576
Advent Rising
  • Optimus Prime
    #576
    Advent Rising Shoud Be Made Facebook petíciós oldal

    Akit érdekel csatlakozzon, talán nincs remény, de legalább megpróbáljuk. Mustard és Card is benne lenne, hogy befejezzék a szériát. Ha jól tudom a Majesco elvileg már elvesztette a jogokat.
  • Indigo
    #575
    Köszi a linket!

    Röpke 5 óra alatt le is jött a 1,5 GB-os patch... :)
  • Optimus Prime
    #574
    Bár nem mai darab, de a GOG fórumán olvastam erről:

    Advent Revising - fan patch

    Na nem a crasht javítja, csak jópár játék elemet és videót, zenét. Csak próbakép mentem egy kicsit, szerintem a grafika itt-ott szebb. A videó... talán jobb, bár pár helyen így is... recseg vagy torzít, mint amikor low-res audiófájlt hallgatunk. Ja és a black bart is kiveszi, bár nekem olyan mintha sztreccselné a képet vagy csak fura a csíkok nélkül. Rajongók kötelező!
  • Indigo
    #573
    Gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet a dolog mögött :) Csak már nem emlékeztem rá, hogy volt-e valódi választási lehetőség.
  • Optimus Prime
    #572
    Vagy nem tudsz jól angolul vagy nem figyeltél kicsit se a sztorira. :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azért van két féle befejezés, mert a játék során van választás. Amikor menekülsz az űrállomásról választanod kell, hogy a fivéred Ethan-t vagy a barátnőd Oilvia-t mented meg. A másikat elkapja egy Seeker és belőle lesz a játék végi boss.
  • Indigo
    #571
    Érdekes amúgy, nézegettem róla videókat, és én kétféle befejezést találtam, azaz két különböző alak jelenik meg a végén. Csak azt nem tudom, mitől függ, hogy éppen melyik.

    Bár folytatások híján értelme igazából egyiknek sincs...
  • Optimus Prime
    #570
    A galaktikus szenátus a stáblista után van. Bár én kék fazonra nem emlékszem, inkább zöldes-szürkés, fehér slafrokban. De ha fgyelsz a szövegére egyből rájössz ki is az. Legyőzni necces, de ha tudod mit kell csinálni könnyű.
  • Indigo
    #569
    Csak azért kérdezem, mert ha nem muszáj, akkor nem spoilerezek :)

