15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#3547 Nekem sajna nincs viszonyítási alapom, eddig csak wacom volt a kezem alatt... :P
Csak azt tudom, mondani, hogy az intuos és a quintic nagyon állat, és a graphire se marad el nagyon intuos mögött... :) Persze már a graphire is min dupla annyi, mint egy volito... -
mod #3546 De majd hen-tes délután jön, és jól elmondja. :O)) -
mod #3545 A toll nem nagy szám, de így gyakorlásnak elsőre, hogy milyen is egy digit rajztáblára rajzolni, teljesen jó...
-
#3544 Nagy és olcsó, olyat ne vegyél! :) A4-ből only wacom! Amúgy A5 is bőven elég... (nekem is az van, A5) -
#3543 igen, ezt néztem még ki én is. mi a véleményed róla? a toll ergonómikus? -
mod #3542 MousePen 8x6
8” x 6” digitalizáló tábla
Nekem ilyen van, és elégjó. :-O -
#3541 áh, most nézem, Trust pad, A4 körüli, és csak 20e. de ezek már nem akkora márkák, és mint tudjuk, itt azért számít. talán. kezd meghülyíteni ez a dolog. :D
trust -
#3540 Én hallottam olyat, hogy jobban kijön Volito helyett, egyéb más fajta olcsóbbakat meglesni, nemtom', utána kell nézni. -
#3539 Wacom állítólag a beszteszt, de szerintem nézz körül másfelé is, lehet, hogy van olcsóbban is, mint a pixmania-nál. -
#3538 ejj, mostmár ottjárok, hogy egy wacom volito2 15e-ért simán megéri.
igaz, hogy "csak" A6-os ahasznos rajzfelület, de amatőr célokra... nemtom, valaki segítsen pls :D
wacom volito2 -
#3537 kösz :) -
#3536 Hen-tesnek egy Genius van, azzal rajzolgatja az ide berakott rajzait is asszem.
Majd délután jön, és jól elmondja. -
#3535 25 ezer ft egy ilyen pl, de persze van 600ezerért is :D de itthoni használatra, rajzolgatásra ez simán megfelel. szerintem -
#3534 az tök jó lehet!! :D
nekünk nincs sem szkennerünk, le szoktam fényképezni...max..:D
de az unokaöcsémnek van szkennerje, szokott tök jó dolgokat rajzolni, és jó lenne az a tábla
és nagyon drága? -
#3533 én pl egy ilyenre gondoltam:
Volito2 -
#3532 én is elgondolkoztam mi érné meg jobban, egy szkenner, vagy pedig digitalizáló tábla. tanácstalan vagyok, de elég sok helyről kapot pozitív visszajelzést, a tábla használhatóságát illetően.
[a digitalizáló tábla olyan cucc, amit jobb esetben USB-n kötsz a gépedhez, és azon rajzolsz, egy ált. boríték méretű felületen. érzékeli a nyomásszinteket, tehát még vonalvastagságot sem kell állítanod sbt.] -
#3531 én sajnos a hagyományos módszert alkalmazok..:D
nem is hallottam arról amiről írsz.
:D -
#3530 valaki közületek használ digitális rajz táblát? most az olcsóbb kategóriára gondolok, nem a 100e ft-os wacom táblákra. :D bár a wacomnak is van pár relatíve olcsó (30e kb.) eszköze, de nem tudom megéri-e venni. vkinek tapaszatalat? -
#3529 :D Kb. -
#3528 bajszos hal szarvakkal -
#3527 oroszlánfókának néztem, de a szárnyakkal nem tudtam mit kezdeni. de így má ok. :D -
#3526 a hiányzó láncszem rák és madár között. -
#3525 szárnyas rák -
#3524 őőhm, megharagszol, ha megkérdem mi ez? :D -
#3523 dehát azis :|
-
#3522 Jááá. Ez jó. -
#3521 mi ezt te rajzoltad?!?! hülye ez király mint az állat :D:D:D -
#3520 ah, a félreértéseket elkerülendő nics csokim, csak söröm. má asse -
mod #3519 Ezmost nemteccik, sry. :Cc
Talán azért, mert kicsit befejezetlenke. :-| -
Vegas #3518 jofan akkor edd meg a dzsokidat! -
#3517 Na akkor nyertem mert aztmondtam hogy menü IM WINNER -
#3516 wáw....Robi-kocka :o -
#3515 Hú....Pedig Aida csak a második legjobb karakter volt benne. Neban iz number one :D -
#3514 Egy régi rajzom. Jó nagy :) -
#3513 jah, dejósok megfejtés érkezett, ehehe. de nem nyert. a 36 az csak azért van, hogy legyen, a ráknak meg nics hozzá köze :P bár kitudja. nah ez a genyó, egy korai weblapterv volt vala, de meghiúsult a dolog, jah és egy rozsdás fémfelület akart lenni. elméletben. hehe -
#3512 dobozba zárt valami a megfejtés pedig egy menü aminek a hátterén 36 van -
#3511 rajzoltam vagy mi :C
-
#3510 tudom a megoldást, 42 :) -
#3509 azt hittem madár :| -
#3508 várj nem is rovar hanem:
Rákok (Crustacea, Branchiata vagy Diantennata ): 2 pár csápjuk van, kopoltyúval lélegeznek, elsődlegesen víziek