87
Értékeljük ki a fórum szavazás eredményeit, javasolj új szavazás témát!
-
#47 igaz -
#46 hátja
elég fura válszaok vnnak.. -
#45 Naszal, az sztem hiányzik, hogy : Igen, mert megbontják a fórum képét, vagy ilyesmi, utalva arra, hogy széttolják a fórum széleit -
#44 ha normális válaszok lettek volna, nem lenne min meglepődni :)
pl.
- filmeket
- full cds/dvds gammákat
- mp3 albumok
stb... :P Kicsit közelebb van a realitáshoz :)
-
#43 Mit szoktál leggyakrabban letölteni az alábbiakból a netrõl?
Felhasználói programokat - 41%
Semmit nem szoktam tölteni - 19%
Játékpatcheket - 15%
Játékdemókat - 13%
Mozielõzeteseket - 6%
Játékvideókat - 6%
Ez a szavazás az SG szerkesztői számára érdekes, de az új szavazás most érdekes lehet a fórumozók számára is. -
Cat #42 ezek hülyeségek, ilyeneket nem szavaztatni kell, mivel - ha valakit tényleg érdekel - akkor lehet pontosan mérni. -
#41 Szavaztasd mar meg hogy a csetet ki lehessen kapcsolni!
Masik gepen regebbi bongeszo van, es teljesen bakavarodik tole.. meg Mindig szar flash letoltesre rakerdez es mar unalmas. -
Mortimer #40 Szoktál vásárolni offline számítástechnikai újságokat?
Összes szavazó 1322 fő
Teljesen leszoktam róla amióta internetem van 56%
Igen, a kedvencemet havonta megveszem 26%
Néha, ha tetszik ami a címlapon van 10%
Igen, rendszeresen, havonta többet is 9% -
#39 De engem kifejezetten érdekelne, egy elsősorban játékosok által látogatott fórumban mennyivel van 50% felett az AMD aránya. -
#38 Milyen processzort használsz?
Milyen videókártyát használsz?
Képernyőfelbontásod?
Még tudnék mondani párat biztosan, de ahhoz már 1-2 másodperceket kéne gondolkoznom, és nem szeretek. :)
-
#37 Ha részeg haverod szórakozik akkor is a tied a felelősség.
Ha egy betörő, akkor jelentsd a rendőrségen, aztán ha látják, hogy igazi a betörés, nem pedig megrendezett, akkor lehet ez kifogás.
(De mondjuk elég elképzelhetetlen, hogy valaki azért törjön be valahova, hogy fórumozhasson az sg-n :D) -
#36 Nyomtatott vagy valamilyen adathordozón lévő újság (pl az sg online magazin) -
#35 Szoktál vásárolni offline számítástechnikai újságokat?
Mi az az "offline számítástechnikai újság"? -
Joel #34 A reggel pedig dettó ez a helyzet. -
Joel #33 Szerintem az, hogy ez az én ip-m még véletlenül sem jelenti azt, hogy csak én irhatok róla. -
Joel #32 Ezzel a témával kapcsolatban egyvalamit nem értek.
Egy jó ügyvéddel ki bizonyitja rám, hogy ami itt áll azt én irtam és nem valami hülye részeg haverom szórakozik vagy egy betörő, stb.. stb.. -
#31 No, én most más IP-ről jövök az old.sg.hu-ra csatlakozva és tudok újra szavazni. -
#30 Akkor nem tudom hogy volt, majd megmondom, hogy most hogy állunk, mert holnap úgyis fogok fórumozni suliból, ott az old.sg.hu/forum.php-ra szoktam lépni, mert így tudok két helyről bejelentkezve maradni. -
#29 ezt nem hiszem. minden domainunk a www.sg.hu-ra redirectel, így csak a www.sg.hu -n íródik ki kuki. próbáld ki http://supergamez.hu -
#28 Én 4-szer szavaztam, mindig másra, mert nem felhasználónként lehet egyszer szavazni, hanem a cookie-kal van összefüggésben, bár nem értek hozzá.
