408
Olyan játékokról sírjál ide, amit nem méltán értékelt az akkori világ!
-
kék #408 Az oldal linkje -
tzsoltika #407 Roadrash =) apum még mindig játsza! 45 éves, és csak ezt tudja játszani =) -
kék #406 A Crusader sorozat tényleg nagy volt! Egyébként innen leszedhető.
http://free-game-downloads.mosw.com/d.php?52571 -
#405 Nomeg akkoriban a commandos elvitte az osszes dicseretet, es ezzel ki is pukkantak a mediumok dicsero sorai hasonlo stilus kapcsan. -
#404 sajtóvisszhangban azér nem kapott nagyot, mert full közepesre értékelte mindenki. ami meg nem kiemelkedően jó/szar, azzal soha nem foglalkoznak annyit... -
spR #403 Okés, igaz. De anno nekem úgy tűnt, nem kap túl nagy sajtóvisszhangot -
#402 azért a desperadost nem mondanám elfeledett gémnek, mert azért a játékosok 80% azért tudja, hogy melyik játékról van szó. főleg, hogy készül a 2. rész :) -
#401 :) akkor sietni bepótolni mert nagyon jó mind a 2 gém! a HL-t rekord idő szerint 4 és fél óra alatt nyomtam végig... (valami 12x vittem eddig végig a kiegekkel együtt) a deus ex meg még csak 2x volt meg... az sokkal nehezebb és bonyolultabb :) -
spR #400 Szinte égő, de ez a két gamma nekem totál kimaradt. Pedig tudom, hogy a Half Life szinte alapmű... -
spR #399 Meg még ebbe a topicba sorolnám a Desperados-t. Király Commandos stílusú gamma, sajnos a megjelenésekor mindenki a Commandos 2-re figyelt ezerrel, pedig ez a gamma fényévekkel veri a C2-őt. Jó sztori, szép grafika, megfelelő nehézség, hosszú játékidő. Vmi 50-60 órát szórakoztam vele, mire végigvittem. Asszem ez manapság ritka. -
#398 azokat én se szertem. de az se jó, ha 1 játékban a gépek már a pálya másik végén tudják, hogy hol vagy... :)
ezért nekem nehézségre eddig a legjobban a Deus Ex és a Half-Life jött be a legjobban. ott tökéletes! :) -
spR #397 Az a jó benne. Nem szeretem az olyan játékokat, amiken 5 óra alatt végig lehet szaladni. -
#396 én azt hallottam róla, hogy jó kis játék, de sajnos az AI túl gépi lett. azaz túl jók voltak az ellenségek még easy-n is. pedig mondták, hogy a hangulat nagyon jó volt, meg a fegyverek is, csak hát a gép már idegesítően jó volt még legkönnyebb fokozaton is néhol... -
spR #395 Iron Storm
Nekem nagyon bejött a hangulata, és megfelelően nehéz is volt. -
#394 Up! -
MrTressy #393 más = már -
MrTressy #392 Nekem is van egy tonna rom de a beholderröl nem tudtam de más sikerült beszerzni :) -
#391 Jaok, igy mar ertem. ;] -
#390 Van ám...meg ezer másik szupi progi -
MrTressy #389 hm van snesen beholder?Az igen -
#388 Nálam a mindenkori etalon: Eye of Beholder II. Most játszom újra snes emulátoron mert ott jobb a hangja.
YP alatt használjátok a DosBox emulátort,tuti... -
davos80 #387 Csak te mondtad, hogy rossz helyen van.Hát most ki lett javítva, meg felkerült pár új dolog, gondoltam, jó ha tudod... -
davos80 #386 Helyet cserélt a Maniac Mansion, és a Golden Axe, + új domain.=> Old Game hívek.Old game hívek -
#385 igen latom, de miert nekem cimezted? -
davos80 #384 www.oldgamesforu.tk -
#383 Jó én is ismerem már régóta de ,hogy a francba kell letölteni az oldalról.
-
#382 Ez az alap mar evek ota ;] -
#381 asszem az egyik legnagyobb régi-játék fellelőhely, bár ami még nem abandonware azt nem lehet letölteni tőlük -
#380 ezt ismeritek? -
#379 jaaaa! emléleztess ám sokat, mert elfelejtem! de még sajan semmi hír arról az íroról... :( pedig már én is kiakarom írni.. :) -
#378 Ehh...már el is felejtetted...hüp..hüp -
#377 Tudod, hogy kiírod nekem az NGE-t DVD-re -
#376 mit? :D -
#375 Thx. A nagytobbseg animet megvan mar az evek alatt gyulik, de valahogy a nge subokat sehol sem talaltam. Koszonom mindkettotoknek. -
#374 ittenvane
Ezen belül FTP--->Anime--->NeonGenesisEvangelion ( meg millio másik anime,hentai,mp3,amv...) -
#373 ftp://usteam.uw.hu
Rengeteg cucc van fennt el ne tévedj több száz giga:)
Ja account és pass anonymus ha nem tudsz 100Kbyte/sec felett tölteni más nem is kell:))) -
#372 OFF:
NGE esetében a remastered azt jelenti, hogy újrascannelték és digitális technikával feljavítottáék a rajzokat mint anno a Star Wars spec edition esetén. Nem olyan fakó a film asszem. Vagy másik tippem az End Of Evangelionban látható pár jelenetet visszaillesztettek a sorozatba ami ki volt vágva eredetileg a cenzor miatt vagy más megfontolásból (pl. Sinji a legelején a pályaudvaron nem csak Rei Ayanami-t látja hanem a Karou-t is az utolsó előtti angyalt (legalább is End of eva szerinti utolsó előtti:)))
A Másfajta befejezés az a Death And Rebirth. Death az az első 24 rész összefoglalása a Rebirth pedig egy alternatív befejezés Mikor Nervet megtámadja a Seele. És a legalternatívabb eredeti befejezés amit eredwetileg akartak a GAinax-nál az az End of Eva. Első fele az szinte a Rebirth teljes egészében a második fele pedig a legalternatívabb (legsokkolóbb) befejezés. ezért sokszor mondják, hogy Death and rebirth kihagyható ha láttad a sorozatot és megvan az end of eva. Bár deathben van néhány új jelenet....
ON: -
#371 usteam vagymi linkjet megtudod adni? -
#370 Ja és ON -
#369 Nekem nem számít ha angol,csak majd el ne felejtsd a tudodmit!
egyébként az animevilagon csak az első 6 rész van fent asszem. De a usteam-en fent van a remastered verzióhoz mind
Egyébként mi a különbség a régi meg a remastered között? Úgy olvastam hogy másfajta befejezést csináltak meg egy-két rész máshogy van..igaz ez?