15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#3587 54 új üzenet -
#3586 Ez direkt van így. -
#3585 középponton nem halad át egy vonal sem, meg nem szimetrikus, de lehet, hogy ez direkt :D -
#3584 ööö.. kb 2.5 órás -
#3583 hány órás meló volt?? joak az! sztem ..:D -
#3582 Mi nem stimmel? -
#3581 Valami nem stimmel :) -
#3580 -
#3579 Igen, ott is van Radír...
Amúgy én spec nem vagyok kibékülve a toll végén lévő radírral. :P -
mod #3578 Haveromnak wacom Graphire 3-ja van, és neki is radíros a toll másik vége... -
mod #3577 #3576 -
mod #3576 Nem kell!!! -
#3575 Ami miatt megéri az Intuos az az érzékenység, százszor pontosabb, mint egy 20ezres gép.. No meg a radír a ceruza másik felén már csak hab a tortán :D
-
#3574 nem nehéz a ceruza, ha arra gondolsz :o -
#3573 Na erre lettem volna kíváncsi, mert az eléggé sok súly töblet, ami kényelmetlen sztem. :P -
#3572 nah igen, kényelmetlen, de egy másik genussal kapcs olvastam, hogy 2évet bírt a gyári elem. nemtom, ez mennyire reális.
tipikus kérdés: mennyiség/minőség. mert hiába kisebb a volito, azé' mégiscsak.. nah érted -
#3571 /Slap
Genius elemecs? :D -
#3570 szvsz kell :S -
#3569 jah, télleg geniusba kell? ezt vmiért sehova sem írják oda :S -
#3568 Ez amúgy jó kép. :D -
#3567 és a wacom-nál az is rohatt jó dolog, hogy nem kell elem a cerkába, nálunk sorra tüntek el a távirányító elemei :D -
#3566 nem tudom :S
toll leesett egy párszor, lehet hogy az tett be neki :\
talán még működne, de inkább hagyom -
#3565 mi baja van szegénynek? :D -
#3564 fenét, alapból volt három hegy a trust-hoz, és máig azokat használnám, ha működne :D -
#3563 A Wacomnak még nagy előnye, hogy tartozékokat is árulnak. Ha egy geniusban, vagy trustban tönkre megy a toll, elkopik a hegy/felület, akkor vehetsz egy egész újjat, míg wacom termékeknél ez nem szükséges. Igaz, a tartozékok se a legolcsóbbak. :D -
#3562 kösz a segítséget -
#3561 akkor genius -
#3560 neked most melyik van? és akkor melyiket ajánlanád pl max 25e-s kategóriában? -
#3559 well
a trustnál az a baj, hogy nem pontos :(
geniust te ismered -
#3558 Jajo. :-| -
#3557 genius.... hagyjál már :DD
trust! :DD!
de már tönkretettem.. :o
nyáron tervezek venni egy komolyabb wacom-ot (100e) de nem sok esély van rá :(
amúgy nagyon jól használhatók, csak ajánlani lehet :O) -
#3556 tééélleg, bocs, elírtam. tehát a volito nem 20*9-es hanem 12*9. :D -
#3555 Ja, sorry, elnéztem, ahogy te is, a volitot írtad el én meg a geniust néztem el. :)
Tsak mert vannak más arányú táblák is. ;) -
#3554 na várj ezt nem értem. :) a monitor is és a pad is 4:3 -
#3553 Hiába jó a méret, tök fölösleges, hogyha nem olyan arányú monitorod van... Sőt, rosszabb úgy. -
#3552 nah ja, meg az ár is kicsit húzós, főleg Graphire fölött :D köszönöm
MOD, a MousePen 8x6 USB-ről kapja a tápot, vagy elemes? mert azt tudom, hogy a volito2 elem nélkül műxik. de ez azért elég nagy dilemma. mind2 egy árban van, a wacom 20*9cm, míg a genius 20*15. meg pl az sem mind1, hogy a legtöbb helyen(amit eddig láttam mindenhol) a geniust csak rendelésre kapni.
a helyzet viszont az, hogy az utóbbi felé hajlok, mert a mérete igen jó, az árhoz képest, és nem kell *még* olyan profi pad. -
#3551 A5 már bőven elég, A6 nekem már egy kicsit kicsi volt, de egyén függő, vki azzal is egész jól elvan. Valakinek az A4 kimondottan nagy, nekem spec nemhiszem, mindenesetre, csuklónak fárasztóbb, az biztos. :)
A Wacomnak amúgy ezek a termékcsaládai: Volito, Graphire, Intuos, Cintiq. Volitót szánták az abszolút amatőr kategóriába, de vhol írkáltak olyat, hogy Volito kategóriájában azért érdemes meglesni az egyéb gyártókat is. Graphire és Intuos a másik két tábla, a Cintiq az monitor és eszement drágák, nem otthoni munkára vannak szabva az áraik. :) A Graphire és Intuos már igen hasonló technológia, Intuosnak dupla akkora a felbontása, dupla akkora a nyomásérzékenysége, van toll dőlésérzékenység, ezek a technikai különbségek főképpen, na meg más a design (és azthiszem a graphire szoftvere is kevesebbet tud, bár ebben nem vagyok biztos). :D -
#3550 sokban számít az a méretkülönbség? -
#3549 A4-et ne is nézzetek, A6 és A5, graphire pl!
Az afféle kezdő pró választás. :) -
#3548 hát jah, de pl egy a4es wacom mennyibe is kerül? :D:D:D szal nekem csak itthoni amatőr játszadozásra, firkálgatásra kell, és mondjuk 20-25e-nél többet nem akarok erre áldozni.