576
Advent Rising
-
#56 Van egy csomo alitasi dolog maga az ini-ben amitol a jatek kurva jol fog menni. Fogjatok a jatek mappabol a default.ini masojatok el valahova hogy legyen backup majd ami megmaradt a gepen nyisatok ki editorral es a kovetkezo 4 dolgot kell csinalni :
MinDesiredFrameRate=30.000000 [ezt alitsd at 60.000000]
MinDesiredFrameRate=35.000000 [ezt alitsd at 60.000000]
MinDesiredFrameRate=35.000000 [ezt alitsd at 60.000000]
(valoban ebbol harom helyen van az elso mint latod 30. es a masik ketto 35. -el kezdodik)
UseXBoxFSAA=False ; Mustard - turn this on if we have enough mem
[a fentebbi False -ot irjatok at True -ra]
Majd mentestek el a default.ini -t es masojatok vissza. -
#55 Ezalatt azt erted, alapban minden jatekra igaz xboxon a FSaa = 1 es ki lehet kapcsolni, globalisan ha akarom ?
-
#54 Ja megvan. Mindgyart bemasolom. Eg es fold a kulombseg vaze -
#53 Sephi vagy aki esetleg végigvitte, attól kérdem, hogy normális befejezése van? Mert ugye trilógiát csinálnak belőle.
Tehát le van zárva erről az oldalról a story vagy puff vége és várjunk a 2. részre.....??? -
#52 Szerintem ez a játék végre lehetöséget ad nekünk hogy véghez vigyük legnagyobb álmaink egyikét. Hogy hősök legyünk, mint NEO a MÁTRIX-ban.
-
#51 Van fix erre a problémára: Egy kis config állítgatás és láss csodát szebb és gyorsabb is lesz. (XBOXFSAA=1) -
#50 Errol van szo. En a Jade Empire-t azert hagytam abba mert kurvara untam mar a sok hulye ertelmetlen szoveget. Ebbe csak orulok hogy nem lehet beszelgetni. -
#49 Ezzel nem osztom teljesen a velemenyem.
pl egyfolyaban azon filoztam pl amikor az elejen maszkal a kamera az urben, mennyivel jobban nezne mar ki az uj consoleon kar, hogy nem arra irtak :)
mondjuk mar egy ridick szeru karekterminoseg is hatalmasat dobott volna rajta.
kb 16-18 palya van ha jol szamoltam, ha a felet kb 3 ora altt megcsinaltam, akkor kb 7-8 ora jatekidot josolok neki :)
pl amivel szoktak probalkozni, hogy bemesz pl egy csarnokba, all ott husz ember, a raeros jatekos mindegyikhez odamegy es rakattint mondjon valami hulyeseget..pl mint a jade empire/ itt legalabb valosagosabb kepet alkottak, le se tojnak a tobbiek a varosban :)
-
#48 Hat oszinten ujra bebizonyult hogy nem a grafika a lenyeg egy jateknal. Remek pelda lenne a KOTOR 2 ami sokak szerint randabb mint az elso ressze megis skat jacotak vele :D -
#47 aham, lehet, hogy nem egy problemara gondolunk.
Nekem egyszeruen az a bajom, hogy tulmeretezik a jatekot,masik szemszogbol nezve, nem optimalizaltak elegge, es nem birja a hardver. es ha sokan lonek mozognak stb, egyszeruen lelassul, ugral, mint egy igazi pc-s jatek :)
bar ezt mar a sega starunnal is tapasztaltam egy ket jateknal.
nem tudom minek adnak tobb melot a gepnek, ha az kopni nyelni nem tud tole...
lefagyni nem szokott.
AMugy a jatek keszitoi biztos bigfoot rajongok, mert mindenkinek oriasi labszerkezete van a talparol nem is beszelve, hatso szemszogbol :)
olyan mintha a a latoszoget noveltek volna meg, a nagyobb belathatosag erdekeben, de szerintem, csak igy tetszett nekik a karakterek )
-
#46 Eliditod a gipet. Belepsz a System Managment es kozepe fele atalitod Japan NTSC re majd SAVE AND EXIT.
Nekem amiota bealitottam SEMMIT nem akadozik es nem is fagyik le. -
#45 hmm, hogy erted pontosan ?
msdashboard vagy, hogy hivjak, vagy a jatekon belul ?
bar most nincs elottem a gep, de amit a kepernyobeallitasoknal lehet allitani, ha jol emlekszem, az max wide-screen, letterbox meg 4:3 es, hogy tamogatja-e a tv a pal 60 herztet, vagy masra gondolsz ?