    Amúgy fura, olvasom itt, hogy miket írtam erről a játékról, pedig valójában nem fűződnek hozzá olyan rossz emlékeim (a gagyi Halo-nál azért sokkal jobban tetszett). Sőt, nézegettem róla videókat, és kedvet kaptam hozzá... Úgy látszik, felül kell bírálnom önmagamat :)
  • Indigo
    #568
    A "vége felé", vagy már a stáblista utáni jelenetben? Inkább utóbbi, nem?
  • Mikike94
    #567
    ?
  • Mikike94
    #566
    Hello. Csak szeretnék valamit kérdezni mert egy kicsit szarul jött le a játék így az egyik videó nem jó. A vége felé mikor elmennek (ha jól értetem a neten) A galaktikus szenátushoz és jön egy kék fazon aki ugyan úgy tud képességeke csinálni. Az ki?
  • Optimus Prime
    #565
    Igen, de azt milyen stílusosan lehet végezni. Kedvencem a Mátrix-szerű ugrás, ami slow-mos vagy a cigánykerekezés, ami csak néha sikerült. De a legtöbb esetben Surge-el söpröm el az ellenséget, szinte már túl könnyű.
    Persze ami dob a játékon az a cinematic videók meg persze a zene.
  • Qwerty4
    #564
    Valószínű hamarosan törlöm is, elég gagyinak tűnik ez is.Pedig sok dícséretet hallottam róla, persze rossz véleményt is.
    Nekem nem jön be...
    Ez már a sokadik játék mostanában, amit csak kipróbálok, egy napot ül a gépen és viszlát, egyre nehezebben találok számomra igazán hangualtos játékokat.
  • Qwerty4
    #563
    Hát majd meglátjuk, én egyelőre hagyom még egy kicsit, hátha megszeretteti magát a játék.
    Nem is a checkpointos rendszerrel van a baj, hanem, ahogy az meg van oldva.
    Mindig nincs kedve az embernek egyhuzamban végigjátszni egy pályát.Ilyen esetben jó lenne, ha a következő játék indításánál nem a pálya elejéről, hanem az utolsó checkpoint-ról kezdeném, de nem, mert ilyen szar a mentési rendszer...
  • Indigo
    #562
    Az a baj, hogy hiába a képességek, érdekes akkor sem lesz a játék... Ugyanolyan unalomba fulladó hentelés marad.
  • Optimus Prime
    #561
    Fura, engem nem zavart. Talán, mert az elsőt leszámítva mindig egy-két szuszra végig viszem a játékot, persze párszor elszáll, de akkor se zavar.
    Egyébként akkor kezd érdekes lenni, ha végre megtanulsz pár képességet Lift, Surge, Aion pulse.
    Ez a szivatós checkpointos mentés meg a konzol átiratok átka. Mirror's Edge, Halo, SW Republic Comando.
  • Qwerty4
    #560
    Végigjátszottam a bevezető fejezetet.
    Idáig elég negatív a véleménye róla:játékmenet gyengének tűnik, harcrendszer nem szimpatikus, normális pixel felbontás nincs, mntési rendszer fos,...
    A mentésről szólnék külön, soha nem értettem miért kell ilyen szarságot csinálni.Csak új pálya kezdeténél ment véglegesen, úgy hogy kikapcsolás után újból a legutolsó ellenörzőponttal kezdjek, játék közben csak kikapcsolásig érvényes az ellenörzőpont.Következő játék indításnál már megint a pálya elejétől kell kezdeni.Nem is sejtettem, hogy itt is így van.A kiképzés után még egy fickót kellett kinyírni, de azt mára hagytam.Szomorúan és mérgesen tapasztaltam, hogy az elejétől kell kezdjem az egész unalmas kiképzést, majd mire a végére értem nagy örömömre jött egy áramszünet is.Aztán kezdhettem megint elejéről ezt a dögunalmas részt.
    Nem tudom, hogy miért csinálnak ilyeneket, mert semmi értelme, csak eleveszi az ember kedvét az egésztől.Jó nagy f*szfej lehetett, aki ezt kitalálta és alkalmazta ennél a játéknál.
  • Optimus Prime
    #559
    Felkerült a játék a GOG-ra is. Mindössze 6 $ ás vannak extrák, mint képregény, artwork. Én még nem vettem meg, de kíváncsi lennék mely képregény van hozzá.
    Advent Rising GOG.com
  • grebber
    #558
    Egy fecske nem csinál nyarat tuti nem lesz :(
  • Optimus Prime
    #557
    A dizájner folytatná az Adevent Risingot
    forrás: www.gamekapocs.hu

    Ez jó hír, bár semmi szilárd. De a semmitől több, olvastam, hogy Orson Scott Card is szívesen befejezte volna a sztorit regény formájában. Ám a jogtulaj Majesco nem egyezett bele. :(
  • Vodorfej
    #556
    nekem még a top 5-be van, de már rég nem játszottam vele, és még mindig kívűlről tudom a sztorit a végigjátszást és az erőket az idegenek nevét mindent. hangulatos játék volt. (bárki bármit mond a harcok is jók voltak) köcsög majesco (vagy mi) :D 10/9,10 :D :P
  • Optimus Prime
    #555
    Már negyedik napja játszom a játékkal és nagyon tetszik. Két dolog zavar: az egyik, hogy nincs szélesvásznú támogatás, a másik az Aurelian-i tanács terem óta felbukkanó hibaüzenet, amivel elszáll a játék:


    Van rá valami megoldás vagy beállítás? Már kikapcsoltam a PhysX gyorsítást is, de így is bejön.
  • csgj
    #554
    2,8 Ghz-es procival is hasított, simán ment. :)
  • Optimus Prime
    #553
    Még kapható boltban is? Én is épp néztem a Gamestar melléklete lesz, hát postával így is-úgy is 2000-ből jön ki. Kíváncsiságból megnéztem róla pár videót, mert ami sci-fi az nálam előnyt élvez, főleg ha ilyen elfeledet játék. Az előzetesek alapján nagyon jó játéknak fest, olyan pre-Mass Effect egy kis Mátrix beütéssel.
    E3 2K Trailer 2
    Trailer 6

    Amit még kérdeznék, hogy sok helyen 3,4 GHz ajánlott CPU-t írnak, de nekem csak 3 GHz-es van, elég hozzá? Vagy mint sokszor kicsit túlzó ez az ajánlott gépigény. Főkép egy 2005-ös játéknál.
  • csgj
    #552
    Nekem még mindig a TOP10-ben van a játék, és egyáltalán nem untam a harcokat. Még egy egyszerűbb bullet time is volt benne. 10/9.5 :P
  • Indigo
    #551
    Nah, sikerült végigjátszanom.

