10
-
#10 Hogy én is valamibe belekössek: honnan veszik ezeket az elbaltázott kódneveket? Én már a Kamaty-nál meg A Kati-májánál elvesztettem a fonalat, miért is nem lehet ilyen kódneveket használni mint P5, P6A-tól z-ig, P7 stb....
Szerintem ez is valami marketing fogás. Vagy ezzel akarják megtéveszteni az iparikémeket? -
#9 Nem nagyon lehet a jelenleginél nagyobb órajelre, ÉS nagyobb teljesítményre képes procit csinálni. Arany középút talán van, de a Netburst nagyon az órajelre ment rá.
Namost majd ők is bevezetik a Preformance Ratinget? :D Mert a lámuser nem cseréli majd a 6 GHz-es prociját 4 GHz-esre, akár gyorsabb akár nem. -
Pepito #8 Figyeljetek meg, hogy ki fogjak talalni azt a tokozas tipust, amelynel a tok elein vannak a csatlakozok. Ebben az esetben a tok mindket oldalan el lehet vezetni a hot. Ezzel kozel meg lehet duplazni a disszipaciot.
-
#4 Így van...sajnos. Bár ha jobban belegondolunk máshogy meg hogy lenne? Ha nincs pénz, minek fejleszteni? Csak a fejlődés kedvéért? Bahh... -
Cat #3 előbb el kell adni a prescottot, majd ha a visszatermelte a fejlesztési költségeit, akkor kiadják ezt
manapság minden technológiát visszatartanak, marketingkönyvekben eleve bennevan, hogy csak olyan terméket szabad kiadni, amit utána könnyen lehet fejleszteni, kicsit módosítani, és ujként megint eladni... -
#1 érdekes. de ha már csinálják ezta procit és fejlesztik, ezt a kevesebb fogyasztásm, kevesebb hő dolgot mérnem rakják bele a prescott ba is?
vagy az ennyire máshogy épül fel?