44078

ibogldrc.jpg

• Breki33
    viszont edzőtáborba megérkezést buszinduláshoz odaérést nagyon komolyan veszik :-)
  • Breki33
    függő
  • Breki33
    mondom ez edzőfuggű

nézz utánna volt illetve van edző aki tud dolgokról, de amig teljesít senkit se érdekel

ezeket tényleg nem tudod?
  • gercse
    teljesíteni=teljesítene
  • gercse
    mindenki tudja már hogy sajátmagának mi a jó,meddig bulizhat stb. anélkül hogy rosszabbul teljesíteni
  • 9csöves9
    ezt azért ti se gondoljátok komolyan hogy azt csinálják amit akarnak
  • Breki33
    a profiknál nem így van

este csinálhatsz bármit, ha aztán teljesítesz

persze ez edzőtöl is fugg
  • 9csöves9
    dehogy nincs

még itt Magyarországon is megmondják,hogy ne menjen szórakozni,ne igyon alkoholt ne ugorjon ki motorcsónakból stb stb.

ráadáusl tegyük fel 10 kor van edzés, ő 3-ig csajozik akkor aztán rohadt fitt lesz
  • Rudee
    Ez akkor lenne jó érv, ha hajnalban lenne az edzés. Az meg nincs megszabva, hogy a játékos mit csinálhat szabadidejében.
  • 9csöves9
    de ők legalább rendesen dolgoznak edzésen

mutunak meg kéne halnia az edzéseken hogy emberszámba vegyék erre ő meg bulizgat hajnalig
  • Breki33
    Capello unveils new Juventus

Juventus boss Fabio Capello has revealed his club’s summer transfer plans and objectives for the new season.

The tactician confirmed that the outfit would be looking to buy quality players in the hope of mounting a serious Champions’ League challenge next term.

"We already have some clear ideas," he told the Tuttosport newspaper. "Bringing back the European Cup to Turin is our principal objective for next season.

"We are looking for players who can make a 10 percent difference to the side rather than just two percent. Seeing as we are not starting from the bottom, this will be very difficult to do.

"I’ve asked the club for a rich squad even if we know that the money box is closed and we can’t violate the books. We’ll do our very best."

Juventus have been linked with Roma’s Antonio Cassano and Alberto Gilardino of Parma, but their arrival would seemingly only occur if the club sold first.

One man who has been linked with a ‘sacrifice’ is Real Madrid target Emerson, even if Capello has rubbished that claim.

"He is not going to leave," added the former Roma boss. "He is one of the best midfield players in the world in my opinion, if not the best."

Capello led Juve to the title at his first attempt but he has been criticised this term over his continual substitution of Alessandro Del Piero.

"Alex’s conduct was extraordinary, as a captain and a professional," noted the Coach.

"I said that he would one day thank me and he returned to the champion he is in the closing stages of the season.

"He is an important player and I don’t enjoy substituting anyone. I just do my job, the one which I am paid for."

Juventus have undoubtedly been solid this season, rather than entertaining, and Capello expects that not to change in the 2005-06 campaign.

"Winning gets people talking and remains in the record books. Entertaining play is forgotten and only relative," he defended.

The master tactician concluded by commenting on Milan’s extraordinary collapse to Liverpool in the Champions’ League Final.

