Fórum szavazás

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balo
Ha részeg haverod szórakozik akkor is a tied a felelõsség.
Ha egy betörõ, akkor jelentsd a rendõrségen, aztán ha látják, hogy igazi a betörés, nem pedig megrendezett, akkor lehet ez kifogás.

(De mondjuk elég elképzelhetetlen, hogy valaki azért törjön be valahova, hogy fórumozhasson az sg-n :D)

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson

Balo
Nyomtatott vagy valamilyen adathordozón lévõ újság (pl az sg online magazin)

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson

Dutch Flander
Szoktál vásárolni offline számítástechnikai újságokat?

Mi az az "offline számítástechnikai újság"?

Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...

A reggel pedig dettó ez a helyzet.
Szerintem az, hogy ez az én ip-m még véletlenül sem jelenti azt, hogy csak én irhatok róla.
Ezzel a témával kapcsolatban egyvalamit nem értek.
Egy jó ügyvéddel ki bizonyitja rám, hogy ami itt áll azt én irtam és nem valami hülye részeg haverom szórakozik vagy egy betörõ, stb.. stb..
Taranov
No, én most más IP-rõl jövök az old.sg.hu-ra csatlakozva és tudok újra szavazni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Akkor nem tudom hogy volt, majd megmondom, hogy most hogy állunk, mert holnap úgyis fogok fórumozni suliból, ott az old.sg.hu/forum.php-ra szoktam lépni, mert így tudok két helyrõl bejelentkezve maradni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

St
ezt nem hiszem. minden domainunk a www.sg.hu-ra redirectel, így csak a www.sg.hu -n íródik ki kuki. próbáld ki http://supergamez.hu
Taranov
Én 4-szer szavaztam, mindig másra, mert nem felhasználónként lehet egyszer szavazni, hanem a cookie-kal van összefüggésben, bár nem értek hozzá.
Mert tudtam az old.sg.hu-n is szavazni, az sg.hu-n meg a supergamez.hu-n + a supergames.hu-n is.

Gregorius
Én örülök neki, hogy nem a rendes topicocban élik kimagukat, mégha teljesen nem is tûnnek el.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

mikike
nos, az biztos, hogy az 1.-es nem igaz és lehet van igazságod a 4essel kapcsolatban

mindenesetre majd ez is fejlõdik, addigis a moderátorok dolga fenn tartani a rendet, egyelõre csak annyit érjünk el, hogy a szabályok legyenek kihirdetve és mindenkire egyenlõen vontakozzanak
már ennek örülnék

bár az sem hátrány, ha meghallgatják az egyszerû fórumozó panaszát is, esetleg reagálnak rá

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Lteebee
A kisgyerekek játszótere szerintem nem egyértelmûen negatív vélemény.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

mukika
htx! :)

Sephi
Aze' eleg bator ember aki elfogadta a Gumiszoba moderalasat :) Buszke vagyok ra!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

FtranX
jó tudom, jogilag nem így van, de szerintem a rágalmazás súlyosságát (azaz, hogy hányan hihetik azt el) a rágalmazó kiléte is befolyásolja. Azért teljesen más, ha egy másik képviselõ rágalmaz egy másikat (mondjuk TV-ben), mintha egy névtelen fikanick teszi ugyanezt egy netes fórumon, akinek senki nem ad a véleményére.

mert? nagy nyilvánosság elõtt elkövetett hamis állítás, ugyanugy becsületsértés
próbáld ki, menj be index fórumára, és anyázd le valamelyik képviselõt, kiváncsi vagyok hány nap múlva kapod a tértivevényes idézést a bíróságra :)

FtranX
azért szerintem a fórumos rágalmazásokat nem kell annyira komolyan venni, hogy egymást feljelentgessük miatta. még akkor sem, ha a fórumozók IRL nevei ismertek.

FREAK
"Egy év múlva ismét megmérjük! :)"

Fõ az optimizmus!

Riszpekk

St
Simán :)
én speciel egybõl szavaznék, négyes :) ha rágalmazásért feljelentenék a zsidók sodit, vagy Kata hitelrontásért feljelentette volna az õt fikázokat, egybõl kiderült volna hogy igaza van e a moderátoroknak vagy nem
Vagy fordítva, rossz hirnév terjesztése,stb. rakat jogi paragrafus van még

mindenkinek igy a legjobb, nem?

St
Jó téma!
Szerinted van szólásszabadság a magyar interneten?

1. Van, hisz azt irok le amit akarok
2. Bizonyos korlátok között van, a neten sem lehet illegális dolgokat csinálni vagy rágalmazni
3. Nincs, mivel a jogvédõk visszaélnek a hatalmukkal
4. Sokkal több per kellene (akár fórumokban rágalmazásért feljelentés) hogy kiderüljön mi a jogos és mi nem

FtranX
úgy látszik a többségnek nem tetsz(ett)ik a gumi...

St
Úgy tûnik a többség negatív véleménnyel van a Gumiszobáról, remélhetõleg most, hogy moderált lett, változni fog a megítélés. Egy év múlva ismét megmérjük! :)
St
Mi a véleményed a Gumiszobáról?

Összes szavazó: 1923 fõ

Néhány tucat kisgyerek játszótere - 39%
Semleges, nem látogatom - 21%
Az SG fontos és érdekes színfoltja - 15%
A net anonimitásával visszaélõ emberek búvóhelye - 15%
Egy olyan hely, ahol önfeledten lehet véleményt nyilvánítani bármirõl - 10%

Más tekintetben:
Pozitív vélemény - 25%
Semleges vélemény - 21%
Negatív vélemény - 54%