44078

ibogldrc.jpg

• gercse
    csak nem nállunk,ha idejön
  • Rudee
    Okoska, attól hogy Capello arra a posztra akarja még mindig a középpályán jáccik.
  • gercse
    okoska
  • gercse
    Mancini, Dacourt és Cassano...

Három név, melyek lehet, hogy a késõbbiekben a híres zebracsíkos dressz hátulján virítanak majd.
    Kezdjük a sort Mancinivel, akinek talán a legnagyobb esélye van arra, hogy Torinóban kössön ki - állítják Itáliában. Fabio Capello mindenképpen szeretne még egy jobb oldali védõt a csapatában tudni Birindelli szerencsétlen sérülése után, s mivel az úgy fest, hogy Miguel a Valenciához szerzõdik, Mancini az elsõ számú kiszemeltje a klubnak...
    Mancini mostanság inkább a középpálya jobb oldalán szerepel már egy jó ideje, de annak idején - még az Atlético Mineiro csapatánál- a védelem jobb oldalán futbalozott!
    Dacourt igazából az Emerson-Vieira duett mögé jönne helyettesnek, hiszen Cristiano Zanettitõl(aki a fõ célpont még mindig...) nem akaródzik megválni az Inter...
    A Roma és a Juve állítólag cserére készül:Blasiért és Chielliniért(akinek a helyére Balzarettit vette meg az Öreg Hölgy - legalábbis több olasz médium szerint...) cserébe Mancini és Dacourt érkezne a Delle Alpiba!
    A mindig jól értesült olasz sajtó tudni véli: már csak Luciano Spalletti rábólintása hiányzik az üzlet nyélbe ütéséhez. A Roma trénere Taddei személyében megtalálta már Mancini utódját, ám Dacourtól nem igen akar megválni a kopasz edzõ...

Cassano? Felmerült a Miccoli-Cassano csere is, mint lehetséges megoldása a Pán Péter -szappanoperának, ám konkrétumokról természetesen még nem tudunk beszámolni...
  • Rudee
    Nem is egy poszton jáccanak.
  • gercse
    nem baj, lehet jön Mancini
  • Rudee
    Miguelt megvette a Valencia, Torinóba ezek szerint nem megy mostanság.
  • Breki33
    Szerintem vastagon benne volt

ki kellett volna vágnia

Mondjuk jó igy
  • Rudee
    A gólnál Juan volt idióta, más kapus se éri el a labdát ha röviden adják haza.
  • BADE
    hát elég gyenge volt,védjen így a bajnokságban is!
  • Breki33
    Na Dida megmutatta milyen jó kapus :-)
  • gabber_saviola
    Nem csak Barzalgi Palermo focista, hanem Guardalben is

• Sheva
    MILAN ON ABBIATI
    8/17/2005
    MILAN - A.C.Milan have announced that goalkeeper Christian Abbiati has been loaned to Juventus F.C. until June 30, 2006.
  • Sheva
    Fontana Chievo :P
  • Shotogan
    ez komoly?mikor?és ki lesz az Inter első számú kapusa?a Carini vagy a Fontana?
  • R9
    Toldo visszavonult
  • Shotogan
    Ezzel a megnyilvánulásával a Milan nőtt a szememben mindenképpen.
    Remélem hogy jól fog védeni,de sztem muszáj neki,mert a VB-re 3 kapus megy és egyelőre előtte van Buffon,Toldo és Pelizzoli is.Tehát mindent bele Christian!!!
  • Sheva
    A Juventusnak új kapusa van, miután a Milan kölcsönadta Christian Abbiatit nagy riválisának.

A 28 éves hálóőr egy évet tölt el Torinóban, miután Gianluigi Buffon, a zebrák első számú hálóőre megsérült a két csapat vasárnap esti mérkőzésén.

Abbiati lesz a csapat első számú portása, legalábbis a következő három hónapra, amíg Buffon felépül vállsérüléséből.
  • Breki33
    Ezt tudom, de ha annyira szükségük lenne rá nem engedték volna el.

Ez például sportszerű lépés volt részükről.
  • Rudee
    Nem, csak a madridi gólokat írom be, eddig is így volt.
  • gercse
    Nem hiányzik az aládból egy név?(Kenesei?)
  • Rudee
    Azt akarták, hogy első számú kapus legyen egy másik csapatban.
  • gercse
  • gercse
    Jó,mindegy ezt nem itt kell megbeszélni.
    Szerintem Abbiatival jól járnánk,de valami csoda folytán meggyógyulhatna hamarabb is Buffon is.
  • Breki33
    Próbálok úgy írni csak ugye egyszerre 8 dologgal kell foglalkoznom.

