg persze Zlatan.. :) -
#2174 hohohoho
2-1 ZLATAN:D -
#2173 eddig 1-1 Appiah,Vucinic
Puma a padon sincs, megint pihen
1 Buffon G.
7 Pessotto G.
21 Thuram L.
28 Cannavaro F.
19 Zambrotta G.
16 Camoranesi M.
3 Tacchinardi A.
20 Appiah S.
11 Nedved P.
10 Del Piero A.
9 Ibrahimovic Z. -
#2172 kíváncsi leszek a visszatérésére... -
#2171 hát ez így már rég rossz:) -
#2170 Mondjuk megértem
mondjuk Alexandra is Miss Romania volt -
#2169 Adrian Mutu doppingbotránya után ugyan azt ígérte, hogy rendezi életét, és befejezi kicsapongásait, eddig azonban nem sokat valósított meg ebből. A Juventus csatára ugyan azt is elhatározta, hogy újból feleségül veszi exnejét, azonban hiába bocsátott meg neki a híres román tévésztár, Alexandra, ő - komoly edzés helyet - újból a nők után szaladgál.
Ezúttal az olasz sztárok körében igencsak népszerű Aida Yespica társaságában - természetesen éjszaka - fényképezte le egy olasz lesifotós, amiért minden valószínűség szerint kap majd hideget-meleget Alexandrától, és imidzsét újraformálni akaró torinóiak vezetőitől is.
Mutu május végén térhet vissza a pályára, akkor jár le ugyanis 7 hónapra szóló eltiltása. -
#2168 simán jó még mind a 2... -
#2167 Istenem......no comment
Amúgy Nedved 72-es Del Piero 74-es -
R9 #2166 hát nemtudom,nagyon elfog fáradni -
#2165 ha minden jól megy -
#2164 igen ha mostantól minden rendbe megy körülötte lehet 4 év -
R9 #2163 nedvedben 4 év?:DDDD -
#2162 áhh Alex mindíg megtud újulni, Nedved meg jóformán nem is tudott formábalendülni a sérülések miatt -
#2161 de sajna elkopnak.... :(