    Egyáltalán nem vagyok tőle elájulva. Sokan dicsérték, hogy milyen fantasztikus nagy játék, de szerintem csak egy érdekes sztorival "megáldott" idegesítő, vég nélküli, szar lövölde... Amibe az erők használata vitt némi érdekességet. Ezt elismerem, hogy nagyszerű húzás, főleg a boss harcoknál. De a többi... Két átvezető videó közti folyamatos hentelés, megállás nélkül. Ha a Diablótól nem kap az ember ínhüvelygyulladást, akkor ettől fog... :) Ám még ez sem lenne baj, ha élvezetes lenne a harc. Ehelyett egyenesen frusztráló és idegesítő, csak azt várja az ember, hogy mikor jön már a következő videó...

    A credits utáni epilógusban az a "váratlan" fordulat... Szánalmas...

    5/10 - de csak az érdekes történet és az erők miatt.
  • Indigo
    #550
    Sci-fi third-person-shooter, eddig érdekesnek ígérkező sztorival, kellemes látványvilággal, egy kis járművezetéssel, lineáris játékmenettel és non-stop, pörgő akcióval (ami kicsit talán túl sok is, legalábbis nem ennyire akcióközpontú játékra számítottam). Ja, és jó hosszú átvezető videókkal, ami egyáltalán nem baj, mert érdekesek. Jajj, a bugokat ki ne felejtsem, mert azok szerves részét képezik a játéknak :(

    Mondjuk a BG&E-hez nem hasonlítanám annyira. Az sokkal szabadabb, "bájosabb", hangulatosabb, szerethetőbbek a karakterek. Meg amúgy is teljesen más.
  • Rage47
    #549
    ez miféle game? hasonlít a beyond good & evilhez?
  • Indigo
    #548
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1077439635&no=543]#543?[/URL]
    Senki nem őrzi meg a mentéseit?
  • Indigo
    #547
    Itt :)
  • The Protector
    #546
    Hol?Mindíg kerestem de nem találtam üzleteben.
  • Indigo
    #545
    Ezresért még lehet kapni...
  • The Protector
    #544
    Sziasztok.Nem reklámozni akarok de akinek szüksége van a gamera és nem tudja megvenni mert alig kapható vagy drága,az vegye meg a kövi gamestart mert aban az lessz a teljes játék.Üdv
  • Indigo
    #543
    Üdv!
    Egy óriási kéréssel fodulnék hozzátok! Elakadtam a negyedik fejezet elején, ahol az erők használatát kell megtanulni. Valószínűleg egy bugba ütköztem, mert amikor lebegtetnem kellene a tárgyakat, akkor nem csinál semmit :(
    Tudna valaki egy mentést küldeni, hogy legalább a következő résztől tudjam folytatni?
  • Vodorfej
    #542
    meg eltudnák adni a jogokat. azzal mivan?
  • Vodorfej
    #541
    na igen, de nekem elég lett volna 1 befejező videó. azt még az egygyik haverom is megtudja csinálni. nehogymá pont ők nem. -.-
  • csgj
    #540
    Trilógiának tervezték ha jól tudom... De biztos nem volt elég nagy siker.. pénzügyileg. :S Kár érte, mert befejezetlenül hagyták a történetet, és tényleg nagyon jó játék volt. :(
  • Vodorfej
    #539
    szerintemis még mindig ez a favouite game, nem lehet megunni. de miért nem csinálnak min. 1 2. részt, mert 1 játék 1 játék. ez olyan mintha a star warsnak nem csinálták volna meg a 3. részét -.-
  • DarkSector
    #538
    LOL
    pls valaki küldje el az mds fájl-t, pls.
    az amelyik csak pár kb....
    Help-Help-Help....

    THX előre is. a nagy 4.6gb-os megvan, amásikat meg elfelejtettem kiszedni a rarokból, és letöröltem közben...:SSSSSSSS
  • csgj
    #537
    nekem nem...