44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    3 meccset kapott samuel

a kupában a hülye lilákat kaptuk
  • 9csöves9

:D :D :D :D
  • R9
    egy évbe csak egy bajnok lehet te n00b most mér offolsz?
  • DONGUBA
    inter akkor nyer legkozelebb bajnoksagot mikor az ascoli
  • R9
    ezaz
  • R9
    ja ez nem ez csak a gól sorry mindjá keresek összefoglalot
  • R9
    Juve - Inter összefoglaló
  • R9
    Zlatan sk!ll
  • zambrotta
    mert tudod, h nem az
  • Shotogan
    ott a pont :DDDDDDDDDDD
  • Barni
    ez jó volt
  • R9
    tudod majd idén :P
  • 9csöves9
    úgy jön ide hogy 16 éve minden évben annyira akartok hogy állandóan besültök a végére
  • R9
    ennek mi köze van hozzá?semmi
  • gercse
  • DePreSsZYo
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Breki33
    :-))))))))

mindenki tudja hogy nem nagyon ért hozzá
  • 9csöves9
    mondod ezt ugy hogy még a pelenkádba szartál mior utoljára bajnokok voltatok
  • R9
    akarjátok csak nem fogjátok
  • Breki33
    Mondjuk Kaka eltiltása megvigasztalna
  • Breki33
    "A Juventus története során korábban már négyszer nyerte el ezt a trófeát, míg az Inter csak egyszer: 1989-ben, a legutóbbi bajnoki győzelme idényében.

Ennek ellenére most a kék-feketék számítottak esélyesnek, ugyanis a torinói gárda tartalékos volt: Buffon és Thuram sérülés miatt hiányzott, míg Vieira, Nedved és Ibrahimovic nem heverte ki tökéletesen a Milan ellen a hét elején szerzett bajait."

Ennek ellenére egy csomó Juve helyzet volt
    Zé Maria kezeséséről meg nem adott gólról kapufáról ne is beszéljünk......

Amúgy miért kéne vigasztalni mi a bajnokságot és a BL-t akarjuk megnyerni nem előkészületi kupákat PP
  • North
    Ha ez vígasztal titeket, bár nem hiszem, egyértelműen jobban, határozottabban játszottatok mint az Inter.
  • Breki33
    "szombaton napvilágot látott egy álhírízű információ, amely szerint a következő napokban Alex a Milanhoz szerződik, a Juve pedig Cassanót szerződteti a helyére a Romától. Carlo Ancelotti Milan-edző erre csak annyit mondott, hogy ő a maga részéről szívesen dolgozna Del Pieróval. "

A meccsen egy szabályos gólunkat nem adták meg
  • Shotogan
    áááááá,én ezt nem hiszem.Del Piero már nagyon régóta a Juve játékosa,a neve egybeforrt a Zebrákkal.Meg a Milanban nem hiszem el hogy többet játszana mint nálunk.Sztem Alex maradni fog,Capello meg talál majd neki egy helyet.
  • Barni
    merem remélni
    ha elmegy is, olasz csapathoz, főleg riválishoz ne menjen
  • 9csöves9
    én is több ilyen pletykát olvastam az utobbi időben :S

nem fog odamenni
  • Barni
    Carlo Ancelotti legfrissebb nyilatkozatában nem zárta ki annak lehetőségét, hogy Antonio Cassano helyett Alessandro Del Piero igazoljon a Milan csapatához.

Carlo Ancelotti így nyilatkozott: "Sok játékost edzettem már és sokukkal szivesen dolgoznék újra együtt. Del Piero egyike ezeknek a játékosoknak, mivel ő egy igazi profi, és egy edzőnek mindig jó igazi profikkal együtt dolgozni. Már a múltban is mondtam, és most is elismétlem, Milanello mindig nyitva áll Del Piero előtt. Tökéletes összhangban tudunk együtt dolgozni. Del Piero támadójátékos, csakúgy mint Kaká, Manuel Rui Costa vagy Christian Vieri, de mindegyiktől különböző képességei vannak. Ő egy másfajta megoldás lenne a Milan számára."

Ancelotti nyilatkozata olyan felvetésekhez vezetett, hogy a Juventus átadja Del Pierót a Milannak, hogy ezzel helyet csináljanak Antonio Cassanónak, akit a Roma a közeljövőben el szeretne adni, mivel a szerződése a jövő nyáron lejár a fővárosi klubnál. Del Piero a hétközi válogatott mérkőzésen nagyszerűen játszott együtt a Milan csatárduójával, Vierivel és Gilardinóval, ezen felül a Milan a múltban többször is megmutatta már, hogy képes új lendületet adni más csapatoknál elfásuló játékosoknak - Cafú, Pirlo, Seedorf és Vieri egyaránt újraélesztette karrierjét a vörös-fekete klubnál.

ez mi?
  • Barni
    amúgy Ibra nagyon jól játszott...
    bár ezt már megszokhattuk
  • fatallerror
    én bízok benne :)
  • 9csöves9
    a szomorú toro drukkerek és Balzaretti meze :P

http://img368.imageshack.us/my.php?image=magliadopo9af3zg.jpg
  • 9csöves9
    hát én sem értettem

nála nem fér be sem Trez sem Ibra helyére pedig már többször lehetett látni hogy ők ketten nem tudnak összejátszani rendesen

az lenne jo ha azon a poszton játszana Alex amikor Viall-Ravanelli mögött irányított bal oldalról

Írország ellen ezen a poszton játszott, nagyon jó labdákat adott, gólpassz Gilardinonak és Vieri góltalansága sem rajta múlott
  • gercse
    lehet hogy csak akkor lehet kezdő hogyha nem a posztján játszik? nem hiszem,
    nehogymá jobb szélső legyen,még irányitoközéppályásnak is jobb lenne
  • 9csöves9
    tavaly speciel ő hozta a legtöbb pontot az összes játékost figyelembe véve a Serie A ban
  • 9csöves9
    nem is azzal volt a gond hogy nem volt formában, hanem vmi értelmetlen módon jobbszélsőt játszatott vele Capello
  • gercse
    jajj,ttól hogy nem volt formában nem kell vágkövetkeztetést levonni, lesz ő még nagyon jó a bajnokságban,meccseket fog eldönteni
  • 9csöves9
    samuel meg megint megmutatta mekkora faszkalap

végülis egy csapatban volt valaha a másik köpködös barátunkkal

eltiltás lesz belőle aztán a szűk családi környezetében köpködjön akit akar
  • 9csöves9
    nem baj fiúk!

az mondjuk zavaró,hogy sok sérülttel jobbak voltunk mint az inter és még egy szabályos Trez gólt is elvettek tőlünk...

megint lefizettük a bírót
  • fatallerror
    intertől jobban tartok az idényben mint a milantól.piszok erős csapat volt tavaly is csak elcseszték a kezdést a sok döntetlennel(hálaisten).Del Pieronk kezd kiöregedni végleg :S ma is könnyen lekapcsolták
  • R9
    jaja
    szar meccs volt de megérte
    J.Zanetti 2 sárgát kapott és nem rakták ki ha jól láttam

20' De Santis books Javier Zanetti for dissent.

45' Javier Zanetti is booked for booting the ball out of play following a challenge by Nedved.
  • gercse
    juve-inter
    0-1
    Veron szerezte a gólt hosszabításban