44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    igen ő az:)
  • Sheva
    HÁT HA A PARMAT MEGVERITEK BAJNOKOK VAGYTOK...MERT HA NETALÁNTÁN KIKAPNÁTOK A PARMATÓL MI NAGYON NEHEZEN GYŐZNÉNK UDINÉBEN
  • Breki33
    A bajnokjelöltek hátralévő mérkőzései: Juventus: Parma (otthon), Livorno (idegenben), Cagliari (o);

Milan: Lecce (i), Palermo (o), Udinese (i).
  • Sheva
    nektek milyen meccsetek lesz még a hátralévő időben?
  • Breki33
  • 9csöves9
    ez az a kövér faszi aki vasárnaponként van a Novantesi Minutoban? egyébként tényleg a az egyik legnagyobb szakértője az olasz futballnak. mondjuk Ambrosini nem játszott a meccsen:)

fogadjunk hogy Pippot egy meccsre se fogják eltiltani:D hála Gallianinak
  • Breki33
    Giorgio Tosatti, az egyik legtekintélyesebb olasz sportújságíró szerint a Juve megérdemelten nyert a friss erőit (Ambrosini, Rui Costa) rosszul adagoló Milan ellen, és bár Collina talán valóban hibázott az első tizenegyesgyanús helyzetnél, ám a meccs során Nestát és Inzaghit is ki kellett volna állítania.
  • 9csöves9
    isteni képek:)

a hivatalos oldalon is nagyok vannak:D

• 9csöves9
    Kurva nagy meccs volt köszönöm a fiúknak:D

Teljesen megérdemelt győzelem volt 2!!! kapuralövéssel mit akar a Milan?

elismerem Cafú lerántása jogos lett volna, de még jogosabb lett volna elötte egy Pippo kiállítás, ütés fejre,hátulról...aljas és piroslapot érő volt, kiváncsi vagyok Galliani elnök úr most is úgy fog hajtani hogy hány meccs eltiltást kapjon mint Zlatannal

FORZA JUVE!!!
  • Breki33

• Breki33

• Kit--Kat
    ámen
  • Sheva
    gratulálok igaz nem láttam a meccset focis köteletségeim miatt...a bajnokság a tietek nekünk pedig a BL-t kell megnyernünk...ez így van jól!!!

mégegyszer grat...
  • BADE
    ez egy faszság!CSináljanak ilyet a Milannak,DE NE NEKÜNK!
  • Kit--Kat
    ez valami szörnyű
  • Breki33
    2005-2006 AWY

idén lilás volt
  • Barni
    hát ez meg? piros szín a juve mezben?!?! mondjuk ettől függetlenül jól néz ki
  • Breki33
  • Kit--Kat
    jól nyomta?:o
  • Breki33
    .: Classifica 2004/2005

79 Juventus

76 Milan

65 Inter

• Breki33
    Delpiero se volt semmi

Shevchenko-nak meg momentuma se volt
  • BADE
    Grat a csapatnak!Most az egyszer láttam a hajtást a csapatban,amit eddig hiányoltam.Szamuráj,Thuram és Canna nem egyszer húzta ki vészhelyzetből a lasztit!Camo kiválásával kicsit veszélytelenebbé vált a jobb szél.Az 5 perces hosszabítás miértjét,szerintem max Collina tudja....
    Forza Juve!
  • Shotogan
    Akkor kicsit halálra rémültem amikor Camo megsérült.Ma nagyon jól játszott,rengeteget dolgozott (ő is).
  • Breki33
    Kapura lövések 6-2 P
  • Breki33
  • Breki33
    sokkal több helyzetünk volt

Serie A: a Juventus nyerte a szuperrangadót

NSO, 2005-05-08 16:55

A vendég Juventus nyerte az olasz bajnokság 35. fordulójának szuperrangadóját a San Siróban az AC Milan ellen. A torinói gárda három fordulóval a vége előtt így három ponttal elhúzott a Bajnokok Ligája döntőjében is érdekelt ellenfelétől a scudettóért folytatott harcban.

• Shotogan
    IGEN!IGEN!IGEN!Rohadt jó meccs volt,megérdemeltük a győzelmet,a 2 tizenegyes gyanús eset nem volt tizenegyes,egyszerűen jobbak voltunk,ennyi az egész.
  • Breki33
    nemtom ki dumál
  • Breki33
    MILÁN KIPIPÁLVA
  • DONGUBA
    ezt se erdemeltetek meg bazzz
  • Breki33
  • Kit--Kat
    kit érdekel a Ronaldo???
  • gercse
    na nem rkja ki akkor valaki azt a szép gólt?
  • Rudee
    Egyébként itt találsz néhány Ronaldo megoldást még az Interes korszakából. Ezeket se emlegetik sokan, pedig szép mind.
  • Rudee
    Emlékezetesebb a szép gól az biztos, de arra is emlékeznek ha valaki sok gólt lő és ezzel segíti csaptát a bajnoki vagy egyéb címhez.
  • Breki33
    Hát én jobb szeretem a szépet.

Arról beszélnek utánna évekig.

Pl Madjer góljára mindenki emléxik, de a tavalyí döntő góljaira nem biztos :-)
  • Rudee
    A gól az gól. Inkább lőjjön valaki 10 csúnyát, mint 2 szépet.
  • Breki33
    nem erről volt szó ugye

de ne offoljál már
    mi kőze Ronaldonak a Juvehez?

Irogass a saját topicodba
  • R9
    egy félév alatt 37 meccs?:DDD
  • 9csöves9
    :) ok majd ha lesz rendes anim shopom megcsinálom:)