44078
-
R9 #2320 erre annyit tudok mondani hogy: bummlol -
#2319 -
#2318 -
#2317 Mi történt vele?
-
#2316 Adriánó 1 forintot nem ér azt elmondom neked:) Az már régrossz lenne, ha Intzernek ő lenne az utolsó mentsvára:) -
R9 #2315 az már nagy szám :-) -
#2314 hát sztem nem vitás hogy Buffon nagyon jó kapus,meg Dida is Cassilas is,de ha egyáltalán lehetne valamilyen sorrendet felállitani akkor sztem,nem biztos h Dida lenne az élen, Buffon azért jó mert mindig jó,tehát nem ingadozik a teljesítménye,de a többieknek.....,hát nemtom, ez saját vélemény -
#2313 Hát én köztudottan nem vagyok nagy Real drukker de Casillas kicsit jobb kapus sztem. -
#2312 jó van én is aláírom h Buffon a legjobb de Dida jön utána vagy esetleg Casillas és utána Dida!!! -
#2311 ez a legegyszerűbb: Maga Dida mondta, hogy buffon a legjobb, szal most ezen vitatkozhattok innen Magyarországról.... -
Rudee #2310 Azért írja, mert Adriano neki nem tudott gólt lőni. -
#2309 ha te mondod
akkor biztos nem hisszük el :-) -
R9 #2308 Dida igen is a legjobb kapus,még Inter drukkerként is aláírom. -
Rudee #2307 Dida nagyrészt az előtte lévő védelemnek köszönhati hogy alig kap gólt. Védési hatékonyság alapján jó ha az első 15be befér. -
#2306 nincs
nézd csak meg a kapusok rangsorát -
#2305 Dida nincs ott??? pfffffff -
#2304 AZt még meglásasuk bár Sheva-t én rég szeretem.
Már akkor is mikor ki akarták rúgni.
Amúgy a felsorolt 3 játékosból kettő pályára se lépett a legutóbbi meccsen :-) -
#2303 és nem is lesz, viszont azt Diada is elismerte, hogy Buffon mekkora kapus és, hogy jobb nála -
#2302 Capello Happy With Under-Strength Juve
4/25/2005 10:57:00 AM
Juventus coach Fabio Capello was delighted with the 1-0 win over Lazio on Sunday night.
The Bianconeri triumphed without the likes of Emerson, Zlatan Ibrahimovic and David Trezeguet thanks to a late goal from former Lazio ace Pavel Nedved.
"We showed great character, determination and unity, so that bodes well for the future," he said. "We were missing plenty of important players, but the lads proved they can do without them.
"This season we have a tendency to step up a gear in the second half and I really admired the spirit of the side tonight.
“We will challenge for the Scudetto until the last day of the season and that is now beyond doubt. Our character and spirit is second to none and we won’t give in – ever.” -
#2301 Nesta jó de hogy jobb lenne tulzás
Maldini már lassú igaz nagyon rutinos
Stam lol :-)
Dida merg messze attók, hogy a világ egyik legjobb kapusa legyen.
NEmkicsit vagy elfogult vagy nagyon nem értesz hozzá.
Énsem mondom azt, hogy pl Zlatan jobb Shevanal mert egyenlőre nincs így. -
#2300 Nesta jobb mint Cannavaro, Maldini jobb mint Thuram vagy Stam is jobb Dida és Buffon egyszinten vannak -
#2299 Szerintem tavaly a védelmünk volt xar most meg a csatársorunk.
Cannavaro, Thuram, Buffon hátsó alakzat szerintem sokkal jobb mint a Milannak lévő csak hát a többi..
Amugy Di Vaio-se volt rossz
-
#2298 hát azért idén nem sok rosszat mondhatunk rá. Canna,Puma,Zlatan mind3-an hatalmas igazolások voltak. mondjuk Miccoli és Enzo elengedése nagy hiba volt... -
#2297 és Peruzzi-t?
Ha azt érted alatta akit én akkor megsérült -
zambrotta #2296 Tegnap miért cserélték olyan hamar Sanyikát? -
zambrotta #2295 Annak nem örülnék, mivel most kaptam Alexes mezt!
Sajnos Zambrottas nem volt!
-
#2294 Hát én ezért szidtam Moggi-t mindig
Érdekes mi Brazilokat nem veszünk -
#2293 Egyébként a mi anyagi lehetőségeink is megengedné,hogy minden posztra 2 jó játékos legyen,mint a Milannal,arról sajna nem tehetünk,hogy fukar a vezetőség...
Minden év arról szól,hogy ki menjen,azért,hogy valaki jöjjön.Ez szinte csak nálunk van így,egyébként olaszban mi vagyunk a leggazdagabb klub,na ezt eddig nem vettem észre. -
#2292 grat -
#2291 Énis ezen gondolkodtam, hogy micsoda szív van a fiúkban, hogy ígyis nyernek mikőzben a MIlannak szinte két azonos csapata van világsztárokkal mégis fosnak tőlünk. -
#2290 milyen játékot vártál ha az egyetlen támadó Robocop és egy szar formában lévő Pavelnek kell irányítani? ráadáusl Puma sem volt hogy összefogja a kp-t. sztem örüljünk inkább -
#2289 meg kell dicsérni a fiúkat, kivácsni lettem volna mit kezd a Milan ha 5 standard kezdője hiányzik. tegyük fel hogy hinyzik náluk egyszerre Sheva,Crespo,Kaka,Gattuso,Kaladze asszem akkor ők se tudtak volna támadni. Thuram iszonyat nagyot játszott, Pavelre meg túl sok feladat várt örültem hogy pont ő lőtte a gólt :D továbbra is marad a versenyfutás, FORZA JUVE!
-
#2288 Csak nem hazudtoljuk meg magunkat,egész szezonban ilyen trágya játékot akarunk játszani???A fele csapatot elzavarnám az edzővel együtt!Itt az ideje a fiatalításnak!A legjobb utánpótlásunk nekünk van,erre nem merünk hozzájuknyúlni???Akkor meg mi a fenének vannak?? -
#2287 óóóóóóóóóóóóóóóóóóól -
#2286 1 csatár...... -
#2285 én nagyonsokad vívódtam evvel, de megérdemelné Alex, hogy jólérezze magát és visszanyerje a kedvét a hűséggel szembe, én is csípem a Barcát és ráadásul most toppohn is vannak:PP -
#2284 Alex nem fog elmenni:) egy világ dőlne össze bennem ha elmenne -
#2283 Énis így vagyok
egyrészt sajnálnám másrészt ott talán meg na újjulni
És a Barca-t még kedvelem is, rúghatná a Realnak a gólokat :-) -
#2282 Az ő játéka láttán lettem Juve drukker.Az egyik szemem sírna,a másik "örülne". -
#2281 Jó lenne ha elmenne ott legalább kezdőbe lenne tudna szépfocit játszani Ronaldinhoval és még BL-t is nyerhetne.