63
Jo verekedős játék PC-re
  • Ralien
    Szevasztok!
    Valjuk meg őszintén a PC-ket nem game-lésre talállták ki és félre ne értsetek ,mert én is jáccok a gépen.De ami igaz az igaz játékra én a konzolra esküszöm,kényelmes és nem kell fejleszteni ha egy game jön ki.
  • egypszichonauta
    nincs
  • robotnyk
    LOL :-)
  • Lacc
    Én elég sok élvezetes játékot találok rajta, ha te ezzel nem így vagy hát evvan :P
  • Adi
    Ja menne csak mindenki leszedné egy ftp-ről és kész.....
  • Adi
    Ja de nincs egy élveztes játék se pc-re. Kivéve a multik. De annak is nem sokára leáldozik. Már elkezdődött a folyamat.
  • ricsi1
    én a legutóbbi amiről hallotta,az a BF:all must fall batttelrounds,de az sem egy nam szám...
  • And5
    2 pár boxkesztyű +2 ember máris mehet a küzdelem
  • BlackWolf
    a raw meg elmegy de a ninjak kritikan aluliak
  • Sephi
    Ajanlani tudom az IMP jatekot. Az verekedos! Kar hogy 50 CD :)))))
  • Dutch Flander
    Duel Field-et nem ismeri senki????????
  • ZMAN
    A TINI Ninja új része vagy WWE RAW nagyon jóóóó!!!!!
  • fm
    ha ps-en nehéz programozni,írj egyet pc-re :)
  • oldproximusz
    De ettöl sajna még nem lesz jo verekedős játékom PC-re
    Igaz, de akkor fogalmazzunk úgy, hogy a PS2 programozása más szempontból nehéz. Szerintem így fedi az igazságot mindkét oldalról.
  • robotnyk
    persze, mellőzhető! bár én a részemről a komplett játékot mellőzöm :D
  • robotnyk
    mindegy, ebből most vitát nem nyitok, elég bárhol utánaolvasni, hogy miért fejlesztenek egyre többen konzolra. két indok van. egy: nagyobb bevétel. kettő: jobb fejlesztői környezet.
    nem a programozás nehézségéről van szó! egy pcs játék optimalizálása sokkal nehezebb mint egy konzolosé. miért? a pcn van 5-6 fajta aktuális videovezérlő, ezerféle processzor 2 gyártól, hangkártyák, alaplapok, joystickek, gamepadek... etc.etc... konzolon meg van egy fajta kiépítése, amire optimalizálni kell, és kész
  • fm
    az a funkció teljesen mellőzhető,sőt,sztem jobb is nélküle a fifa..bár a két-karos dolgot még nem próbáltam,csak az otb-t. és sry az offért,)
  • robotnyk
    MGS valóban must have, de főleg konzolon. ha nem csak át-baszták-portolták volna pcre, akkor igazi klasszikus lehetne szerintem (ettől még jó játék, de sokkal jobb is lehetett volna). a pesről is hasonló a véleményem: remek játék konzolon, de pcn csak lehetett volna. egész egyszerűen lerí ezekről a programokról, hogy a pcs verzióban egyetlen percnyi munka nincs. és még lehet sorolni a még ezeknél is elbaszottabb portolásokat (cmr3...). a fifát sem kell félteni, az egész idei EA sports sorozattal együtt (1-2 kivétellel)ugyanaz vonatkozik mint az előbbiekre. pl gamepaded ha nincs, van olyan funkció amit nem használhatsz, újítás címszó alatt :)
  • Caponee
    Az x-re meg azt beszélik olyan mint egy pc. Ez sem igaz, ahogy olvastam egy cikket, hogy gerboxnál mit szívtak a Haloval.A végeredmény se lett egészen kielégítő. Mondhatnám aszt hogy szebben, néz ki egy kicsit de, szaggat, mint egy állat és nincs cooperative mode sem.
  • cenobite
    Hidd el, nem én mondom ezt, hanem olyanok akik ÉRTENEK is a programozáshoz. NEHÉZ a ps2 programozása. Ez tény.