De szerintem úgy irok.....
    Biztos keversz az öcsivel P
  • Breki33
    ocsi lol

Akit elsőszámú cserének szánunk nem szoktuk kölcsönadni.
  • gercse
    Akkor miért nem írsz úgy, ha sok a jelentősége?
  • DONGUBA
    abbiati lett volna az elsoszamu cserenk ocsi csak kolcsonadtuk hogy elso legyen...kozben igazoltunk ket cserekapust aztan visszasoroltak a genovat igy abbiati visszajott
  • Breki33
    röviden

de igen
    de sok
  • gercse
    Jó, végülis igazad van, de akkor a vesszőkre, meg a pontokra,és a mondat kezdőbetűjére is kéne nem? Meg egyáltalán mondatokban kellene írni,nem kötekszem,de szerintem nem sok jelentősége vannak ennek itt egy fórumon.
  • North
    Igen, tény, hogy Dida a szezon legvégére leeresztett, sajnos pont a legrosszabbkor, de ha megnézed miket csinált az Inter v. a MU elleni párharcokban...na de mindegy hülyeség ilyenen vitatkozni, nem is szándékom meggyőzni.
    Abbiati meg az elsőszámú cserekapusa a Milannak, csak mivel szeretne ott lenni a VB-n, meccsek nélkül meg ez nehéz, ezért szeretett volna olyan csapatba menni, ahol kezdő lehet. Gallianiék meg elengedték. Ezért is hoztuk a cserepadra a görögöt, meg most Kalac-ot is.
  • Breki33
    a helyesírásra mindenhol figyelni kell sztem
  • Breki33
    Amúgy szerintem többször lassítva visszanézve Kaka hibás volt simán visszahúzhatta volna a lábát, nem volt esélye ugyanis elérni.

Másik meg hogy ugye három játékosunk sérult meg érdekes módon a meccsen.
    Ibra lerúgása se volt semmi.....
    Mindez egy úghymopnd tétnélküli meccsen.
    Milanból nem sérült meg senki.
    Nálunk csak a legjobb csatár a legjobb irányító a legjobb kapus.
    Azis érdekes colt mikor Cannavaro egyhelyben állt Kaka meg belerohant erre ki kap sárgát? P
  • Breki33
    ez a fogd már fel úgylátszik kötőszó lett az sg-n

Abbiati mégcsak nemis elsőszámú cserekapusa a Milannak.

hogy Dida meggyőzöbb lett volna? P

lol emléxünk még a könföderációs kupán kapott potyáira illetve szerencsére mikor a San Siroban nyertünk abban is jelentősen benne volt.

Szval ez az elfogultság inkább.

Jóhogy nem mennék belle, hogy az elsőszámú olasz csapatban zsoldos védjen.
    Juvenel ez nem nagyon szokás bár volt rá példa.
  • North
    Fogd már fel, hogy nem rúgtuk le, ennél többet meg nem várhatsz a Milántól. Abbiati nagyon jó kapus, csak pecchje volt, hogy pont akkor volt sérült, amikor Dida élete formájában védett, visszavenni az első helyét meg már nem volt képes. Ráadásul mindenképp kint akar lenni a VB-n, rajta nem fog múlni semmi.
    Buffon pedig tényleg az egyik legjobb kapus a világon, de Dida szvsz az elmúlt szezonban meggyőzőbb volt. Ha ő nincs, a két ezüst sem lett volna meg a Milannak, pl. a Fórumon a tavalyi szezon alapján egyértelműen őt választottuk meg a csapat legjobbjának. Ez persze mit sem von le Buffon érdemeiből, de én nem mennék bele egy kapuscserébe, bár gondolom Ti se.:)
  • gercse
    jó,nekem 8, szerintem meg mind1,mert ez nem valami hivatalos oldal,vagy közlemény, hogy figyelni kelljen mindenre.
  • gercse
    csak nehogy aztán lefizessék Abbiatit, hogy védjen be egy két gólt
  • Breki33
    szerintem meg egy ember nevét illik nagybetűvel írni

főleg egy Juve fórumban
  • gercse
    nem kell ennyire komolyan venni ezt a nagy betűs dolgot,ha valaki nincs hozzászokva akkor nem fog nagy betűvel írni,ez csak egy forum
  • Breki33
    pont gondoltam rá hogy igazán sportszerű lenne Didaról lemondani.

De lerúgni az ellenfél kapusát aztán a nem védő cserekapust felajánlani tényleg sportszerű P