44078
-
zambrotta #2480 te mi a bánatot keresel már itt is húzzál el -
#2479 megismétlődik a 2003as szezon...a Juveé a Scudetto miénk pedig a BL (de ezt még nem kiabálom el!!) -
#2478 engem se zavarna Zalatan ha nem lenne ekkora öntelt pofája kéne nekei 1 nagy verés nyáron, attól hátha leszállna a földre:)) -
#2477 én speciel amióta az eszemet tudom Alexet elfogadom:D Zlatan is nagy spíler, első szezonja, de tud még hova fejlődni:) -
#2476 Akkor remélem már elfogadjátok őket P -
#2475 Alex és Zlatan lett a két legjobb a gazzetta szerint :)
1 Buffon G. 6.5
7 Pessotto G. 6
21 Thuram L. 7
28 Cannavaro F. 6.5
19 Zambrotta G. 6.5
16 Camoranesi M. 7
15 Birindelli A. s.v.
8 Emerson F. 7
18 Appiah S. 6.5
11 Nedved P. 6.5
2 Ferrara C. s.v.
10 Del Piero A. 7.5
17 Trezeguet D. s.v.
9 Ibrahimovic Z. 7.5 -
#2474 na most már télleg eldőlt -
#2473 -
#2472 megvan az 5 pont fiúk!! :D öröm volt nézni a játékunkat, simán lehetett volna 5-6 gól is ha reálisan nézzük. Alex is nagyon jó volt remélem most már ilyen formában nyomja a hátralevő meccseken. senki se okozott csalódást még Appiah is nagyon ott volt a szeren :D
28282828282828282828282828282828282828282828282828282828282828 -
#2471 Sajnos nem voltam itthon,ezért nem láttam a meccset,de ahogy olvastam a kommentárokból elég jól játszottunk :) Most már remélem megnyerjük a bajnokságot,mert ha nem akkor miénk a leglúzerebb csapat a világon. -
#2470 Nagyon király volt ez a mai meccs,szinte már bajnokok vagyunk!Elég szépen megtelt a Delle Alpi,jól játszott a csapat,Alex villogott,mi kell még?:) -
#2469 Na ezt már szeretem -
#2468 Döntetlen P -
Rudee #2467 Vezet már. -
#2466 Milán meg döntetlenre áll? -
#2465 Zlatan is betalált:D 2-0 -
#2464 vezetünk ALEEEEEEX
és nagyon nyomunk is ugyhogy jön mindjárt a 2. -
#2463 Remélem azért az utolsó meccsen nem cseréli le Cappelo a capitanot!Játszhatnánk 3 csatárral akár. -
#2462 Én nem
jó játékos sztem -
#2461 en meg ............... -
#2460 én is... -
#2459 én arra lennék kiváncsi, hogy milyen fejet vágna ha vissza vágnák romániába a pusztulatba.... -
#2458 én is kíváncsi lénnék rá...8 hónap kihagyás az sok -
#2457 Én azért megnézném ezt a Mutu fiút.
Sztem nyugodtan pályára léphetne.
Kíváncsi lennék rá akár kokainozott, akár nem.
-
#2456 A Juventus-szal kapcsolatban felröppent még két átigazolási pletyka is: az egyik szerint David Trezeguet 16 millió angol fontot is megérne a Lyonnak, ám a Zebráknak valószínűleg még ez is kevés lesz: 20 millió font alatt nem állnak szóba a vevőjelöltekkel. Más értesülések szerint minden ajánlatot habozás nélkül elutasítanak.
A másik híresztelés már valószerűbb: a szintén francia Olivier Kapo szeretne távozni Torinóból. Mindez teljesen érthető: a 25 éves francia válogatott középpályás csereként is csak ritkán jutott szóhoz a Juventusban, ahová a nyáron nagy reményekkel érkezett. Kulcsszerepre ráadásul jövőre sem számíthat, hiszen a Zebrák középpályásorában most is nagy a tülekedés, és a nyáron további erősítéseket terveznek. Mindezzel a klub vezetése is tisztában van, és hajlanak is arra, hogy egy évre kölcsönadják a franciát. Érdeklődőkben sincs hiány: olasz klubok mellett az AS Monaco és a Liverpool is vinné Kapot.
Ön szerint ki nyeri meg a scudettót 2005-ben?
a Juventus
a Milan
Ha már a Juve igazolásainál tartunk: a januárban a Chelsea-től megvett román Adrian Mutu eltiltása hamarosan lejár. Mint ismeretes, a 26 éves támadó tavaly októberben kokain használata miatt kapott nyolc hónapra szóló büntetést, és akár pályára is léphetett volna a Serie A utolsó két fordulójában. Most azonban kiderült, eltiltása nem május 18-án, hanem csak 24-én jár le, mivel hivatalosan később is kezdődött meg, mint azt korábban jelentették. A 38. fordulóban, a Cagliari ellen azonban már nincs akadálya a játékának - ha Capello is úgy akarja. -
#2455 -
#2454 hát remélem a BL-re összekapják magukat!
-
#2453 aham, na tisztázzuk
Az egy áthuzással indult ugye
Cafú áthúzta magát Zambrotta-n, ami szabályalan, a mezrántás csak utána volt.
"1értelműen feldobta magát jóval későb esett el mint ahogy Zambrotta +fogta a mezét,ha akart továbbmehetett volna de esze ágában sem volt!!!"
Tehát akkor kifelé szabad
Vagy hagyja mi lesz belőle.
Kettőt lőttetek kapura egész meccsen, ilyen játékkal a BL is necces. -
#2452 ezek a "lett volna"-k nagyon jók
kapura kellett volna lőni -
#2451 ja meg egy tizi nekünk...akkor egél lett volna -
#2450 pedig kellett volna főleg a görény Pipponak -
#2449 Sztem jó vezette, lapot szinte nemis osztott. -
#2448 azért vicces hogy azt hiszitek Collináról hogy direkt fúj egyik ill. másik csapatnak
biztos véletlenül volt zsinórban 4x a világ legjobb játékvezetője -
#2447 Collina nem a Milan kedvelők klubjába tartozik!!! -
R9 #2446 csodálkoztam hogy meccs nem 98 percig tartott hátha lő egy mákos golt a bilan -
#2445 jaja 01-02 európa 2. legjobb csatárkettőse voltak
újra össze kéne őket hozni:) egyedül Trez számított rá hogy Alex így oda tudja tenni -
#2444 Még jó hogy arról beszéltünk miket tudott.
Azért TRez-el nagyon érzik egymnást.
Tulajdonképpen nem csinált semmit csak megszivatta egyszer Dida-t. -
-
#2442 okés ;) én is reménykedem még... -
#2441 nem kell azért kiabálni :-)