-
#44 Akadozik? Rakt at JAPAN-NTSC es lass csodat. -
#43 Hmm a zene 5*, reg hallottam ilyet jatekban. a grafika nem mai, plusz a szinek is erdekesen vannak nehol osszevalogatva. a hangulat viszont nagyon ott van, vegre egy jatek ami kello mennyisegben pakol be moviekat jatek kozben, nem viszi tulzasba se es nem csak a jatek elejen van egy ket latnivalo.
Bar osszegezve nagyon egyyszeru mesz elore aztan losz,/bar a pariah primitiv szintjere azert nem sikerult lesullyednie :) / neha meg autot vezetsz aminek nincsen energiaja.aztan mikor kezdene kicsit lapos lenni az ertelmetlen lovoldozes, megtanulod hasznalni az erot es ujabb trukkokkel nyirhatod ki az ellent, bar nekem erosen psi ops lopasnak tunik, de hat azt is szerettuk :)
nem rossz, csak valahol az nagyon bena, hogy console ide vagy oda, ossze vissz akadozik, ami sokat ront a jatekelmenybol, de nehez letenni, mert kelloen csigaz a tortenet, mi is lesz velunk a vegere... persze kelloen a halo-bol is ragadt ra egy ket resz, de abszolute nem olyan egysiku a grafikaja, mint az volt anno..
-
#42 + A zene nagyon jó (nagyzenekari) -
#41 Oszinten. Elso meglatasra a jatek egy nagy nulla. Masodik meglatasra erdekes a jatek de a grafika egy borzalom. Harmadik meglatasra a jatekmenet naon elvezetes , a grafikara nem figyelunk , es kiderul hogy azok akik lehuztak a jatekot annyira nem ertenek semmihez hogy az mar faj. Meg a nagycsan Gamespot is 5.3 adott erre a jatekra pedig szerintem siman sot 1000x elvezetesebb mint pl a Jade Empire.
Egy szo mint szaz amit itt kepeket latunk mondjuk messze nem olyan mert a FPS valami oltari gyenge , a grafika talan egy fokkal jobb mint a KOTOR-ba de megvan az a mozi elmenye amitol nem lehet lerakni.
Ja es kibaszott elvezetes a lovoldozes benne!
Tehat szerintem egy kurva jo jatek es ne hagyatok hogy a grafikaja es a sok hulye kiritikus visszatartson tole! -
#40 Nyugodjon meg mindenki, nagyon király a játék.
A stílusok vegyítésével kapcsolatban pedig:
Emlékeztek még a Messiah című játékra. Nagyot bukott anno a kritikusoknál, mert hasonlóan ötvözött sok játékelemet.
Itt is valami ilyet képzeljetek el. Nagyon frankó játékmenet, csak nem teljesen olyan, amihez eddig hozászokhattunk... -
#39 nekem maga a világa jön be, úgyhogy nemnagyon érdekelnek a kritikák, majd hiszem ha látom -
#38 vegulis az fps-t hoztak fel negativumkent meg az auto target rendszert, ezek javulhatnak pcs verzioban -
Coast #37 A fórumokon meg a kritikákat huzzák le rendesen -
#36 Attól még 1 végigvitelt lazán megér. -
#35 sajna nagyon lehuztak mindenhol reviews -
#34 Hát én is várom mint atom. -
#33 ja, enis elneztem a megjelenesi datumot es vartam a megjelenest a napokban :/ -
#32 B@asszák meg, Xbox-ra kijön most, Pc-re meg júni 30....f@szom, már nagyon vártam -
#31 Na holnap megjelenik vajon???
Nagyon remélem -
#30 Képek -
Gyusz #29 Ahogy látom nem ez a legnépszerűbb topik, de a videó alapján a megjelenés után dömping lesz -
#28 Jó lesz ez,de nagyon.És nincs is messze a megjelenés. -
Coast #27 ja bocsi itt a trailer -
Coast #26 A Hardwired-ről letölthető egy új trailer. Nagyon odabasz
-
Coast #25 Ja, csak eltolták május végére -
#24 Ennek is mostanába kellene megjelennie nem?? -
#23 Új képek. -
#22 Thx -
#21 #17 -
#20 A képekből ítélve nagyon jól néz ki a játék azért remélem a játszhatóság is kifinomult lesz, nem szeretném, ha valami Legacy of Kain: Soul Reaver szerü lenne. Egyébként nem tudja valaki, hogy mikor fog megjelenni? -
-
#18 weboldala -
#17 "Gőzerővel beindult az Advent Rising weboldala. Eddig is létezett, de szinte minimális tartalommal szolgált. Mostantól elérhető egy kérdezz-felelek, pár háttérkép, zenei részletek, új képek és még sok minden egyéb. Az akciójáték 2005 első negyedévére várható a legutolsó infók alapján. "
Info: Gamestar