Mert tudtam az old.sg.hu-n is szavazni, az sg.hu-n meg a supergamez.hu-n + a supergames.hu-n is. -
#27 Én örülök neki, hogy nem a rendes topicocban élik kimagukat, mégha teljesen nem is tűnnek el. -
#26 nos, az biztos, hogy az 1.-es nem igaz és lehet van igazságod a 4essel kapcsolatban
mindenesetre majd ez is fejlődik, addigis a moderátorok dolga fenn tartani a rendet, egyelőre csak annyit érjünk el, hogy a szabályok legyenek kihirdetve és mindenkire egyenlően vontakozzanak
már ennek örülnék
bár az sem hátrány, ha meghallgatják az egyszerű fórumozó panaszát is, esetleg reagálnak rá
-
#25 A kisgyerekek játszótere szerintem nem egyértelműen negatív vélemény. -
#24 htx! :) -
#23 Aze' eleg bator ember aki elfogadta a Gumiszoba moderalasat :) Buszke vagyok ra! -
#22 jó tudom, jogilag nem így van, de szerintem a rágalmazás súlyosságát (azaz, hogy hányan hihetik azt el) a rágalmazó kiléte is befolyásolja. Azért teljesen más, ha egy másik képviselő rágalmaz egy másikat (mondjuk TV-ben), mintha egy névtelen fikanick teszi ugyanezt egy netes fórumon, akinek senki nem ad a véleményére.
-
Cat #21 mert? nagy nyilvánosság előtt elkövetett hamis állítás, ugyanugy becsületsértés
próbáld ki, menj be index fórumára, és anyázd le valamelyik képviselőt, kiváncsi vagyok hány nap múlva kapod a tértivevényes idézést a bíróságra :) -
#20 azért szerintem a fórumos rágalmazásokat nem kell annyira komolyan venni, hogy egymást feljelentgessük miatta. még akkor sem, ha a fórumozók IRL nevei ismertek. -
#19 "Egy év múlva ismét megmérjük! :)"
Fő az optimizmus! -
#18 Simán :) -
Cat #17 én speciel egyből szavaznék, négyes :) ha rágalmazásért feljelentenék a zsidók sodit, vagy Kata hitelrontásért feljelentette volna az őt fikázokat, egyből kiderült volna hogy igaza van e a moderátoroknak vagy nem
Vagy fordítva, rossz hirnév terjesztése,stb. rakat jogi paragrafus van még
mindenkinek igy a legjobb, nem? -
#16 Jó téma! -
Cat #15 Szerinted van szólásszabadság a magyar interneten?
1. Van, hisz azt irok le amit akarok
2. Bizonyos korlátok között van, a neten sem lehet illegális dolgokat csinálni vagy rágalmazni
3. Nincs, mivel a jogvédők visszaélnek a hatalmukkal
4. Sokkal több per kellene (akár fórumokban rágalmazásért feljelentés) hogy kiderüljön mi a jogos és mi nem -
#9 úgy látszik a többségnek nem tetsz(ett)ik a gumi... -
#4 Úgy tűnik a többség negatív véleménnyel van a Gumiszobáról, remélhetőleg most, hogy moderált lett, változni fog a megítélés. Egy év múlva ismét megmérjük! :) -
#1 Mi a véleményed a Gumiszobáról?
Összes szavazó: 1923 fő
Néhány tucat kisgyerek játszótere - 39%
Semleges, nem látogatom - 21%
Az SG fontos és érdekes színfoltja - 15%
A net anonimitásával visszaélő emberek búvóhelye - 15%
Egy olyan hely, ahol önfeledten lehet véleményt nyilvánítani bármiről - 10%
Más tekintetben:
Pozitív vélemény - 25%
Semleges vélemény - 21%
Negatív vélemény - 54%