Fórum szavazás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha egy betörõ, akkor jelentsd a rendõrségen, aztán ha látják, hogy igazi a betörés, nem pedig megrendezett, akkor lehet ez kifogás.
(De mondjuk elég elképzelhetetlen, hogy valaki azért törjön be valahova, hogy fórumozhasson az sg-n :D)
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
Mi az az "offline számítástechnikai újság"?
Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
Egy jó ügyvéddel ki bizonyitja rám, hogy ami itt áll azt én irtam és nem valami hülye részeg haverom szórakozik vagy egy betörõ, stb.. stb..
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Mert tudtam az old.sg.hu-n is szavazni, az sg.hu-n meg a supergamez.hu-n + a supergames.hu-n is.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
mindenesetre majd ez is fejlõdik, addigis a moderátorok dolga fenn tartani a rendet, egyelõre csak annyit érjünk el, hogy a szabályok legyenek kihirdetve és mindenkire egyenlõen vontakozzanak
már ennek örülnék
bár az sem hátrány, ha meghallgatják az egyszerû fórumozó panaszát is, esetleg reagálnak rá
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
próbáld ki, menj be index fórumára, és anyázd le valamelyik képviselõt, kiváncsi vagyok hány nap múlva kapod a tértivevényes idézést a bíróságra :)
Vagy fordítva, rossz hirnév terjesztése,stb. rakat jogi paragrafus van még
mindenkinek igy a legjobb, nem?
1. Van, hisz azt irok le amit akarok
2. Bizonyos korlátok között van, a neten sem lehet illegális dolgokat csinálni vagy rágalmazni
3. Nincs, mivel a jogvédõk visszaélnek a hatalmukkal
4. Sokkal több per kellene (akár fórumokban rágalmazásért feljelentés) hogy kiderüljön mi a jogos és mi nem
Összes szavazó: 1923 fõ
Néhány tucat kisgyerek játszótere - 39%
Semleges, nem látogatom - 21%
Az SG fontos és érdekes színfoltja - 15%
A net anonimitásával visszaélõ emberek búvóhelye - 15%
Egy olyan hely, ahol önfeledten lehet véleményt nyilvánítani bármirõl - 10%
Más tekintetben:
Pozitív vélemény - 25%
Semleges vélemény - 21%
Negatív vélemény - 54%