44078

ibogldrc.jpg

• Shotogan
    A lényeg hogy nyertünk!De Trez nincs még formában...
  • 9csöves9
    ejjj szegény Bologna...
  • 9csöves9
    megy ez ecsééém:D 2-0
  • Breki33
    pl?
  • Kit--Kat
    hát úgy kb igazoltunk már hasznosabb játékost aki 1. évében jobb volt mint ez a csirke
  • R9
    az ellenfeleknek?:D
  • Sheva
    Zlatan az elkövetkezendő években nagyon hasznos játékos lesz...
  • BADE
    Egyébként ha a vezetőség jobban figyelt volna,nem sok meccset játszhatott volna Ibra.
  • Breki33
    van aki gólképesebb?

volt aki első szezonjában az volt?
  • BADE
    Az a baj a góljaival,hogy 10 meccsenként lövi őket.Megszórja valaki kapuját,aztán egy hetekig gólképtelen.
  • Breki33
    amikor első idényben ennyi gólt szerző
  • Sheva
    ezt leadnám a híradóba :DDD
  • 9csöves9
    mondjuk sztem nagy kamu az egész. nincs olyan hülye ember aki ezt felvenné videóra
  • BADE
    Ettől függetlenül szerintem elég dúrva.Nem tudnám megszúrni(szúratni) magam,inkább akkor szedek valamit.Ez gyorsabban+jobban hat,de akkoris!
  • 9csöves9
    Parma játékos volt és akkor nem volt fenn az a szer a tiltólistán
  • Sheva
    szerintem sose
  • BADE
    Örültem volna,ha mérséklik az eltíltást,de akkor tahó haverunk sosem tanulja meg mit szabad és mit nem,úgy érzem így sem fogja,az első meccsen ott folytatja,ahol abbahagyta(Ámokfutás Forever)...
    Nem is tudom mikor volt utoljára ennyire csapatromboló játékosunk.
  • forzajuve
    a qrva anyjukat! :D
  • BADE
    Az is érdekes,hogy csak nálunk derülnek ki ilyenek,a többi csapatnál is szét lehetne nézni!
  • Sheva
  • R9
    érdekes
  • 9csöves9
    Torinó, április 29., 10.25 A torinóiak megtarthatják régi címeiket.

A Nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) döntésének értelmében - akármilyen eredményt is hoz a Juventus egyik korábbi orvosa ellen indított per - a csapat megtarthatja a 90-es években elnyert trófeáit.
    Mint ismert, a torinóiak egyik orvosát azzal gyanúsítják, hogy tiltott vérkészítményekkel növelte a játékosok állóképességét, és a csapat a doppingolásnak köszönhetően szerepelt jól abban az időszakban. A bíróság egyelőre nem hozott ítéletet az ügyben, de akármi is lesz a per kimenetele, a CAS úgy döntött, a Juventus megtarthatja korábbi címeit.
    A döntőbíróság indoklásában leszögezte: egy adott csapatot csak abban az esetben lehet megfosztani elért eredményeitől, ha azonnal bebizonyosodik, hogy illegális szereket használnak játékosai.

-------------------------------------------------------------------------------

A Nemzetközi Sportdöntõbíróság (CAS) állásfoglalása szerint nem vehetik el a Juventus 94 és 98 között szerzett három bajnoki címét.

Az állásfolalás indokásábak az szerepel, hogy az említett idõszak alatt beadott szerek nem voltak rajta a nemzetközi tiltólistán.
    Márpedig egy adott csapatot csak abban az esetben lehet megfosztani elért eredményeitõl, ha bebizonyosodik, hogy illegális szereket használnak játékosai.
    Tehát a CAS felmentette a Juventus-t!
    Azonban a Juventus orvosának, Riccardo Agricolának továbbra is a bíróság elõtt kell bízonyítania ártatlanságát.
    Mint ismeretes Agricolát egy olasz bíróság elsõfokon 22 hónap felfüggesztett szabadságvesztésre és 2000 eurós pénzbírság megfizetésére ítélte.

• Sheva
    igen láttam fura lesz...
  • Breki33
    fosnak tőle
  • 9csöves9
    jah látom már írtad a Milan topikba:D
  • 9csöves9
    egyébként, érdekes de a meccset délután 3 kor fogják játszani. fura hangulata lesz
  • 9csöves9
    ez csak pletyka, sztem nem pont onnan fogunk igazolni:)
  • Sheva
  • Shotogan
    Az Olasz Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága elutasította a Juventus fellebbezését, így Zlatan Ibrahimovic biztosan nem léphet pályára az AC Milan elleni, jövő heti bajnoki rangadón.

Hát ezt megszívtuk!
  • gercse
    thx. Forza Alex!!! és ki akkor az a Lazios ember aki jön de már volt nálunk ? Breki sem Tudja?
  • 9csöves9
    Alex Trez tuti játszhat akár már most is a Bologna ellen

a Zlatan féle ügyről még asszem lesz egy tárgyalás
  • Breki33
    Juventus remember Fortunato Monday 25 April, 2005

--------------------------------------------------------------------------------

Italian giants Juventus have today remembered Andrea Fortunato on the tenth anniversary of his sad death.

The 24-year-old joined the club promising to become the ‘New Antonio Cabrini’ before losing his battle against leukaemia.

"On April 25 ten years ago, we prematurely lost Andrea Fortunato," read a statement on the club’s official website.

"Juventus would like to recall his great passion for sport and his exemplary honesty which marked the history of football.

"His human and footballing characteristics are still alive today for all current and future players."

Fortunato was also capped by Italy following his move from Genoa in the summer of 1993.
  • R9
    kivan a képen?:-)
  • Shotogan
    Még most sem értem
  • Breki33

Csak olaszul van a hír
  • Shotogan
    hát én nem tudom mire gondolsz
  • Breki33
    Senki se tudja mi történt?
  • gercse
    Mikan ellen akkor játszhat Ibi vagy nem??? és Del Piero rendben van? Trez felépül már valamikor??
  • R9
    a bajt :D
  • Kit--Kat
    jó most erről kár lenne vitázni, 1 Inter szurkoló mit keres 1 juvetopicba?:D