Elfeledett játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
http://free-game-downloads.mosw.com/d.php?52571
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
ezért nekem nehézségre eddig a legjobban a Deus Ex és a Half-Life jött be a legjobban. ott tökéletes! 😊
Nekem nagyon bejött a hangulata, és megfelelõen nehéz is volt.

YP alatt használjátok a DosBox emulátort,tuti...
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
Ezen belül FTP--->Anime--->NeonGenesisEvangelion ( meg millio másik anime,hentai,mp3,amv...)
PSN ID.: Beegabor
Rengeteg cucc van fennt el ne tévedj több száz giga😊
Ja account és pass anonymus ha nem tudsz 100Kbyte/sec felett tölteni más nem is kell😊))
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
NGE esetében a remastered azt jelenti, hogy újrascannelték és digitális technikával feljavítottáék a rajzokat mint anno a Star Wars spec edition esetén. Nem olyan fakó a film asszem. Vagy másik tippem az End Of Evangelionban látható pár jelenetet visszaillesztettek a sorozatba ami ki volt vágva eredetileg a cenzor miatt vagy más megfontolásból (pl. Sinji a legelején a pályaudvaron nem csak Rei Ayanami-t látja hanem a Karou-t is az utolsó elõtti angyalt (legalább is End of eva szerinti utolsó elõtti😊))
A Másfajta befejezés az a Death And Rebirth. Death az az elsõ 24 rész összefoglalása a Rebirth pedig egy alternatív befejezés Mikor Nervet megtámadja a Seele. És a legalternatívabb eredeti befejezés amit eredwetileg akartak a GAinax-nál az az End of Eva. Elsõ fele az szinte a Rebirth teljes egészében a második fele pedig a legalternatívabb (legsokkolóbb) befejezés. ezért sokszor mondják, hogy Death and rebirth kihagyható ha láttad a sorozatot és megvan az end of eva. Bár deathben van néhány új jelenet....
ON:
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
egyébként az animevilagon csak az elsõ 6 rész van fent asszem. De a usteam-en fent van a remastered verzióhoz mind
Egyébként mi a különbség a régi meg a remastered között? Úgy olvastam hogy másfajta befejezést csináltak meg egy-két rész máshogy van..igaz ez?
PSN ID.: Beegabor
de az animevilag.hu-n biztosan fent van...
egyedül az End of Eva-t láttam magyarul... 😞 sorry, hogy nem tudtam segíteni...
Lehet kicsit furcsa a keresem, de emailben nem tudnad elkuldeni az NGE sorozat subjait? ;] Mert magyarul asszem 6ik reszig van meg. A nikked alapjan remeltem hogy tudsz segiteni ez ugyben.
ON
de állítólag bõvülni fog 😊)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Sadun Tryst ----> Evangelion \"Im useless, but Im don\'t wanna be deserted...\"
egyebkent itt a 3ik resz, toltsd le azt. http://www.streetrod3.com/
Ha a regi 1-2 resz kell, keress ra a neten abandonware oldalakon fennvan, parszaz kilo az egesz.