121
Crimson Butterfly
-
#121 az a baj, hogy pc-n ez a fajta survival horror nem igazán gyakori, az elmúlt időszakból max az obscure 2-t tudnám mondani -
Hydroceph #120 már tulvok rajta:)
nem tudsz véletlen vmi szelelmes, v vmi igazan oltos ufos gammát?:) tényleg bosc, h itt ide irok, de ti talán képben vagytok, nem csak buzi fps meg mmot nyomtok:) -
Gábor #119 Clive Barker's Undying? -
Hydroceph #118 szasztok, bocs h ide irok, bár sztem kifogastalan..:D
de nemtudnatok vmi eszmeletlenfokon hassonlo jatekot mondani, cask pc re? resident meg silentet hagyjuk ki pls, unscik, vmi ilyesmi kelelne, nézegettem muvikat rola, és be akarok szarni, szal vmi ugyaniylen kellene:D a 2.rol néztem muvikat.. -
#117 thx -
#116 3at beszereztem kicsivel 5ropi felett bontatlanul, ps3-on van pár grafikai hiba a kompatibilitási gondokból adódóan amúgy isten a game! :) -
Szeszmester #115 Nagyon jó játékok. -
#114 Aha, mindegyik rész tetszett, végignyomtam őket. Bár soxor elég frusztráló tud lenni, főleg a 2. rész, de éjszaka marhajó hangulata van ^^
Az a 14k marhadrága -
#113 és jó? bár ha megvan gondolom jó.
megpróbálok saturnban, MM-ben, meg auchanban nézni.
3. részt 14.ért árulja az automex :/ 1.5 év után durva -
#112 Nekem megvan a trilógia -
#111 az a baj ps-re kéne :) -
Szeszmester #110 Nekem Xboxra megvan az első 2. -
#109 Hi,
melyik a legjobb rész a 3 közül? be lehet még szerezni valahol? köszi! -
gregtom6 #108 Hy! Itt volt aki azt mondta,h történetileg a 2 van hamarabb.Ez igaz?És az egész sorozatban mindenhol fotózgatni kell?hát ez nagyon lol,az összes silent hillt láttátok,és mégis az ff a jobb?vagy nem az összeset? -
#107 Régóta. -
#106 Miota konzolozo' ? -
#105 Nincs valami mód, hogy USB-re mentsem a képeket? Készült egy pár "érdekes" is. :-) -
#104 Kinozza' :) -
aabandee #103 Elakadtam.A 7-es rész (SAE).A két házban őgyelgek össze vissza,már sehol egy szellem,csak a csaj bezárva,meg a kulcsot(bell design)sem találom.Csak nem hagytam el(ki)valamit?Hogyan tovább,mi a teendő? -
Yoz #102 Az első rész kijött platinum verzióban??? -
Yoz #101 Úgy néz ki még várhatok a gammára, szerencsére van ami lekössön.
Az első rész kijött platinum kiadásban? -
Yoz #100 Tegnap rendeltem meg a 2. részt, de az első szerintem nehéz lesz. Sephi lehet ezügyben téged foglak kínozni, ha gondolod küldök majd egy privit. -
#99 Nehogy te is ugy jarjal mint egyesek itt!
Eloszor az elso reszt jaccad!!!!! Az sokkal de sokkal parasabb! -
Yoz #98 Nekem most volt szerencsém kipróbálni ismerősnél, bakkker.
Az tuti hogy rosszat fogok álmodni
Ez jobbat ütött 5 perc alatt mind a Silent Hill 3.
A Sirent és Sufferinget is kipróbáltam, de azok nem jöttek be.
Ezt a Fatal Frame 2-őt meg első részestül megszerzem valahogy -
#97 Kiryu házban az egyik folyosón van egy kis függönyszerűséggel elválasztott rész, ott van egy kis ablak, amit megvizsgálva Mio aszongya, hogy át lehet rajta látni a szomszéd helyiség ablakára. Aki arra jár, mindenképp nézzen át a kamerával, megéri. :) -
#96 Na szoval. Az elso resze talan azert jobb mert benne van minden ami a masodikba is tehat konyebb a kettrest jaccani. De sajnos nekem a kettes nem jott be mivel mar unalmas.
A kepek nem maradnak meg neked csak ha kulon lemented oket de a pontok megmaradnak!
Jacad vegig az elsot es meglatod hogy jobb mint a masodik. Felelmetesebb talan es nem akkora a bejarhato terulet ergo nehezebben tevedel el. Talan az egyesben az is jobb mert ahogy haladsz elore maga a haz is megy visza a multva. Szal ha az elejen le volt torve az egyik lepcso kessob mar ott lesz. Tehat ahogy haladsz elore az idoba ugy megy visza a haz a multba :) -
#95 Állítólag az 1 jobb, de a 2 grafikailag szebb. -
#94 na megöltem csak kifogyott a jobb minőségű képem. De volt olyan hogy lefényképezem de nem ad pontot vagy nem ér semmit nem tudom. Akkor kell amikor támad? Nagyon be voltam szarva -
#93 na szóval, most már megöltem valami szellemet, de megtámadott egy azután miután a testvéremet irányítottam, de valamiért nem tudom lefényképezni nem fényképez, az a kurva a koporsóból jött ki az első házban -
#92 valaki mondja már meg hogy mit kell csinálni az első jázban csináltam 2 fotót, de mikor újra betöltöttem a játékot már eltünt, de mégis kiirja hogy megvan a pont amit a két képért kaptam most még sincs meg a kép -
Gábor #91 Sephi az illetékes az összehasonlításban. -
karfiol #90 Hello!
Aki a Fatal Frame 1-et végignyomta,annak érdemes beszerezni a 2-őt?Mennyit fejlődött a játék? -
#89 Majd juttasad eszembe hogy kudgyek neked egy kilo fraszt jo ? -
#88 -
#87 Örülök -
#86 Nos ehez a linkehz huzafosodve. Ha neked eros szandekodban alt az a dolgo hogy nekem szivrohamom legyen akkor csak szolok hogy sikerult. -
#85 thnks takigabi-nak érte -
#84 Na ezt alinket a Far Cry topicból szedtem, gondoltam a témához illik ide -
Gábor #83 A zoomot a zero shot előtti pillanatra értette. -
#82 nekem nem is lehet még zoomolni most találtam a fényképezőt