Jo verekedős játék PC-re

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Van gamepadom, projektorom (3 méter képátló) gépem se egy kalap szar. Hova is kell a konzol?
Hát igen ,ha valaki manapság ilyesmire feni a fogát akkor muszáj lesz szerválnia egy konzolt.Szerintem simán megéri és elég elfogadhato árak vannak manapság. szvsz pl egy középkategorias video kartya áráért egy konzol nem is rosz üzlet.

oldproximusz
Nem tudom hogy miért nem fejlesztenek verekedõs játékokat.
Pedig a mostani grfikával mint pl. a Price of Persia-Sand of Time rendelkezik nagyon élvezetes játékot lehetne összeeszkábálni.

cenobite
Hehe...degonooooooooosz! 😉
VF4 EVO rulz!

gamertag: kenobita

mohus
VF4 EVO, Tekken 4, DOA3, Soul Calibur 2, Mortal Kombat Deadly Alliance?

sorry....de ez mind mind a konzol asztala...NAGY képernyõ, stabil frame rate, gamepad

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

cenobite
Ilyesmi topic már létezik, ott ki van tárgyalva valamilyen szinten ez a téma.
Van néhány verekedõs game pc-re is (Toshinden, Virtua Fighter 1-2 , MK sorozat, Iron&Blood, stb...), de a jobbakat nem nagyon hozzák ki pc-re.
Próbáld meg mondjuk playstation emu-val a Tekken 2-3-at. Nekem anno ment nagyon szépen.

gamertag: kenobita

HuAn82
2 hét bannnnnnnnnnn!!!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

fm
nem! és sajnos nem is nagyon várható😞 legalábbis legjobb tudomásaim szerint...
én is várok már egy jó ütlegelõs-rugdalós gamét pc-re,de az mk3 óta sztem nincs. pedig azt tournamentben rengeteget toltuk bátyámmal,aztán meg ha úgyéreztem igazságtalanul nyert(bár ritkán nyert😊) akkor folytattuk élõben

Me?

Davidus
Jutalma 2 hét BANNN

V9ykn8_TZL0

oldproximusz
De gyors voltál!

oldproximusz
Jo verekedõs játékot keresnék PC-re.
Mostanában jött ki valami jó?

Van ilyen?

← ElőzőOldal 2 / 2