15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • Aquir
    Szóval még ittál is!!4 te illuminátor :P

ja, és ne offolj!
  • Shaman
    a picéből egy jó kis Tokaji Aszút!
  • Aquir
    a te félreértésed miatt vitázunk, ráadásul te kezdted!4 :) Mit tudsz felhozni a mentségedre? =)
  • Shaman
    Most jó éccaka 2 körül ilyenekről vitázni?? ..C
  • Aquir
    neked még vázad sincs hö hö:P
  • Shaman
    Már ne próbáld menteni amit még lehet!!!44
  • Aquir
    én a vázára mondtam hogy köcsög, te tavizsiráf!!!!4
  • Shaman
    leköcsögöztél!! te VÁZA!!!
  • Aquir
    nem váza, köcsög!!!44
  • Shaman
    érdekes formájú váza...
  • Jano
    Keveslem a fizetésem. :-|

• hen-tes
    Elárulnád mi bajod? :|
  • Jano
    Csíter. -.-
  • Aquir
    hát nem látod hogy kalapács
  • hen-tes
    biosz egyes -.-
  • React
    vááárj nem is, tudom már: Róka :) - nem tágítok :P-
  • React
    :)))
  • Hajnalcat
    Köhöm, nem volt semilyen kérdés, és ez az aranyos tita nem kuta. :)
  • hen-tes
  • React
    sztem meg kutya :)
  • hen-tes
    volt kérdés? :|
  • Aquir
    jajmá, hát épp én is azt akartam mondani :| (( ))
  • Loál János #4086
    Jaja, tolonganak a sok helyes megfejtéssel. :-|
  • Hajnalcat
    :) Teccik.
  • hen-tes
    marha nehéz lehetett rájönni :|
  • Loál János #4083
    [TUD]
  • hen-tes
    igen, miért? D:
  • Loál János #4081
    Fénykép + photoshöp? :-@
  • hen-tes
    sziámi :D
  • Aquir
    szép, kissé nyeszlett tita:D
  • Loál János #4078
    :O)))
  • hen-tes
    [center][apro][b][Ül és várja a képeket]
  • Gabo
    Az akarással nálam nincs is gond. Sokkal inkább az idő tényezővel, meg a napi meló utáni idegállapottal. De nemsokára úgyis jön a nyári szabim.
  • hen-tes
    aki valóban akar is rajzolni, annak csak is wacom a jó, nekem is trustom van és tényleg hitvány egy tábla..
  • Vegas
    mit is kéne még közölnöm? :/
  • Gabo
    Nekem volt egy Trust. Jót nem igazán tudok mondani róla. A pozicionálás pontossága elég sok kívánni valót hagy maga után. (A neten lehet találni róla elég sok elrettentő képet.) Ráadásul a táblához tartozó toll lényegében álltában pusztult meg. (Nem az elem merült ki, egyszerűen nem érzékelte a tábla...) Alig használtam, a toll maga valahogy nem eset kézre, ezért leginkább az egész a polcon porosodott.
    Viszont mivel egyre nagyobb bennem a késztetés, hogy alkossak valamit, nemrég beruháztam egy Wacom Graphire 4 Classicra. Az egyik tapasztalat a Trust-tal az volt, hogy az A5 méret néha már zavaróan nagy, ezért ebben az esetben inkább A6-os táblát kerestem. (Mivel a grafikai progikban lehet zoomolni, ezért ez a felület lényegében bármekkora felületnek megfeleltethető a képen.) Gondolkodtam azon, hogy inkább Geniust válasszak, de a Genius egereivel anno nem volt túl jó tapasztalatom ezért a táblával nem akartam kockáztatni. Anyagilag az még kevésbé érte volna meg, hogy mégegyszer gagyit válasszak be magamnak. (Lehet, hogy nem az, de ismétlem, nem akartam kockáztatni.)
    Ezek után döntöttem a Wacom mellett. A tábla fizikai kialakítása lényegesen igényesebb, mint a Trus-té volt. A toll fogása is sokkal jobb, ráadásul nem kell bele elem. "Radir" funkció is van benne, ami szintén nyomás érzékeny. A tábla mellé pedig egy Corel Painter Essentials2 is jár. (Nem próba verzió, hanem teljes értékű program.) Ráadásul van normális termék támogatás a Wacom részéről. (Driverek, kopó alkatrész utánrendelési lehetőség, stb..)
    Eddig csak próbálgattam, digi kép szerkesztésnél kellemesnek bizonyult. A komolyabb rajzok vagy digi festmények pedig már jó ideje tervbe vannak véve.
    Összegezve a lényeget. A Wacom lehet, hogy nem olcsó, de a pénzéért cserébe az ember valóban minőséget kap. Nehezen szántam rá magam én is a dologra, de úgy érzem jól döntöttem. Persze ez csak hosszabb idő elteltével fog bebizonyosodni.
  • hen-tes
    ha nem mondod meg, nem is segítek, várj amíg jön más -.-
  • Vegas
    rajzolgatni... néha néha...
  • hen-tes
    Mire kéne?
  • Vegas
    eljött eme röpke pillanat, mikor ugy gondolom h szükségem lenne egy digitáblára.. Akinek van annak mijen van? tapasztalatot kérek! htx.