Advent Rising
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akit érdekel csatlakozzon, talán nincs remény, de legalább megpróbáljuk. Mustard és Card is benne lenne, hogy befejezzék a szériát. Ha jól tudom a Majesco elvileg már elvesztette a jogokat.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Röpke 5 óra alatt le is jött a 1,5 GB-os patch... 😊
Advent Revising - fan patch
Na nem a crasht javítja, csak jópár játék elemet és videót, zenét. Csak próbakép mentem egy kicsit, szerintem a grafika itt-ott szebb. A videó... talán jobb, bár pár helyen így is... recseg vagy torzít, mint amikor low-res audiófájlt hallgatunk. Ja és a black bart is kiveszi, bár nekem olyan mintha sztreccselné a képet vagy csak fura a csíkok nélkül. Rajongók kötelezõ!
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bár folytatások híján értelme igazából egyiknek sincs...
Amúgy fura, olvasom itt, hogy miket írtam errõl a játékról, pedig valójában nem fûzõdnek hozzá olyan rossz emlékeim (a gagyi Halo-nál azért sokkal jobban tetszett). Sõt, nézegettem róla videókat, és kedvet kaptam hozzá... Úgy látszik, felül kell bírálnom önmagamat 😊
Persze ami dob a játékon az a cinematic videók meg persze a zene.
Nekem nem jön be...
Ez már a sokadik játék mostanában, amit csak kipróbálok, egy napot ül a gépen és viszlát, egyre nehezebben találok számomra igazán hangualtos játékokat.<#szomoru1>#szomoru1>
Qwerty4
Nem is a checkpointos rendszerrel van a baj, hanem, ahogy az meg van oldva.
Mindig nincs kedve az embernek egyhuzamban végigjátszni egy pályát.Ilyen esetben jó lenne, ha a következõ játék indításánál nem a pálya elejérõl, hanem az utolsó checkpoint-ról kezdeném, de nem, mert ilyen szar a mentési rendszer...<#levele>#levele>
Qwerty4
Egyébként akkor kezd érdekes lenni, ha végre megtanulsz pár képességet Lift, Surge, Aion pulse.
Ez a szivatós checkpointos mentés meg a konzol átiratok átka.<#szomoru1>#szomoru1> Mirror's Edge, Halo, SW Republic Comando.
Idáig elég negatív a véleménye róla:játékmenet gyengének tûnik, harcrendszer nem szimpatikus, normális pixel felbontás nincs, mntési rendszer fos,...
A mentésrõl szólnék külön, soha nem értettem miért kell ilyen szarságot csinálni.Csak új pálya kezdeténél ment véglegesen, úgy hogy kikapcsolás után újból a legutolsó ellenörzõponttal kezdjek, játék közben csak kikapcsolásig érvényes az ellenörzõpont.Következõ játék indításnál már megint a pálya elejétõl kell kezdeni.Nem is sejtettem, hogy itt is így van.A kiképzés után még egy fickót kellett kinyírni, de azt mára hagytam.Szomorúan és mérgesen tapasztaltam, hogy az elejétõl kell kezdjem az egész unalmas kiképzést, majd mire a végére értem nagy örömömre jött egy áramszünet is.Aztán kezdhettem megint elejérõl ezt a dögunalmas részt.<#falbav>#falbav>
Nem tudom, hogy miért csinálnak ilyeneket, mert semmi értelme, csak eleveszi az ember kedvét az egésztõl.Jó nagy f*szfej lehetett, aki ezt kitalálta és alkalmazta ennél a játéknál.<#levele>#levele>
Qwerty4
Advent Rising GOG.com
forrás: www.gamekapocs.hu
Ez jó hír, bár semmi szilárd. De a semmitõl több, olvastam, hogy Orson Scott Card is szívesen befejezte volna a sztorit regény formájában. Ám a jogtulaj Majesco nem egyezett bele. 😞
Van rá valami megoldás vagy beállítás? Már kikapcsoltam a PhysX gyorsítást is, de így is bejön.
E3 2K Trailer 2
Trailer 6
Amit még kérdeznék, hogy sok helyen 3,4 GHz ajánlott CPU-t írnak, de nekem csak 3 GHz-es van, elég hozzá? Vagy mint sokszor kicsit túlzó ez az ajánlott gépigény. Fõkép egy 2005-ös játéknál.
Egyáltalán nem vagyok tõle elájulva. Sokan dicsérték, hogy milyen fantasztikus nagy játék, de szerintem csak egy érdekes sztorival "megáldott" idegesítõ, vég nélküli, szar lövölde... Amibe az erõk használata vitt némi érdekességet. Ezt elismerem, hogy nagyszerû húzás, fõleg a boss harcoknál. De a többi... Két átvezetõ videó közti folyamatos hentelés, megállás nélkül. Ha a Diablótól nem kap az ember ínhüvelygyulladást, akkor ettõl fog... 😊 Ám még ez sem lenne baj, ha élvezetes lenne a harc. Ehelyett egyenesen frusztráló és idegesítõ, csak azt várja az ember, hogy mikor jön már a következõ videó...
A credits utáni epilógusban az a "váratlan" fordulat... Szánalmas...
5/10 - de csak az érdekes történet és az erõk miatt.
Mondjuk a BG&E-hez nem hasonlítanám annyira. Az sokkal szabadabb, "bájosabb", hangulatosabb, szerethetõbbek a karakterek. Meg amúgy is teljesen más.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Egy óriási kéréssel fodulnék hozzátok! Elakadtam a negyedik fejezet elején, ahol az erõk használatát kell megtanulni. Valószínûleg egy bugba ütköztem, mert amikor lebegtetnem kellene a tárgyakat, akkor nem csinál semmit 😞
Tudna valaki egy mentést küldeni, hogy legalább a következõ résztõl tudjam folytatni?
pls valaki küldje el az mds fájl-t, pls.
az amelyik csak pár kb....
Help-Help-Help....
THX elõre is. a nagy 4.6gb-os megvan, amásikat meg elfelejtettem kiszedni a rarokból, és letöröltem közben...:SSSSSSSS
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Amikor belépek a game-be a kari elkezd 10.000-rel rohanni, irányítás grafika minden jó, csak élvezhetetlen a sebesség miatt.
mitõl lehet ez?
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Szerintem is nagyon jó gameee... mediumon kedztem, még hardon végignyomom azt majd funnolgatok easy-n 😄 de má várom ujra 😊 Legjobb game!!
Na byeee
Én is nyomom az AR-t és lenne egy kérdésem.
A játék legeslegnagyobb fõellensége a "szerelmed" , ilyen repülö sok lábu, templomban lévõ hatalmas nõ? mer azt most nyirtam ki és utána meghaltam a havas résznél és oda jött egy szörny és mondta hogy: gyere velem ember még nagyon sok dolgunk van , vagy ilyesmit és visszadobott a menübe..
szal vége a játéknak????????????????????
A vicc az egészben,h én még csak videókat és zenéket láttamXDXDXDDe azok tetszettek.Már csak azt nemtom,h megvegyem egy ezresért,vagy letöltsem(46Xfél óra=23 óra kb mire leszedem)kár,h nincs demója.
Miket adtak ki ehhez a játékhoz?Már láttam egy képregényt is(hivatalos)
Advent Rising:Rock the planet