Névváltozásra kényszerülhet a Mandrake
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg ha az ember csinál valami nagyot, aminek ismert neve van mi a pics*nak kell azt egy képregényrõl elnevezni, miért nem talál ki valami eredetit ?
Szóval a Mandrake készítõi is elég hülyék.
Szóval a Mandrake készítõi is elég hülyék.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
agybaj! a picipuha miért nem perli be azokat az asztalosokat és kõmûveseket akik ablakot mernek csinálni???
Mé há nem?
az utolsó linken tök jó nevek vannak
a Skrobelixet és a MobiliXet az asterix és obelix miatt perelték be, szal nem a Mandrake az egyetlen képregényper
A FreeCraftot meg a Warcraft miatt a Blizzard 😄
a Skrobelixet és a MobiliXet az asterix és obelix miatt perelték be, szal nem a Mandrake az egyetlen képregényper
A FreeCraftot meg a Warcraft miatt a Blizzard 😄
Szerintetek a képregényeseknek ez maguktól jutott eszükbe, mert én nem nagyon hiszem, hogy õket egy picit is zavarta volna. Volt aki súgott nekik meg le is tett egy pici lóvét hogy pereljenek.
One United, maffiozo:ixub-lvl12-77577 Itt van már a zivatar! Kivirít a kikelet. Szilvafára szarka száll. Uccu, csípd meg, hóha, hó! Bari bég a zöld gyepen.
Miért lennének hülyék? Teljesen nyílvánvaló, hogy a Mandrake Linux a képregényre építkezik. Nem értem, hogy mi a furcsa abban, ha valaki érvényt szerez jogainak.
baromság az egész
God was a dream of good goverment. You will soon have your god, and you will make it with your own hands.
csak pénzt lehet belõle csinálni..😊))
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
jaja