15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • Malakai
    Nekem sajna nincs viszonyítási alapom, eddig csak wacom volt a kezem alatt... :P
    Csak azt tudom, mondani, hogy az intuos és a quintic nagyon állat, és a graphire se marad el nagyon intuos mögött... :) Persze már a graphire is min dupla annyi, mint egy volito...
  • mod
    De majd hen-tes délután jön, és jól elmondja. :O))
  • mod
    A toll nem nagy szám, de így gyakorlásnak elsőre, hogy milyen is egy digit rajztáblára rajzolni, teljesen jó...
  • Malakai
    Nagy és olcsó, olyat ne vegyél! :) A4-ből only wacom! Amúgy A5 is bőven elég... (nekem is az van, A5)
  • fureszlap
    igen, ezt néztem még ki én is. mi a véleményed róla? a toll ergonómikus?
  • mod
    MousePen 8x6

8” x 6” digitalizáló tábla

Nekem ilyen van, és elégjó. :-O
  • fureszlap
    áh, most nézem, Trust pad, A4 körüli, és csak 20e. de ezek már nem akkora márkák, és mint tudjuk, itt azért számít. talán. kezd meghülyíteni ez a dolog. :D

trust
  • Malakai
    Én hallottam olyat, hogy jobban kijön Volito helyett, egyéb más fajta olcsóbbakat meglesni, nemtom', utána kell nézni.
  • Loál János #3539
    Wacom állítólag a beszteszt, de szerintem nézz körül másfelé is, lehet, hogy van olcsóbban is, mint a pixmania-nál.
  • fureszlap
    ejj, mostmár ottjárok, hogy egy wacom volito2 15e-ért simán megéri.
    igaz, hogy "csak" A6-os ahasznos rajzfelület, de amatőr célokra... nemtom, valaki segítsen pls :D
    wacom volito2
  • fureszlap
    kösz :)
  • Loál János #3536
    Hen-tesnek egy Genius van, azzal rajzolgatja az ide berakott rajzait is asszem.
    Majd délután jön, és jól elmondja.
  • fureszlap
    25 ezer ft egy ilyen pl, de persze van 600ezerért is :D de itthoni használatra, rajzolgatásra ez simán megfelel. szerintem
  • tysonbaba
    az tök jó lehet!! :D
    nekünk nincs sem szkennerünk, le szoktam fényképezni...max..:D
    de az unokaöcsémnek van szkennerje, szokott tök jó dolgokat rajzolni, és jó lenne az a tábla
    és nagyon drága?
  • fureszlap
    én pl egy ilyenre gondoltam:
    Volito2
  • fureszlap
    én is elgondolkoztam mi érné meg jobban, egy szkenner, vagy pedig digitalizáló tábla. tanácstalan vagyok, de elég sok helyről kapot pozitív visszajelzést, a tábla használhatóságát illetően.

[a digitalizáló tábla olyan cucc, amit jobb esetben USB-n kötsz a gépedhez, és azon rajzolsz, egy ált. boríték méretű felületen. érzékeli a nyomásszinteket, tehát még vonalvastagságot sem kell állítanod sbt.]
  • tysonbaba
    én sajnos a hagyományos módszert alkalmazok..:D
    nem is hallottam arról amiről írsz.
    :D
  • fureszlap
    valaki közületek használ digitális rajz táblát? most az olcsóbb kategóriára gondolok, nem a 100e ft-os wacom táblákra. :D bár a wacomnak is van pár relatíve olcsó (30e kb.) eszköze, de nem tudom megéri-e venni. vkinek tapaszatalat?
  • ronihun
    :D Kb.
  • LSL
    bajszos hal szarvakkal
  • fureszlap
    oroszlánfókának néztem, de a szárnyakkal nem tudtam mit kezdeni. de így má ok. :D
  • iko
    a hiányzó láncszem rák és madár között.
  • hen-tes
    szárnyas rák
  • fureszlap
    őőhm, megharagszol, ha megkérdem mi ez? :D
  • iko
    dehát azis :|
  • Fülüke
    Jááá. Ez jó.
  • gabber a hun
    mi ezt te rajzoltad?!?! hülye ez király mint az állat :D:D:D
  • fureszlap
    ah, a félreértéseket elkerülendő nics csokim, csak söröm. má asse
  • mod
    Ezmost nemteccik, sry. :Cc

Talán azért, mert kicsit befejezetlenke. :-|
  • Vegas
    jofan akkor edd meg a dzsokidat!
  • Fantos
    Na akkor nyertem mert aztmondtam hogy menü IM WINNER
  • Ottto
    wáw....Robi-kocka :o
  • Ottto
    Hú....Pedig Aida csak a második legjobb karakter volt benne. Neban iz number one :D
  • LSL
    Egy régi rajzom. Jó nagy :)
  • fureszlap
    jah, dejósok megfejtés érkezett, ehehe. de nem nyert. a 36 az csak azért van, hogy legyen, a ráknak meg nics hozzá köze :P bár kitudja. nah ez a genyó, egy korai weblapterv volt vala, de meghiúsult a dolog, jah és egy rozsdás fémfelület akart lenni. elméletben. hehe
  • Fantos
    dobozba zárt valami a megfejtés pedig egy menü aminek a hátterén 36 van
  • hen-tes
    rajzoltam vagy mi :C
  • LSL
    tudom a megoldást, 42 :)
  • hen-tes
    azt hittem madár :|
  • iko
    várj nem is rovar hanem:
    Rákok (Crustacea, Branchiata vagy Diantennata ): 2 pár csápjuk van, kopoltyúval lélegeznek, elsődlegesen víziek