"I thought it would be all downhill for the Rossoneri after Paolo Maldini’s goal," he said. "The blackout in the second half was incredible, even if luck wasn’t on Milan’s side either."
  • Rudee
    2689 még mindig.
  • zambrotta
    de akkor miért adnak minden real mecccset?
    engem csak ez idegesít, bezzeg a barcaról még külön dok. film is lesz, mi meg az uccsó meccset se láthatjuk
  • gercse
    pont ugyan ez volt az én kérdésem is, aki nem játszik egy percet sem az...mindegy
  • Kaplan
    Mi afa-t kell rinyálni???
    MUTU ugyanugy a csapat tagja mint Nedved, Trez, Del Piero.
    Ha azt vesszük , hogy nedved az egész évben sérült lett volna és az uccsó meccsen 10 percet játszik s bajnok lesz a juve akkor ő se érdemli meg?
  • gercse
    tehát aki egy percet sem játszott z idén az át se vegye ? nemtom, ő is a csapat tagja
  • Kit--Kat
    de ő csak nevegyen részt az ünneplésben és nekapjon érmet ez így igazságos, max jövőre de nem akarom akkor se látni a pofáját a csapatban
  • gercse
    nem tom mi nem ferr? ezt ugy mondod mintha bevette volna magát a csapatba és senki nem akarta volna hogy idejöjjön,pedig a juve akarta hogy az övék legyen akkor mi nem fer? szerintem Mutu lepödött meg a legjobban amikor leigazolta a juve, ő nem tehet semmiről
  • Kit--Kat
    semmi keresni valója a bajnokcsapatba ez így nem fer...
  • Breki33
    de
  • BADE
    majd játszik jövőre(ha el nem adjuk),de ne most!
  • Breki33
  • Kit--Kat
    hát akkor nézz utána miket csinált
  • gercse
    és ha mondjuk az első meccsén lőne egy mesterhármast akkor sem kedvelnéd meg? mert szerintem nem bunkó, nem gerinctelen, bár nem ismerem,csak mint focista
  • Kit--Kat
    unszimpatikus bunkó gerinctelen román csupán ennyi a gond vele
  • Sheva
    ez sincs kizárva
  • gercse
    nem tom mi a bajotok,még nem láttátok a juvéban focizni addig mminek rinyálni? sztem jó játékos,hajtós,és az olasz légkörben még lehet h jobb lesz mint a chelseaben volt.
  • Sheva
    nem tom én se...
  • Kit--Kat
    istenem méééér_??????
  • Sheva
    Torinó, május 27., 16.55 A román az utolsó fordulóban játszhat első meccsét a Juventusban.

Mint arról a hét elején beszámoltunk, lejárt Adrian Mutu 7 hónapos eltiltása, és úgy tűnik, hogy a román válogatott játékos a hétvégén pályára léphet a Juventusban a Cagliari ellen. Fabio Capello szerint ha csak rövid időre is, de szeretne játéklehetőséget adni a Chelsea-től drogfogyasztása miatt eltanácsolt játékosnak.
    Victor Piturca, a román válogatott szövetségi kapitánya már jelezte, hogy ő is számít majd a megtévedt játékosra a Hollandia és Örményország elleni vb-selejtezőkön június elején.

• forzajuve
    a 4. helyre pályázó két csapat meccsét mutatják + egyikük a Bolognával jáccik akiknek szintén kell a pont. Teljesen érthető a döntésük, ha nem Juvés lennék nem is lenne semmi problémám.
    Amúgy ha vkit érdekel az eredmény akkor elmondom, h 4-1re nyerünk a Cagliari ellen.
  • Rudee
    1. a Sport1/2 nem választhat az összes hétvégi meccsből
    2. Bologna-Sampdoria lesz élőbe
  • BADE
    Nem tudom,hogy van-e fejlemény a hétvégi közvetítéssel kapcsolatban,de ha nem mutatják a meccsünket bekaphatja sport1,2!
  • Sheva
    de egy cserével jobban járnának...
  • Sheva
    hát ha eladják akkor kapnak érte egy két milliót...
  • Kit--Kat
    ennyit ér az az egész ember, és megint melyik az a hülye klubb aki befogadja a drogos romnát??? héát persze, hogy a juve....
  • Sheva
    hát jah
  • 9csöves9
    én is és ha már befogadta a Juve akkor nem kéne hajnalig buliznia meg csajoznia mikor délelött edzés van
  • Sheva
    én Mutu helyében mikor elitiltottak biztos h szögreakasztottam volna a csukát...
  • 9csöves9
    3 csatárral kezdünk Alex-Trez-Zlatan

sajna sztem mindenképp játsani fog