63
Jo verekedős játék PC-re
-
Ralien #63 Szevasztok!
Valjuk meg őszintén a PC-ket nem game-lésre talállták ki és félre ne értsetek ,mert én is jáccok a gépen.De ami igaz az igaz játékra én a konzolra esküszöm,kényelmes és nem kell fejleszteni ha egy game jön ki.
-
#62 nincs -
#61 LOL :-) -
#60 Én elég sok élvezetes játékot találok rajta, ha te ezzel nem így vagy hát evvan :P -
#59 Ja menne csak mindenki leszedné egy ftp-ről és kész..... -
#58 Ja de nincs egy élveztes játék se pc-re. Kivéve a multik. De annak is nem sokára leáldozik. Már elkezdődött a folyamat. -
#57 én a legutóbbi amiről hallotta,az a BF:all must fall batttelrounds,de az sem egy nam szám... -
#56 2 pár boxkesztyű +2 ember máris mehet a küzdelem -
BlackWolf #55 a raw meg elmegy de a ninjak kritikan aluliak -
#54 Ajanlani tudom az IMP jatekot. Az verekedos! Kar hogy 50 CD :))))) -
#53 Duel Field-et nem ismeri senki???????? -
#52 A TINI Ninja új része vagy WWE RAW nagyon jóóóó!!!!! -
#51 ha ps-en nehéz programozni,írj egyet pc-re :) -
#50 De ettöl sajna még nem lesz jo verekedős játékom PC-re -
#49 Igaz, de akkor fogalmazzunk úgy, hogy a PS2 programozása más szempontból nehéz. Szerintem így fedi az igazságot mindkét oldalról. -
#48 persze, mellőzhető! bár én a részemről a komplett játékot mellőzöm :D -
#47 mindegy, ebből most vitát nem nyitok, elég bárhol utánaolvasni, hogy miért fejlesztenek egyre többen konzolra. két indok van. egy: nagyobb bevétel. kettő: jobb fejlesztői környezet.
nem a programozás nehézségéről van szó! egy pcs játék optimalizálása sokkal nehezebb mint egy konzolosé. miért? a pcn van 5-6 fajta aktuális videovezérlő, ezerféle processzor 2 gyártól, hangkártyák, alaplapok, joystickek, gamepadek... etc.etc... konzolon meg van egy fajta kiépítése, amire optimalizálni kell, és kész -
#46 az a funkció teljesen mellőzhető,sőt,sztem jobb is nélküle a fifa..bár a két-karos dolgot még nem próbáltam,csak az otb-t. és sry az offért,) -
#45 MGS valóban must have, de főleg konzolon. ha nem csak át-baszták-portolták volna pcre, akkor igazi klasszikus lehetne szerintem (ettől még jó játék, de sokkal jobb is lehetett volna). a pesről is hasonló a véleményem: remek játék konzolon, de pcn csak lehetett volna. egész egyszerűen lerí ezekről a programokról, hogy a pcs verzióban egyetlen percnyi munka nincs. és még lehet sorolni a még ezeknél is elbaszottabb portolásokat (cmr3...). a fifát sem kell félteni, az egész idei EA sports sorozattal együtt (1-2 kivétellel)ugyanaz vonatkozik mint az előbbiekre. pl gamepaded ha nincs, van olyan funkció amit nem használhatsz, újítás címszó alatt :) -
Caponee #44 Az x-re meg azt beszélik olyan mint egy pc. Ez sem igaz, ahogy olvastam egy cikket, hogy gerboxnál mit szívtak a Haloval.A végeredmény se lett egészen kielégítő. Mondhatnám aszt hogy szebben, néz ki egy kicsit de, szaggat, mint egy állat és nincs cooperative mode sem. -
#43 Hidd el, nem én mondom ezt, hanem olyanok akik ÉRTENEK is a programozáshoz. NEHÉZ a ps2 programozása. Ez tény. -
#42 Konami? Igénytelen???????!!!!! És pont az MGS2-t hozod fel? Csak mert a pc-s irányítás el van baszva? A játék erősen a Must Have kategóriába tartozik, csakúgy mint a lentebb említett PES3, ami talán a legjobb focijáték. De most nehogy fifa vs pes vita legyen! :) -
#41 szerintem meg egészen :) ez nem is lehet kérdés, már csak a felépítés miatt sem. -
#40 "...mivel konzol könnyebben programozható..."
