44078

ibogldrc.jpg

• zambrotta
    te mi a bánatot keresel már itt is húzzál el
  • Sheva
    megismétlődik a 2003as szezon...a Juveé a Scudetto miénk pedig a BL (de ezt még nem kiabálom el!!)
  • Kit--Kat
    engem se zavarna Zalatan ha nem lenne ekkora öntelt pofája kéne nekei 1 nagy verés nyáron, attól hátha leszállna a földre:))
  • 9csöves9
    én speciel amióta az eszemet tudom Alexet elfogadom:D Zlatan is nagy spíler, első szezonja, de tud még hova fejlődni:)
  • Breki33
    Akkor remélem már elfogadjátok őket P
  • 9csöves9
    Alex és Zlatan lett a két legjobb a gazzetta szerint :)
    1 Buffon G. 6.5
    7 Pessotto G. 6
    21 Thuram L. 7
    28 Cannavaro F. 6.5
    19 Zambrotta G. 6.5
    16 Camoranesi M. 7
    15 Birindelli A. s.v.
    8 Emerson F. 7
    18 Appiah S. 6.5
    11 Nedved P. 6.5
    2 Ferrara C. s.v.
    10 Del Piero A. 7.5
    17 Trezeguet D. s.v.
    9 Ibrahimovic Z. 7.5
  • Sheva
    na most már télleg eldőlt
  • 9csöves9
  • 9csöves9
    megvan az 5 pont fiúk!! :D öröm volt nézni a játékunkat, simán lehetett volna 5-6 gól is ha reálisan nézzük. Alex is nagyon jó volt remélem most már ilyen formában nyomja a hátralevő meccseken. senki se okozott csalódást még Appiah is nagyon ott volt a szeren :D

28282828282828282828282828282828282828282828282828282828282828
  • Shotogan
    Sajnos nem voltam itthon,ezért nem láttam a meccset,de ahogy olvastam a kommentárokból elég jól játszottunk :) Most már remélem megnyerjük a bajnokságot,mert ha nem akkor miénk a leglúzerebb csapat a világon.
  • BADE
    Nagyon király volt ez a mai meccs,szinte már bajnokok vagyunk!Elég szépen megtelt a Delle Alpi,jól játszott a csapat,Alex villogott,mi kell még?:)
  • Barni
    Na ezt már szeretem
  • Breki33
    Döntetlen P
  • Rudee
    Vezet már.
  • Breki33
    Milán meg döntetlenre áll?
  • 9csöves9
    Zlatan is betalált:D 2-0
  • 9csöves9
    vezetünk ALEEEEEEX

és nagyon nyomunk is ugyhogy jön mindjárt a 2.
  • BADE
    Remélem azért az utolsó meccsen nem cseréli le Cappelo a capitanot!Játszhatnánk 3 csatárral akár.
  • Breki33
    Én nem

jó játékos sztem
  • DONGUBA
    en meg ...............
  • 9csöves9
    én is...
  • Kit--Kat
    én arra lennék kiváncsi, hogy milyen fejet vágna ha vissza vágnák romániába a pusztulatba....
  • Sheva
    én is kíváncsi lénnék rá...8 hónap kihagyás az sok
  • Kaplan
    Én azért megnézném ezt a Mutu fiút.
    Sztem nyugodtan pályára léphetne.
    Kíváncsi lennék rá akár kokainozott, akár nem.
  • Breki33
    A Juventus-szal kapcsolatban felröppent még két átigazolási pletyka is: az egyik szerint David Trezeguet 16 millió angol fontot is megérne a Lyonnak, ám a Zebráknak valószínűleg még ez is kevés lesz: 20 millió font alatt nem állnak szóba a vevőjelöltekkel. Más értesülések szerint minden ajánlatot habozás nélkül elutasítanak.

A másik híresztelés már valószerűbb: a szintén francia Olivier Kapo szeretne távozni Torinóból. Mindez teljesen érthető: a 25 éves francia válogatott középpályás csereként is csak ritkán jutott szóhoz a Juventusban, ahová a nyáron nagy reményekkel érkezett. Kulcsszerepre ráadásul jövőre sem számíthat, hiszen a Zebrák középpályásorában most is nagy a tülekedés, és a nyáron további erősítéseket terveznek. Mindezzel a klub vezetése is tisztában van, és hajlanak is arra, hogy egy évre kölcsönadják a franciát. Érdeklődőkben sincs hiány: olasz klubok mellett az AS Monaco és a Liverpool is vinné Kapot.

Ön szerint ki nyeri meg a scudettót 2005-ben?
    a Juventus
    a Milan

Ha már a Juve igazolásainál tartunk: a januárban a Chelsea-től megvett román Adrian Mutu eltiltása hamarosan lejár. Mint ismeretes, a 26 éves támadó tavaly októberben kokain használata miatt kapott nyolc hónapra szóló büntetést, és akár pályára is léphetett volna a Serie A utolsó két fordulójában. Most azonban kiderült, eltiltása nem május 18-án, hanem csak 24-én jár le, mivel hivatalosan később is kezdődött meg, mint azt korábban jelentették. A 38. fordulóban, a Cagliari ellen azonban már nincs akadálya a játékának - ha Capello is úgy akarja.
  • Breki33
  • Sheva
    hát remélem a BL-re összekapják magukat!
  • Breki33
    aham, na tisztázzuk

Az egy áthuzással indult ugye
    Cafú áthúzta magát Zambrotta-n, ami szabályalan, a mezrántás csak utána volt.

"1értelműen feldobta magát jóval későb esett el mint ahogy Zambrotta +fogta a mezét,ha akart továbbmehetett volna de esze ágában sem volt!!!"

Tehát akkor kifelé szabad

Vagy hagyja mi lesz belőle.

Kettőt lőttetek kapura egész meccsen, ilyen játékkal a BL is necces.
  • 9csöves9
    ezek a "lett volna"-k nagyon jók

kapura kellett volna lőni
  • Sheva
    ja meg egy tizi nekünk...akkor egél lett volna
  • 9csöves9
    pedig kellett volna főleg a görény Pipponak
  • Breki33
    Sztem jó vezette, lapot szinte nemis osztott.
  • 9csöves9
    azért vicces hogy azt hiszitek Collináról hogy direkt fúj egyik ill. másik csapatnak

biztos véletlenül volt zsinórban 4x a világ legjobb játékvezetője
  • Sheva
    Collina nem a Milan kedvelők klubjába tartozik!!!
  • R9
    csodálkoztam hogy meccs nem 98 percig tartott hátha lő egy mákos golt a bilan
  • 9csöves9
    jaja 01-02 európa 2. legjobb csatárkettőse voltak

újra össze kéne őket hozni:) egyedül Trez számított rá hogy Alex így oda tudja tenni
  • Breki33
    Még jó hogy arról beszéltünk miket tudott.

Azért TRez-el nagyon érzik egymnást.

Tulajdonképpen nem csinált semmit csak megszivatta egyszer Dida-t.
  • 9csöves9

• Sheva
    okés ;) én is reménykedem még...
  • Breki33
    nem kell azért kiabálni :-)