  • cenobite
    Konami? Igénytelen???????!!!!! És pont az MGS2-t hozod fel? Csak mert a pc-s irányítás el van baszva? A játék erősen a Must Have kategóriába tartozik, csakúgy mint a lentebb említett PES3, ami talán a legjobb focijáték. De most nehogy fifa vs pes vita legyen! :)
  • robotnyk
    szerintem meg egészen :) ez nem is lehet kérdés, már csak a felépítés miatt sem.
  • cenobite
    "...mivel konzol könnyebben programozható..."
    Nemegészen... Mikor anno a PS2 megjelent a piacon, több fejlesztő cég is a fejét fogta, mert egyáltalán nem egyszerű programozni a masinát. Sőőőőőt! Egyes helyeken emiatt már eleve bukásra ítélték a gépet, aztán csak belejöttek a srácok... :)
  • robotnyk
    lehet de én csak most tárgyalom ki először. :)
    konzolon adják, szerintem ezt nem vitattam sehol sem. mellesleg valahol ez a felhasználók kritikája is számomra :)
  • cenobite
    Jajjjj... ne legyen már flame topic...!
    Tény, hogy aki igazán komoly verekedős játékkal szeretne játszani, beruház egy konzolra. Valaki írta, hogy lecsengett ez a verekedős játék téma... Hát pc-n lehet, de konzolon azért még "adogatnak" el ezekből a lecsengett játékokból, nem is kis példányban.
    Olyan ez, hogy ha akarok mondjuk egy RTS, vagy manager játékkal játszani, esetleg zene, grafika akkor pc-zek, amúgy konzol. De ez a téma már ki lett tárgyalva vagy 232523652356-szor más-más fórumokban.
  • robotnyk
    én nem hinném, hogy bármilyen játék miatt is konzol vételen gondolkodjak, főleg nem verekedős játék kedvéért.
  • fm
    ebben pedig neked van igazad...bár ha jobban belegondolok még mindig megvan a mortal kombat 2-3 :D
    Sajnos nincs. Ezt se vitatja szerintem senki :) vagyis :(
  • Caponee
    Hihetetlen egy igénytelen fazon ez a Konami.Mgs2 -nél csináltam ugyan ezt .
  • Dutch Flander
    Duel Field?
    Nyilván sokkal nagyobbak az eladások konzolon, hülye aki vitatja.
  • Caponee
    Igazad van.De verekedös játékod nincs.
  • robotnyk
    a másik az, hogy mivel konzol könnyebben programozható, mindent arra fejlesztenek, és onnan portolják. eredmény: optimalizálatlan kód, esetenként ronda grafika, frusztráló irányítás. legutóbb amint megláttam a Pro Evolution Soccer controll setupjában megláttam a PS2 controllert xekkkel meg körökkel, meg sem álltam az uninstallig.
    Sőt, lehet, hogy az is elég lenne ha a S I M S betűk akárhol fellelhetőek lennének a dobozon, bármilyen sorrendben :)
  • Caponee
    De mi a tendencia mostanában? Kijön a game elöbb minden konzolon és utánna pc-re. Pl Deusex2.De ilyen lesz a Driver 3 vagy sorolhatnám.
  • fm
    nekem meg van pc-m,nem is nagyon xar,nomeg egy 10méteres videó-audió kábelem tv-out-os vidikarival,meg dvd lejátszóval a gépben így aztán no-problem,ha a szobámban akarok játszani...vagy kint a nappaliban nagyTV-n filmezni stb...
    ez egy komoly eszmecsere:)
  • robotnyk
    azért ez nem egészen így van. nem kell elhinni hogy olyan szarul menne a PC-s biznisz. azoknak megy szarul akiknek nem kéne pontosabban. mert mondjuk a prince of persiából a jenkik megvesznek max 50 ezret az első héten, sims expansion felirattal meg üres dobozokat is el lehetne adni...
  • Caponee
    Nekem pedig van egy x-em.Lejátsza a divix,mp3,dvd,svcd és van rá verekedös game.Mindez a napaliba ahol sokkal jobb filmetnézni pl mint a dolgozo szobaba.
    Igen... a szavatosság. Volt nálam egy PS2 meg Tekken4. Egy délután alatt végignyomtam 8 szereplővel, a kilencedikkel valahogy nem volt kedvem nekiállni... Másnap be se raktam a cd-t sőt, soha többé. Persze haver ellen az igazi, az meg nem volt kéznél.