464
A JÓARCOK™ közleményei az Általános látogatói felé
-
#24 Már, STIMMEL :D -
#23 Majdnem....de a hordozott adatok listája sajnos nem stimmel:D -
#22 gyártási szám : 34352fd45
az óra az enyém
-
#21 ÁZ! Tied -
#20 Őőőőőőőőő....őőőőőőőő
ENYÉM!
Az óra márkája LAKS!
Fekete, gumi szíjj, ezüst/arany fedőlap, fekete óralap!
128MB memory built in! :-D
Egy kis ezüst színű USB kábel figyel ki belőle!
A tartalma:
Pandora videók, D&B zenék (előadójukat nemtom), a Wizzar of War c. C64-es játék PC-s reviziója. :-D -
#19 1 sör hány pirospont?
:DDD -
#18 ÁZ!:D -
#17 ok na én elhúzok valaki szóljon a két jelöltnek -
#16 Szerintem valami miller bunóé lehet... :D -
#15 Én úgy gondolom, hogy egy 1-2 üveg sörre az új arcok nyugodtan számíthatnak, persze ha a beszavazásukat követő Jóarc™ talin résztvesznek... -
#14 USB óra keresi gazdáját!! Aki elvesztette természetesen pontos leírása után, valamint a tartalmazó adatok tételes felsorolásának ellenében átveheti NÁLAM!!
Placebó -
#13 "Valami extra jutalom jár a cim elnyeréséért?Egy üveg sört legalább kéne :)"
na?
-
K.András #12 Valami extra jutalom jár a cim elnyeréséért?Egy üveg sört legalább kéne :) -
#11 A hét gyökere címet természetesen meg is kell indokolni.Kizárólag Jóarcok szavazhatnak, és lehetőség szerint mellékelt idézeteket is várunk a voksok mellé. -
#10 Péntek RULEZ! :D -
#9 Bekebelezzük a zezsgét :-DDDD -
#8 Már alig várom a pénteket! -
#7 Bizony, politika kilőve.:) -
#6 Vannak nála sanszosabbak:) -
#5 meg a POL részt direkt kihagyjuk -
#4 igen, de szavazunk, és közülünk legtöbben nem érintkeznek vele -
#3 Ja, és az említett szerencséseket kérjük megjelenni a JÓARCOK topikban, feltéve, hogy érdekli őket a dolog. Ha nem, akkor sincs harag :)
písz brádáz :D -
K.András #2 Az a baj a második lehetöséggel hogy Sodi abszolut elönyböl indul minden héten :) -
#1 1. Két új ember kapott lehetőséget a tagságra: CSOCSO és TIKAL
2. Mostantól minden pénteken kihirdetjük a HÉT GYÖKERÉT, azt a személyt, aki az adott héten a legnagyobb gyökér volt, lehetőség szerint idézetekkel