44078
-
#2440 igen ő az:) -
#2439 HÁT HA A PARMAT MEGVERITEK BAJNOKOK VAGYTOK...MERT HA NETALÁNTÁN KIKAPNÁTOK A PARMATÓL MI NAGYON NEHEZEN GYŐZNÉNK UDINÉBEN -
#2438 A bajnokjelöltek hátralévő mérkőzései: Juventus: Parma (otthon), Livorno (idegenben), Cagliari (o);
Milan: Lecce (i), Palermo (o), Udinese (i).
-
#2437 nektek milyen meccsetek lesz még a hátralévő időben? -
#2436 -
#2435 ez az a kövér faszi aki vasárnaponként van a Novantesi Minutoban? egyébként tényleg a az egyik legnagyobb szakértője az olasz futballnak. mondjuk Ambrosini nem játszott a meccsen:)
fogadjunk hogy Pippot egy meccsre se fogják eltiltani:D hála Gallianinak -
#2434 Giorgio Tosatti, az egyik legtekintélyesebb olasz sportújságíró szerint a Juve megérdemelten nyert a friss erőit (Ambrosini, Rui Costa) rosszul adagoló Milan ellen, és bár Collina talán valóban hibázott az első tizenegyesgyanús helyzetnél, ám a meccs során Nestát és Inzaghit is ki kellett volna állítania.
-
#2433 isteni képek:)
a hivatalos oldalon is nagyok vannak:D
-
#2432 Kurva nagy meccs volt köszönöm a fiúknak:D
Teljesen megérdemelt győzelem volt 2!!! kapuralövéssel mit akar a Milan?
elismerem Cafú lerántása jogos lett volna, de még jogosabb lett volna elötte egy Pippo kiállítás, ütés fejre,hátulról...aljas és piroslapot érő volt, kiváncsi vagyok Galliani elnök úr most is úgy fog hajtani hogy hány meccs eltiltást kapjon mint Zlatannal
FORZA JUVE!!! -
-
-
#2429 ámen -
#2428 gratulálok igaz nem láttam a meccset focis köteletségeim miatt...a bajnokság a tietek nekünk pedig a BL-t kell megnyernünk...ez így van jól!!!
mégegyszer grat... -
#2427 ez egy faszság!CSináljanak ilyet a Milannak,DE NE NEKÜNK! -
#2426 ez valami szörnyű -
#2425 2005-2006 AWY
idén lilás volt -
#2424 hát ez meg? piros szín a juve mezben?!?! mondjuk ettől függetlenül jól néz ki -
#2423 -
#2422 jól nyomta?:o -
#2421 .: Classifica 2004/2005
79 Juventus
76 Milan
65 Inter
-
#2420 Delpiero se volt semmi
Shevchenko-nak meg momentuma se volt -
#2419 Grat a csapatnak!Most az egyszer láttam a hajtást a csapatban,amit eddig hiányoltam.Szamuráj,Thuram és Canna nem egyszer húzta ki vészhelyzetből a lasztit!Camo kiválásával kicsit veszélytelenebbé vált a jobb szél.Az 5 perces hosszabítás miértjét,szerintem max Collina tudja....
Forza Juve! -
#2418 Akkor kicsit halálra rémültem amikor Camo megsérült.Ma nagyon jól játszott,rengeteget dolgozott (ő is). -
#2417 Kapura lövések 6-2 P -
#2416 -
#2415 sokkal több helyzetünk volt
Serie A: a Juventus nyerte a szuperrangadót
NSO, 2005-05-08 16:55
A vendég Juventus nyerte az olasz bajnokság 35. fordulójának szuperrangadóját a San Siróban az AC Milan ellen. A torinói gárda három fordulóval a vége előtt így három ponttal elhúzott a Bajnokok Ligája döntőjében is érdekelt ellenfelétől a scudettóért folytatott harcban.
-
#2414 IGEN!IGEN!IGEN!Rohadt jó meccs volt,megérdemeltük a győzelmet,a 2 tizenegyes gyanús eset nem volt tizenegyes,egyszerűen jobbak voltunk,ennyi az egész. -
#2413 nemtom ki dumál -
#2412 MILÁN KIPIPÁLVA -
#2411 ezt se erdemeltetek meg bazzz -
#2410 -
#2409 kit érdekel a Ronaldo???
-
#2408 na nem rkja ki akkor valaki azt a szép gólt? -
Rudee #2407 Egyébként itt találsz néhány Ronaldo megoldást még az Interes korszakából. Ezeket se emlegetik sokan, pedig szép mind. -
Rudee #2406 Emlékezetesebb a szép gól az biztos, de arra is emlékeznek ha valaki sok gólt lő és ezzel segíti csaptát a bajnoki vagy egyéb címhez. -
#2405 Hát én jobb szeretem a szépet.
Arról beszélnek utánna évekig.
Pl Madjer góljára mindenki emléxik, de a tavalyí döntő góljaira nem biztos :-) -
Rudee #2404 A gól az gól. Inkább lőjjön valaki 10 csúnyát, mint 2 szépet. -
#2403 nem erről volt szó ugye
de ne offoljál már
mi kőze Ronaldonak a Juvehez?
Irogass a saját topicodba -
R9 #2402 egy félév alatt 37 meccs?:DDD -
#2401 :) ok majd ha lesz rendes anim shopom megcsinálom:)