15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • Loál János #3987
    Na elég most már egyszer.
  • hen-tes
    Csak az a bökkenő, hogy kettőnk közül valaki komolyan is veszi magát.
  • Hajnalcat
    Komolyan, arról írsz, hogy én mennyire gyerekes vagyok, közben meg észre sem veszed magad...
  • mod
    Nekem ez jutott róla eszembe hirtelenjében... :-c
  • hen-tes
    Tényleg! Ki hitte volna!
  • Hajnalcat
    #3947 "De mét drogos csajokat rajzolsz? :-C" <---mod írta (madáj)

tök ilyen stílusban rajzol egyik havernőm, csak ná ilyen depis libákat :o) <----Te írtad!

• hen-tes
    :O
    nem emlékszem, biztos drogoztam a depim miatt amikor a hsz-t írtam :o(
  • Hajnalcat
    Oké, tényleg nem tartozik a témához, főleg, hogy mod "nem" hozta elő a drogozást. Ha nem írt volna róla, akkor én sem hoztam volna szóba, de mivel azt hitte, hogy drogozik a képen látható lány, ezért világosítottam fel néhány dologról.
    Innentől vita lezárva és ha kérhetném, akkor a depis, drogozós szöveget hanyagoljátok ezentúl.
  • Shaman
    Zsani = János?
  • hen-tes
    Még hogy a nők hamarabb érnek.. :D
    Annyira gyerekes vagy, hogy ordít rólad. :P
    Ez az általánosítás meg röhelyes. :)
    Zsaninak meg igaza van, tényleg nem hiányzik ide ez a rock disco ellentét..
  • Loál János #3977
    A rocker vs. diszkós, drogos vs. alkoholista dolgkat abszolút hagyjuk ki ebből a topikból, ha kérhetem.

Hen-tes azt mondta el a rajzról, amit ő lát rajta, senkit nem kell megvédeni tőle, a véleményétől meg pláne. Köszi.
  • Hajnalcat
    Mindenkinek köszönöm a kritikákat.
    Eddig észre sem vettem és senki más sem (barátok), hogy el van tőrve a keze...Ebből látszik, hogy nem látom meg a saját hibáimat, legalábbis nem mindet. A zoknija tényleg lehetne egy kicsit kerekebb...
    Na, de annyira el voltam ragattatva még saját magamtól is, mikor elkészítettem ezt a rajzot, hogy észre sem vettem ezeket az apróbb hibákat. Nekem ez a rajzom tetszik a legjobban, csak nem akartam berakni elöszőr, mert azt írtátok volna(bár így is), hogy mi ez a depizés.
    És nem drogos a csaj! Mod, a rockker csajok nem drogoznak, csak isznak, de azt sokat. :D Hidd, el, hogy nagyon jól tájékozott vagyok ilyen ügyekben, hisz én is az vagyok. A kezében cigi van és nem tű, és attól még, hogy feketére festi magát, még nem azt jelenti mindjárt, hogy drogozik. Akik drogoznak, azok a diszkópatkányok.
    Hen-tes! Nem depis liba! Miért kell minden feketére kifestett síró csajra azt írni, hogy depis? Ő csak egy szomorú, rockker csaj és kész. Liba? Kétlem. A liba szót inkább a buta lányokra szoktam használni, azaz a divatp*csákra, akik ott rázzák a nagy seggüket a diszkókban, mert azt hiszik, hogy szépek és hogy beakaszt majd nekik valamelyik agyament pasi. Tök röhelyesek. A rockker csajok nem buták. Oké, van egy-két kivétel, de nem jellemző rájuk. Ők sokat olvasnak, verseket írnak, rajzolnak. A divatp*csák meg egész nap a tükörben nézegetik magukat, plázáznak, meg elmennek vásárolgatni a barátosnőikkel és megbeszélik, hogy holnapután melyik pasival mennek ágyba. Szerinted melyik ezek után az értelmesebb? Válassz!
    A rajzodhoz:
    Mikor elöszőr megláttam, megilyedtem. Vááá! Tiszta horror. :D Gondolom a Józsi bácsi akar lenni a szomszédból, csak megégett a feje és műfogsora van. :D Az a bajusz, szó szerint hatalmas. :DDDD Amúgy elég jó fantáziád van. ;)
  • Aquir
    úristen, a kedvencem =D
  • hen-tes
    Józsi miután kipróbálta a házilag készített szemöldökborotváját, amit szabadalmaztatni kívánt.
  • hyyb
    egyébként ez is picasso :o (nem gyermekkori zsenge,85 évesen csinálta :/ )

