44078
-
#2680 jahh azbasznabe ha a kis szőr9östalpú is kapna érmet -
#2679 Nade ez a Juve topic!Csak a csapatunkkal foglalkozzunk!Hétvégén remélem Mutu nem játszik!Semmit nem tett(tehetett) a bajnoki címért.Főleg ne kezdjen,azok játszanak,akiknek köszönhetjük ezt a bajnokságot! -
#2678 Shev gólja szerintem is(partjelző szerint) les volt,egy lábfejjel mindenképp előtte járt,mint a pooli védő. -
#2677 hát ott vannak tehetséges emberek nem egetrengetők :) -
#2676 a milan topic is televan azzal h a bíró baszta el meg h a pool nem érdemli meg meg ilyenek!
tiszta LOOOOOOOOOOL
nem a bíró focizott...
és aki 3:0-ról feláll az megérdemli a kupát!
részemről ennyi! most mentem Star Wars 3-t lesni! Csumi! :) -
#2675 így igaz
utánpótlás? -
#2674 nem rád céloztam bocsi -
#2673 nem azt mondtam h világsztár kell csak h elkéne a frissítés! -
#2672 szerintem nem... én nem rinyáltam kijelentettem kerek perec h ezt a döntő mi basztuk el nagyképűen jöttünk ki a második félidőre! -
#2671 TIpikus real szemlélet.
Nemnyertünk semmit?
NEmbaj veszünk egy világsztárt. -
#2670 Mostis rinyáltok, hogy a Liverpool igy meg úgy közben a 2. gólotok les volt. De persze az szabályos. -
#2669 ez igaz és remélem nyáron jön frissítés -
#2668 aham
érdekes titeket mennyire nyomnak a bírók
erről vagytok híresek :-)
a 100 perces meccseket se mindig játszhatjátok végig :-) -
#2667 ja meg rúgtunk egy szabályos gólt az elején és a bíró les címén nem adta meg... pedig Rui nem akadályozta Buffont a védésben!!! -
#2666 na szval két éve a BL-t is csak..........
idén meg semelyiket ugye
a csapat fele már túlkoros -
#2665 Lehet, de nem nyertétek meg
a BL-t is csak 11-esekkel sajna -
#2664 óóó most két kupa kimaradt! a BL trófea meg 100szor nagyobb érdem mint az Uefa... -
#2663 ráadásul Uefát se nyert és világkupát se -
#2662 Idén semmit
és ezzel a kiöregedő csapattal......... -
#2661 Sheva a Milannal mindent megnyert (Scudetto, BL, Olasz Kupa, Olasz Szuuperkupa, EU-i Szuperkupa...szal mindent!) -
#2660 ez jó vicc volt tetszett -
#2659 Hát ha nyerni akar vmit -
#2658 hát én nem szeretném :))) -
#2657 Attól még jó játékos
Szeretném ha nálunk játszana. -
#2656 A 120-ik percben azt a helyzetet nehezebb volt kihagyni,mint berúgni,amit Shev elpuskázott. -
#2655 na pont ez gondolom és örültem, hogy a nagy bemesélt aranylabdás elhibázta a 11est 03után most nem ő rúgta be a győztes gól, hanem ő hagyta ki amivel vereséget szenvedtek -
zambrotta #2654 az egyik szemem sírt, a másik nevetett
olaszfoci buzi vagyok, de a Pool a másik kedvencem
Most legalább átérzik, mit éreztünk mi 2 éve -
forzajuve #2653 rohattak!:D
ki kéne menni... -
#2652 Remélem nem,mert akkor azt jelenti,hogy a Bl döntő közelébe sem kerülnek:)
Na mind1,nagy pofáraesés nekik,nemcsak a bajnokságot,hanem a Bl-t is elbukták.Mi legalább megnyertük a bajnokságot,lassan jöhet a 3-ik csillag is!Az utolsó meccsen reménykedem,hogy az eredeti kezdő játszik! -
#2651 Ebben utol fognak érni -
#2650 Az utóbbi években elég jól megy nektek,úgyhogy szerintem inkább ne panaszkodj.Túlságosan el lettél kényeztetve!
Amióta a Juvenak szurkolok elbuktunk 3 Bl döntőt,1 bajnokságot. -
#2649 Sztem meg nagyon nem jó edző.
Ezzel a játékosállománnyal nyerni kéne.
Illetve dehogy kéne :-) -
#2648 Ezt már soxor mergcsinálták, tavaly pl a Depor ellen.
Most maj összemegy a mellényűk kicsit hogy nagy pénzért sztárokat igazolnak aztán semmi.
Elérték a madrideffektust P
Amúgy mi lehet nem tudtunk gólt rugni a Liverpoolnak, dehogy nem kapnánk 10-15 perc alatt 3-at az tuti. -
#2647 sztem ANcelotti nagyon jó edző,nem hinném hogy jót tenne a Milannak a leváltása... -
shogun1 #2646 sztem nem igazán megérdemelt a pool győzelme, bár az igaz, hogy 3 gólos parádésan megszerzett előnyt nem szabad ilyen hülyén elpasszolni DE sok mindennel tudnék vitázni de legfőképp a 2. gólon ami előtt fél percig csápolt a pertjelző, hogy les, ja és a meg nem adott "nem les" Sheva gól ja és.. ja és...
na mind1
grat pool
-
#2645 jaja..de remélem Ancelotti elküldik mert már tele vn vele a hócipőm!!!! -
#2644 Na ezt azért nem hittem volna hogy a Milan 3 gólos vezetést 10 perc alatt simán elveszt!Az hogy megérdemelt-e a győzelem arról megint lehet vitatkozni,mert a Milan az első félidőben lefocizta a 'Poolt,de BL döntőben nem szabad hibázni,és ezt bizony elkövette ma a Milan nem is egyszer. -
#2643 A végén kiderül, hogy mi ejthettük volna ki a BEK győztest ha megadják a kinti gólt -
#2642 én is Poolnak! -
#2641 Ja hát innen kikapni.........
Kedvelem a Milant, de most a Pool-nak szurkoltam.