Miért omlott össze a marsjáró szoftvere?

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

te elolvasod egyáltalán a híreket amikbe irogatsz, vagy csak ugy a magad örömére gépelsz?

knwd
Milyen hülye név ez a Wind River... ha a böngészõdbe beírod, akkor az jön ki, hogy windriver, ami a többség számára a win driver-rel lesz egyenlõ 😄

Love The Music - Not The Style!

arty
"Az alaplap a marsjáró rádióizotopokkal melegen tartott belsejében van "

micsoda pech, h amikor indultak, meg nem volt prescott 😄

Forza.

Benedekco
akkor már felszállááskor beszart volna az egész 😄DD

Mé há nem?

Obi Wan
Mi lett volna ha Microsoft oprendszere lenne... 😊

Az erő velem van!!!!

"Hu vazze, most hova szarjak ? Te komolyan azt hiszed, hogy a NASA-nal Amiga-kat hasznalnak ? 😄 LOL"
Pedig de.

505thZajcev[PT]
Kifogyott a marslakoknak a tintapatron!!! 😄DD

egy mágneses elven mûködö merevlemezes háttértár nem birná a felszállásnál és leszállásnál lévõ 5-8 G erõt, és a sugárzást sem, simán törlödnének az adatok.

hát azért ennél fejlettebb most má az amiga 😊
1 ghz-es g4-es proci, dual g4 meg nemsokára g5

www.amiga.com
www.pegasos.com

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)

Benedekco
hát ja tom hogy amiga rulez meg minden, de ha azt az angolok tovább fejlesztették volna akkor most nem amigáról hanem enterprise-ról dumálnánk 😊
amúgy jobban is érdekelne ez a téma, nem tudsz 1-2 jó linket ebben a témában?
(1* láttam 1 66MHz-es amiga-t amiben volt CD író meg 1-2 pró cucc baromira tetszett)

Mé há nem?

nemtom mit adogatsz , amiga most is van és felveszik a pc-vel a versenyt, enerprise meg nincs 😊

Benedekco
és mit csináltak volna 1 enterprise-al ha azt tovább fejlesztik!!! bele se merek gondolni! naggyon zorál!

Mé há nem?

Benedekco
jobbulást!

Mé há nem?

Mo.Organ
Ja a keréknyomot ide haza Õcsém holdjárojával megprobáltam kihozni sehogysem sikerült. Ez egy kicsit nekem is furcsa lett.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Mo.Organ
Mindenki szidja a Microsoftot, úgye? Akkor meg kezdjen el magába szálni aki szidja, hogy most jelen pillanatban is milyen OP rendszert használ!
Na erre mit mondanak a nagyokosok? Emberek, bele kell törödni abba hogy a Microsoft az isten, ha nem ezt a véleményt osztod akkor most azonnal formázd meg a géped és használj más OP rendszert

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

TeszteloPontHu
Úgy látom, nem érted az iróniát...

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

lamerokkal nem vitatkozom !

http://www.stud.uni-hannover.de/~mheine/AEcastro.html

Nem tudom te milyen panorámaképet nézel, de bizony ott vannak a ballonok is, sõt, még a pattogási nyomokat is lehet látni.

iszonyat jó lehet sofõrnek lenni a nasa/jpl-nél 😊

And5
jaaa szrtm megfigyelhetjük hogy mi lesz a föld sorsa

Bocs srácok, én tudom ki volt. Az egyik programozó barátom hetekkel ezelõtt letöltötte a sun-tól a marsjáró irányítóprogramját. Még emléxem, mikor két hete azon röhögtek, hogy farolás közben felborultak vele. Jennifer Throsperék meg csak szineznek
NasaTm
Hehe latom a hazunk LOL

\"Abban a varban emberek, abban a varban ki lakik ?\"

Rincewind
Hát ez a mas tök olyan, mint a Tatooine. 😊
zippofcy
A panorámakép meg tök gáz, semmi nincs rajta csak homok. Sehol egy növény, állat, épület, semmi. Komolyan mondom, érdemes nekünk milliárdokat költeni csak hogy kutassunk egy bolygót AMIN SEMMI NINCS ??? Ráadásul a színkép is elbaszott, minden teljesen vörös. Én kirúgnám a fotóst vagy aki a fényképezõt csinálta.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
Na ezek se fognak MS oprendszert rakni egyetlen ûrjármûbe se ... ISMÉT 😊

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

[HUN]PAStheLoD
azé omlott össze mer nem kapta meg a tanácstul a zendedéjT! Egyébként meg kizárt dolog mer' nemtudom

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Vagy ez egyszerûen csak a 2 elsõ kerék közötti látõszög...

nagyon egyszerü
hat kerék van, és az a nyom az elõtte lévõ kerék nyoma, nem azé amelyiket a képen látod

Darth Sith
ellopták.. 😊

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Kelta: Azért, mert helyben is meg tud fordulni! Lásd a nyomokat a kerék másik oldalán!

a röhej az hogy egy használt amiga plusz amiga os ami most kb 5-10e ft-ba kerül jobban megcsinálná ugyanezt

Frank99
win98...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Oldal 1 / 2Következő →