nemtom mit szólnának ha ugyanezt mondjuk én csináltam volna :/

1ébként én nagyon megbecsülöm a művészetét,ezt csak ellenpéldaként :)
  • Fantos
    rajzold le jószi bát és összehaonlítjuk:D
  • hen-tes
    és éppen ez a jó, mindenki mást láthat a képekben, ettől művészet :o

Jaózsyról: ehhehehh.. :P igazából nem gondolkodtam el, hogy miért is kell rá bajusz, de jobb szemekkel, és egy kis hajjal szvsz ná lett volna ilyen rossz. :C na mind1.. -.-
    rajzoljatok snecik
  • mod
    Ahány ember/művészettörténész, annyiféleképpen is értelmeznek egy adott művet!
  • Nicci
    elég a dumából,
    RAJZOKAT akarok!!!!!4444
  • Kovács legény
    szerintem eldobta ,idegből ,mert beleált kétszer is fejébe ,a hegek még mindig jól láthatók:D
  • fureszlap
    na ja, mondjuk az engem is idegesítene kicsit. meghát ott a másik probléma is: ha téleg Jauzsival van dolgunk, hol a kapa?
  • Kovács legény
    rosszul látod, azért ideges mert két barbiláb áll ki a szájából:)
  • fureszlap
    ehem, hát bizony most hogy aludtam a témára, és még álmaimban is csak ezzel foglalkoztam rájöttem, hogy az a bajusz semmiképp sem stimmel:
    1.: tegyük fel, hogy a képen szereplő lény Ufó Béla üvegvisszaváltó a Béta kvadránsból. jól menő italkimérést vezet, igényesen öltözködik. de AKKOR MINEK NEKI BAJUSZ? ráadásul ilyen tarackbajusz??? :D:D:D
    2.: az illető Jauzsi bá a farmról. háde akkor mé ilyen aggresszív, a reggeli pálesz tőttet nyugtatólag hat a szervezetre... :D:D
  • Loál János #3964
    Na.
    Egyszer megkérnék egy ilyen figurát, hogy légyszíves definiálja, mi a művészet, mitől lesz egy ember művész, htx.
  • Shaman
    Éne a múltkor voltam kiállításmegnyitón (keresztanyám festő) és rájöttem,hogy a világ legidétlenebb emberei a művészettörténész/kritikusok/elemzők.....
    Annyi hülyeséget belemesélt keresztmutter festményeibe,amin még ő is csodálkozott.... példul,hogy meghatározó nála a vallásossága,ami látszik a képein,ehhez képest abszolút nem vallásos satöbbi,szal nemtom,de sztem ezek az emberek kitalálnak a vakvilágba dolgokat,s arról beszélnek...
  • Loál János #3962
    Hát azt elhiszem.
    Tod, én rugalmas művészetelemző, és -értő enber vagyok (:D), el tudok fogadni egy rajzon belül is több stílust, ha az összhatás mókás, de itt szerintem abszolút nem passzol ez a kidolgozatlan bajusz. :O(
  • mod
    Nózy.
  • hen-tes
    térhatású szőrt gecira nehéz rajzolni -.-
  • hen-tes
    bajusz ná? :C onej
  • Fantos
    Jozsi bát letarolta a kombájn
  • Jano
    Fejforma nagyon tetszik, de a bédzsösz, meg a szem nem. :O)
  • hen-tes
    csak szebb kezet rajzol :D
  • Ron Ragm
    De igaz.
  • hen-tes

tök ilyen stílusban rajzol egyik havernőm, csak ná ilyen depis libákat :o)
  • hen-tes
    lál, akkormár zonbi inkább
  • fureszlap
    Jauzsi bácsi a zufó. a bajsza alapján. :)
    egyébként meg faja, jól néz ki
  • hen-tes
    szemei nagyon bénák :C
    [önkritizál]
  • hen-tes

sry:|
  • mod
    D:
  • Fantos
    nem hanem hogy el van törve a keze de mondta hogy végtagokban fejlődnie kell