15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#4068 Miylen? -
#4067 volt teló mindkettőnknél, és kibírta :) -
#4066 Kunfehértón -
#4065 Ezholvolt ?
Telefon vott nálatok? -
#4064 ezeket nekem az élet írja :D
-
#4063 amugy összeállhatnál vkivel aki kitalál frankó történeteket és temeg rajzolnál! -
#4062 és nemfájt amikor leszakitottad a palánkot?:) -
#4061 az a koncepcióm, hogy olyat rajzolok ami épp megtörtént velem. Aféle napló akarna ez lenni csak nem szöveggel, mert én azt tartom inkább értelmenincsnek -
#4060 -
#4059 htx, én is szeretem a szép lovakat :) -
#4058 Hát akkor tessék gondolkozni :D Kár elcseszni ezeket a rajzokat ilyen értelmenincs sztorikkal :) -
#4057 no problem jobb nemjut eszembe -
#4056 Rajzok jók, de a történet ultra ratyi, már bocsánat :D -
#4055 ez nem egy vita topik!!!!
rajzokat ide!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#4054 jaja herz an herz nagyzene :D -
#4053 vannak szép rockeresen öltözködő, életvidám csajok is, de ez tipikusan a megakarok halni jaj de szar lény. az ilyen meg is érdemli.
blümchen szerindet szar, és? :| én meghallgatom bls deftones tool fearfactory pantera nirvana mellett. és? -
#4052 depis vagye :o -
#4051 nemkéne így magadra venni, sztem ne hagyd itt a topicot néhány kritika miatt, nekem tetszik amiket csináltál -
Hajnalcat #4050 Igen, valahogy sosem bírtam azt a csajt...meg ezt a fajta zenét. Bocs. :)
Oké, tudom, hogy csak elemezted, de annyira sz*r, hogy mindenki ezzel a drogos (néha depis) liba szöveggel jön, közben meg csak egy sima rockker csajt rajzoltam le cigivel a kezében.
Bár ne mutattam volna meg...Nem gondoltam volna, hogy ekkora felhajtás lesz belőle. :/
Mind1, azt hiszem, egy darabig hanyagolni fogom ezt a helyet... -
#4049 nemtom de képből lehet ceruzahatást csinálni szal mintha rajzolták volna -
#4048 csak elemeztem a rajzot. -
#4047 ennyire mély nyomokat hagyott blümchen ? :DD -
egy barátomnak csináltam -
Hajnalcat #4045 Amúgy meg abba lehet hagyni a drogos libázást... -
Hajnalcat #4044 Hát nem is egy Blümchen. -
#4043 -
#4042 csak Loálmant :o. eccerűbb mint egérrel, nem kell mindenvonalat egyezerkétszázötvenhatszor megrajzolni hogy úgy görbüljön ahogy akarom. vhogy idegenkedem, hogy photoshopban rajzoljak :O 1általán van oan ecset eszköz ami ceruzaszerű hatást lehet elérni? -
#4041 fúhát ez de drogos liba :| -
#4040 köszi, igazából féltem felrakni. -
#4039 ez nem off :| -
#4038 igen rájöttem pont most találtam egy hair tutort ott de offend és képeket -
#4037 deviantarton van jónéhány tutorial, ha nagyon érdekel -
#4036 Azt mondom hogy azt mutaták hogy lehet tök frankón PS-ben meg egyéb ilyen progigban szinezni -
#4035 photoshop-ban is jól lehet színezni -.- -
#4034 "Azthittem már Macskát látok...És télleg télleg macskát látok!*puff*-Jaaaaj szegény cicus ht nem kővé varászoltam?" Egyébként láttam egy oldalt ahol mutaták hogy különböző progikban milyen frankón lehet szinezni de elveszet az aszmoszférába a link -
Hajnalcat #4033 Jaj, de édes! :) Csőrikét imádom! -
#4032 és természetesen boldog lélekvándorlást -.- -
#4031 Mert Loálman sokaknak okoz örömteli perceket/órákat/napokat/heteket/hónapokat/éveket/dekádokat/életet. -
toom, hogy nem a legjobb -
#4029 azért mert wacom-od van te kecsej :@
rajzoltál már egyáltalán vele?