163
Onimusha 3
-
#163 spammeld csak az ősidőkben nyitott topikjaim, azért vannak -
#162 God of War 3-hoz képest szerintem is gagyi de az akkori standardokhoz viszonyítva egész korrekt volt. -
aztakaromhogy #161 borzalamas ez a játék..... -
JuhiG #160 Sziasztok segítségeteket kérem a játékhoz ugyanis elakadtam.A helyszín a vár eleje ahol valamilyen napcímert vagy mi a tökömet kér és vagy valamilyen kulcsot. egyik ajtót sem bírom kinyitni.valamilyen segítséget várok a továbbjutásra a fórumozóktó -
#159 Nekem nagyon tetszett, de a 4. mégjobb, ha tudod inkább azt, sokkal hosszabb kikapcsolódás -
oasis UK #158 nezegettem ezt a jatekot nagyon.. megeri az arat?
erdemes belefektetni?
elso reszevel meg anno xboxon nyomtam ott tetszett de azota nem nyomtam vele.. -
JuhiG #157 Szevasztok érdeklődni szeretnék hogy az onimusha3-ban mikor a japán csávoval kell menni és az ajtón egy sárga maszlag van nem bírok tovább jutni ezért érdeklődöm hogy mit kell ott csinálni! -
#156 ide csak a PÜk miatt jövök. -
Dajin #155 öcsém miylen forumrol beszélsz? ha van új forum mért itt rontod a levegőt? -
#154 Mégmindig tartom ahozz magam hogy az új forum 1000x jobb egyébként tekezdted az offot!!!! -
Dajin #153 te, mellesleg a saját hozzászolásodra válaszoltál, szal szopogassá te kavicsot:D
amugy ez tiszta off.. -
#152 szopogassá kavicsot!!
Én is mindig egybe irom szerinted mért vagyok 1-2 között nyelvtanból? -
Dajin #151 látom nem megy nyelvtan, segítek, 3 hiba hogy nemrakott szóközt, akkor a "nemtudok" az nemtudtok akart lenni, és a honan, az 2 n, az "onimushat"-ról lemaradt a vessző, és a nemtalálom az nem egybe van.
de hasonlók velem is előszoktak fordulni ha gyorsan írok. -
#150 5kért is meglehet venni:DD
7hiba hol?:D -
#149 Mivel, egy nem egészen teljes sorban, 7 db helyesírási hibát sikerült beletenned, ezért van egy olyan sejtésem, hogy a letöltés is gondot okozna.
Szóval, szvsz vedd meg a boltban, kb. 7k. -
Pötyke #148 Szevasztok!Nemtudok nekem segíteni?Honan tudom letölteni az Onimushat?Nemtalálom sehol!
-
Simi 18 #147 Srácok emberek ez az Onimusha ps2-es részlege ??? -
#146 9200-on nem fog elindulni. Nem tudja a pixel shader olyan verzióját,ami kéne a játékhoz (asszem 2). Buktad... -
#145 játékosok fórumában is van onimusha3, talán ott tudnak neked segíteni. ez PS2-es részleg. -
joe1980 #144 Sziasztok mégegyszer.Leszedtem egy oldalrol ennek a játéknak a demo verzióját.elinditottam ,de azt hittem lefejelem a monitort idegeségembe (egyébkénnt nem vagyok ilyen) ezt irta ki:Failed creating the direct 3d device.Hogy lehet ezt orvosolni ,hogy ne irja ki ezt.nekem ATI RADEON 9200 es kártyám van a proci 1,2 es.MIT kell hozzá letölteni hogy ne irja ki ezt.láttam rola képeket és jónak tünik a játék. -
GodGamer #143 A csatornarendszerből kijöttem,de nem tudok bemenni a Notre Dame-ba mert egy varázszár van a kapun.
-
Tunya #142 sziasztok!
Tudom hogy eznem a pc-s fórum de én is ott akadtam el a kastélyban Samanasukéval ahol Panel valaki segítsen!! Csak egy mentési pont van semmi más. -
#141 konkrétabban??? a számzáras ajtó kódja 314, a golyó láncát el kell vágnod a kardoddal vagy hol akadtál meg?? -
F3L4 #140 A severs-be tudjátok hogy kell tovább jutni???? -
Gábor #139 lol! -
#138 "szenségtörés ezen a környéken":DDD
a sikátorba ne menjetek mert ott végetek -
bazsi123 #137 off
dajin, kicsit nézz körül mondjuk az nforce-n :-) meglepő dolgokat fogsz tapasztalni onimusha 3 ügyben ;-)
on -
Dajin #136 még a capcom.com-on sem találtam a pc-s verziorol semmit sehol egy hirtse, neked honnan van? -
Dajin #135 még a capcom.com-on sem találtam a pc-s verziorol semmit sehol egy hirtse, neked honnan van? -
Gábor #134 Az alt+enter kombónál akadt fel a szemem! Szentségtörés ezen a környéken! :D
Természetesen semmi kifogásom nem volt a megbeszélés ellen. -
#133 attól még a végigjátszással kapcsolatos dolgokat itt is nyugodtan meg lehet kérdezni nem? ugye megengeded...
-
Panel #132 Bocsi... -
Gábor #131 Ez a konzolos játékoknak szánt fórum, úh kérek minden pc-s verzióval foglalkozó fórumtársat, hogy fáradjon át IDE -
Panel #130 Hát...tény,ami tény,nem gondoltam volna az ALT+Enter-re.Köszi Seth. Én most mentem be a Kastélyba Samanuske-val,és semmi nincs itt csak 1 teleport hely,és ahol eltudom menteni.Állítólag valamilyen könyvet kell lehoznom, valamelyik emeletről,és átküldenem a kiscsajt Jacq-nak.De itt csak egy doboz van máris balra az első tetőn. Csakhogy az a kis q***va aki itt röpköd mellettem az istennek sem akar felrepülni oda és kinyitni a ládát. Szóval? Tudna valaki segíteni nekem hogy most merre? -
Scube #129 Nem tudná vki elküldeni a játék readme.txt-jét?
Nagyon megköszöném. Az msn címem: [email protected] vagy [email protected] -
sagjoz #128 csajjal vagyok sok van még hátra? -
sagjoz #127 a notre dome-nál mit kell csinálni? -
#126 most jött ki nemrég pc-re, és indításnál ablakban jön be, de egy alt+enter megoldja a problémát -
Dajin #125 gondolom emulátorral probálod tolni nemigaz? -
#124 "beállítottam neki,a felbontást,de akkor is csak kis ablakban látom a játékot"
én nem hinném hogy a ps2-vel lehetne ilyet tenni, de ha neked a pc-s verzioro van meg talán abban a szekcioban kellene érdeklődnöd.