Nemegészen... Mikor anno a PS2 megjelent a piacon, több fejlesztő cég is a fejét fogta, mert egyáltalán nem egyszerű programozni a masinát. Sőőőőőt! Egyes helyeken emiatt már eleve bukásra ítélték a gépet, aztán csak belejöttek a srácok... :) -
#39 lehet de én csak most tárgyalom ki először. :)
konzolon adják, szerintem ezt nem vitattam sehol sem. mellesleg valahol ez a felhasználók kritikája is számomra :) -
#38 Jajjjj... ne legyen már flame topic...!
Tény, hogy aki igazán komoly verekedős játékkal szeretne játszani, beruház egy konzolra. Valaki írta, hogy lecsengett ez a verekedős játék téma... Hát pc-n lehet, de konzolon azért még "adogatnak" el ezekből a lecsengett játékokból, nem is kis példányban.
Olyan ez, hogy ha akarok mondjuk egy RTS, vagy manager játékkal játszani, esetleg zene, grafika akkor pc-zek, amúgy konzol. De ez a téma már ki lett tárgyalva vagy 232523652356-szor más-más fórumokban. -
#37 én nem hinném, hogy bármilyen játék miatt is konzol vételen gondolkodjak, főleg nem verekedős játék kedvéért. -
#36 ebben pedig neked van igazad...bár ha jobban belegondolok még mindig megvan a mortal kombat 2-3 :D -
#35 Sajnos nincs. Ezt se vitatja szerintem senki :) vagyis :( -
Caponee #34 Hihetetlen egy igénytelen fazon ez a Konami.Mgs2 -nél csináltam ugyan ezt . -
#33 Duel Field? -
#32 Nyilván sokkal nagyobbak az eladások konzolon, hülye aki vitatja. -
Caponee #31 Igazad van.De verekedös játékod nincs. -
#30 a másik az, hogy mivel konzol könnyebben programozható, mindent arra fejlesztenek, és onnan portolják. eredmény: optimalizálatlan kód, esetenként ronda grafika, frusztráló irányítás. legutóbb amint megláttam a Pro Evolution Soccer controll setupjában megláttam a PS2 controllert xekkkel meg körökkel, meg sem álltam az uninstallig. -
#29 Sőt, lehet, hogy az is elég lenne ha a S I M S betűk akárhol fellelhetőek lennének a dobozon, bármilyen sorrendben :) -
Caponee #28 De mi a tendencia mostanában? Kijön a game elöbb minden konzolon és utánna pc-re. Pl Deusex2.De ilyen lesz a Driver 3 vagy sorolhatnám. -
#27 nekem meg van pc-m,nem is nagyon xar,nomeg egy 10méteres videó-audió kábelem tv-out-os vidikarival,meg dvd lejátszóval a gépben így aztán no-problem,ha a szobámban akarok játszani...vagy kint a nappaliban nagyTV-n filmezni stb...
ez egy komoly eszmecsere:) -
#26 azért ez nem egészen így van. nem kell elhinni hogy olyan szarul menne a PC-s biznisz. azoknak megy szarul akiknek nem kéne pontosabban. mert mondjuk a prince of persiából a jenkik megvesznek max 50 ezret az első héten, sims expansion felirattal meg üres dobozokat is el lehetne adni... -
Caponee #25 Nekem pedig van egy x-em.Lejátsza a divix,mp3,dvd,svcd és van rá verekedös game.Mindez a napaliba ahol sokkal jobb filmetnézni pl mint a dolgozo szobaba. -
#24 Igen... a szavatosság. Volt nálam egy PS2 meg Tekken4. Egy délután alatt végignyomtam 8 szereplővel, a kilencedikkel valahogy nem volt kedvem nekiállni... Másnap be se raktam a cd-t sőt, soha többé. Persze haver ellen az igazi, az meg nem volt kéznél.