63
Jo verekedős játék PC-re
-
#23 Autós azért akad! -
#22 röviden: azért nem hoznak ki, mert lecsengett a divatja (SF, MK), és a kutya nem vette az ilyen játékokat. átköltöztek konzolra, mert ott volt rá kereslet. szerintem mostanában nem is tudnának a stílusban olyan kult játékot csinálni mint anno, mert annyi megjelenés van mint a szemét. egy verekedős game szavatossága meg kb 1 hónap lenne PCn... -
#21 Egy régi reklám CD-n láttam egy ilyet, hogy Duel Field.
Fantasztikus, sokat mondó videó, persze lehet, hogy nem is verekedős???
Erről mit tud itten a NÉP? -
Caponee #20 Csak egy kicsit kellet volna kevesebbet töltögetni a pc-s gamet és lenne kedvük a fejlesztöknek fejleszteni pc-re.Ki szereti a konzolokat mikor a pc sokkal jobb dehát a kényszer nagy úr. -
#19 csak az a bibi,hogy hiába van konzolod,nem árt ha van pc-d is,ha komolyabb dolgokra akarod használni...és ha veszel egy pc-t,amellé nem szükséges a konzol. -
Nem oda való, nagyon jó a konzol is pont az ilyen játékok miatt. Az viszont hatalmas baromság, hogy ez pcn nem menne. -
Caponee #17 De verekedos meg autos játékod nem nagyon van . -
#16 sztem is jólenne egy tuti bunyós gamma pc-re és Mohus ne érts félre,én pc-ről beszéltem,és nem értek abban egyet,hoyg ez a ps asztala lenne. pc-n is voltak hatalmas gamék(meg más stílusban vannak is) pl mk sorozat... -
#15 Sajnos direkt nem hoznak ki pc re ilyesmit, ami nekem is nagyon hiányzik. -
#14 szemétre
:-) -
#13 Van gamepadom, projektorom (3 méter képátló) gépem se egy kalap szar. Hova is kell a konzol? -
Caponee #12 Hát igen ,ha valaki manapság ilyesmire feni a fogát akkor muszáj lesz szerválnia egy konzolt.Szerintem simán megéri és elég elfogadhato árak vannak manapság. szvsz pl egy középkategorias video kartya áráért egy konzol nem is rosz üzlet. -
#11 Nem tudom hogy miért nem fejlesztenek verekedős játékokat.
Pedig a mostani grfikával mint pl. a Price of Persia-Sand of Time rendelkezik nagyon élvezetes játékot lehetne összeeszkábálni.
-
#10 Hehe...degonooooooooosz! ;)
VF4 EVO rulz! -
#9 VF4 EVO, Tekken 4, DOA3, Soul Calibur 2, Mortal Kombat Deadly Alliance?
sorry....de ez mind mind a konzol asztala...NAGY képernyő, stabil frame rate, gamepad -
#8 Ilyesmi topic már létezik, ott ki van tárgyalva valamilyen szinten ez a téma.
Van néhány verekedős game pc-re is (Toshinden, Virtua Fighter 1-2 [a 2 nem biztos], MK sorozat, Iron&Blood, stb...), de a jobbakat nem nagyon hozzák ki pc-re.
Próbáld meg mondjuk playstation emu-val a Tekken 2-3-at. Nekem anno ment nagyon szépen. -
#7 2 hét bannnnnnnnnnn!!!! -
#6 nem! és sajnos nem is nagyon várható:( legalábbis legjobb tudomásaim szerint...
én is várok már egy jó ütlegelős-rugdalós gamét pc-re,de az mk3 óta sztem nincs. pedig azt tournamentben rengeteget toltuk bátyámmal,aztán meg ha úgyéreztem igazságtalanul nyert(bár ritkán nyert:)) akkor folytattuk élőben -
Augustus Gigo #5 Me? -
#4 Jutalma 2 hét BANNN -
#3 De gyors voltál!
-
#2 Jo verekedős játékot keresnék PC-re.
Mostanában jött ki valami jó? -
Augustus Gigo #1 Van ilyen?