44078

ibogldrc.jpg

• Shotogan
    bezony :DDDD
    de miért kellettek tizenegyesek?ez valami torna?
  • Rudee
    Szünetbe lecserélték azt a szerencsétlent, jobb is :D
  • Shotogan
    ja,Jorquera véd,nem a Valdes
  • Barni
    nyertünk :DD
  • Shotogan
    Vieira is beköszönt :D
    1-3
  • Rudee
    Vieira és Belletti is belőtte.
  • Shotogan
    ja és a Marquez is akkor
  • Shotogan
    de most 1-2 az állás szerintük
  • Rudee
    Nem, a győri kihagyta, sorry.
  • Rudee
    Be. Meg utánna Mutu és a győri is.
  • Shotogan
    Deco belőtte vagy mi?
  • Rudee
    11esekkel szerintem yner a Juve, VV akkor védi ki, ha a kezébe gurítják a labdát.
  • Barni
    11-esek jönnek
  • Rudee
    as.com
  • Shotogan
    hol tudod figyelemmel követni?
  • Rudee
    2-2, Trezegé.
  • Rudee
    Fordult a kocka, 3 perc alatt 2 gólt kapott Abbiati.
  • Rudee
    Del Piero büntetőjével 1-0 a barkasz ellen.
  • Kit--Kat
    jóhh azt mind tudjuk, hogy igaza van, de általában a fejesek diplomatikusak szoktak lenni:)
  • 9csöves9
    :DD

végülis igaza van az inter 2x lőtt kapura ráadásul Veron lövését Buffon a fülével kiszedte volna:)

mondjuk Don Moggi még mindig tartoik a meglepi igazolással nekünk:)
  • Kit--Kat
    juhújj ez 1 állat:DDDDDD
  • 9csöves9
    itt van magyarul is :)

"Nevettet a gondolat, miszerint az Inter megérdemelte a hétvégi gyõzelmet" - nyilatkozta a "mercato királya" a Tuttosportnak.

"Szolid csapat benyomását keltették. Olyannyira, hogy akár három gólos vereséget is szenvedhettek volna" - tette hozzá.

Moggi az milánóiak bajnoki esélyeirõl is elmondta a véleményét:

"Idén aggódom az Inter miatt... Még az is megeshet, hogy másodikak lesznek" - mondta mosolyogva.
  • Sheva
    okkker
  • gercse
    fifahungary.com-os juve forum
  • gercse
    jó,éppem ezért irtam
    becsüllek érte
  • Sheva
    másik fórum?
  • 9csöves9
    mivel két különböző fórum leirhatom uganyazt mivel a véleményem nem változik meg

egyedül te jársz innen oda rajtam kívűl valszeg az itteni Juventinokat is érdekli
  • Sheva
    platini ez egyértelmű
  • gercse
    látom bírod még a másolgatást:D
    nekem 8, ha van hozzá kedved akkor így tovább
  • 9csöves9

a következő poszt az irányító, Platini,Zidane,Nedved,Baggio közül lesz az a bizonyos
  • 9csöves9
    Inter Deserved To Win? Don't Make Me Laugh-Moggi

8/23/2005 1:01:00 PM

Juventus general manager Luciano Moggi scoffed at the idea that Inter deserved to win the Italian Super Cup against the Bianconeri.

"It makes me laugh to think that Inter deserved to win the Super Cup," Moggi told Tutto Sport.

"They look to me as a solid team. So solid, that they could have lost by three goals," he added.

Moggi also had his say on Inter’s Scudetto chances.

"Inter worry me this season. They could actually come in second for once...," he said with a smile on his face...

GRANDE MOGGI
  • gercse
    ja,én csak tiédet néztem, Giannichedát toltam volna ki,de igy már mindegy
  • 9csöves9
    Vieira mint balszélső? kicsit érdekes lenne

de abban igazad van hogy kihagytam Vieirát... természetesen ő kezdő lesz és Emerson helyett mert ugye ő nincs nevezve:) kicsit összekavartam
  • gercse
    én zlatan helyett trez-t, Mutu helyett Vieira-t tenném be,majd persze becserélném Zlatant meg Mutut is ha nem menne az előre játék rendesen
  • Sheva
    Miccoli mégis maradt?
  • 9csöves9
    Itt a mai Joan Gamper kupán résztvevő keretünk

én egy : Abbiati-Chiellini,Cannavaro,Kovac,Zebina-Emerson,Giannichedda,Mutu,Camoranesi
    -Zlatan,Alex fémjelezte kezdő 11-et szeretnék látni

3 Chiellini
    4 Vieira
    6 Kovac
    7 Pessotto
    9 Ibrahimovic
    10 Del Piero
    12 Chimenti
    13 Miccoli
    14 Balzaretti
    16 Camoranesi
    17 Trezeguet
    18 Mutu
    20 Blasi
    23 Giannichedda
    24 Olivera
    25 Zalayeta
    27 Zebina
    28 Cannavaro
    32 Abbiati
  • Sheva
    bizonyítani is fog majd meglátod :)
  • 9csöves9
    hát én nagyon bízok Abbiatiban

nagy lehetőség ez neki a bizonyításra
  • Sheva
    Abbiati To Make Juve Debut Against Barca
    8/23/2005 6:19:00 PM
    Juventus boss Fabio Capello announced Gigi Buffon’s replacement Cristian Abbiati will play against Liga giants Barcelona, when the two European powerhouses face-off in the Camp Nou on Wednesday.
    "Abbiati will surely start tomorrow night, and in the future as well. He’s a great player, and this shouldn’t come as a surprise as he has played both with Milan and La Nazionale," said the Juventus boss before looking ahead to the Nou Camp clash.

"It won’t be easy, many of our players are injured. But I am happy with how we have been playing lately. We are in a good condition. However the most important thing is to bag results, something we’ve had problems achieving of late," he observed.

Last Saturday, Juventus lost the Italian Super Cup to Inter; just a few days before they were defeated by AC Milan.
  • 9csöves9
    Több, mint egy hete súlyos sérülést szenvedett Gianluigi Buffon a Juventus kapuvédője. A Milan elleni összecsapáson ütközött Kakával, és szerdán meg is kellett műteni a vállát, a diagnózisok szerint pedig körülbelül három hónapra lesz szüksége ahhoz, hogy ismét a torinói klub kapuja előtt állhasson.

Buffon tisztában van azzal, hogy hosszú ideig nem tud majd edzeni, de a Sky Italiának nyilatkozva elmondta, mindent meg fog tenni a gyors felépülése érdekében:

"Jól érzem magam a beavatkozás után, és reménykedem abban, hogy gyorsabban visszakerülhetek a csapatba, mint három hónap. Szeretném megköszönni a drukkereknek és a társaimnak is a sok bíztatást, amit kaptam tőlük. Annak viszont nagyon örülök, hogy Abbiati barátom (akit villámmal igazolt le a Juventus Buffon helyére - a szerk.) végre megkapja a lehetőséget a bizonyításra, amelyet már régóta megérdemelt volna"