15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
Vegas #4268 szia balázs :))))))9930 -
csgj #4267 a kép nem túl jó minőségű, mert fényképezővel lett készítve, nincs szkennerem...
a szobám ajtaján :)
-
#4266 sok sikert hozzá -
Vegas #4265 sőt! gyertyával megrajzolom és utánna vízfestékkel kiszinezem! -
Hajnalcat #4264 Huh, azt majdnem kihagytam, meg a filctollat. :) -
Hajnalcat #4263 Mé' nem teszik? Te nem használsz olyat? -
mod #4262 Meg postairón. :O)5 -
#4261 Hülye ovis :D -
Vegas #4260 zsírkréta (Y) -
#4259 színes :CCCC -
Hajnalcat #4258 Ha már a szén ceruzánál tartunk, vettem egyet a boltban 300 valamennyi ft-ért, jó drága volt egy ilyen kis izé. Aztán kipróbáltam és annyira fogott, hogy alig bírtam levakarni a kezemről, meg a papírról. Teljesen elkenődött, mikor radírozni kezdtem. :S Nekem nem tetszik a szenes rajzolás, olyan kényelmetlen, az biztos, hogy sosem fogok használni ilyet. Maradnék a jól bevált öreg grafitceruzánál és a színesceruzánál. :) -
#4257 loál:D -
#4256 Asszony csendet, vitatkozunk vagymi! :D-) -
#4255 Szén ceruzát tárgyaljuk -
Hajnalcat #4254 Mi folyik itt? Ismétlés? :D
Mintha már láttam volna ezeket a rajzokat...
-
mod #4253 -
MOndjuk nem egy jó példa, mert a scannelés és átméretezés tönkrevágta a rajzot, és a ceruza (világosabb árnyékolások) már olyan világosak alig látszanak. -
#4251 szén + ceruza :
:c -
#4250 szerintem ha szenet meg a ceruzát keverjük ,elég undoritó lesz a végeredmény
szenet nagy felületen érdemes használni B/1 B/0 mert itt lehet kihozni igazán a szén tulajdonságait ,szépségét -
#4249 Szénnél szerintem csak az a különbség, hogy sötétebb, mint bármilyen B-s ceruza, és könnyebb nagy felületet takarni vele ha a ceruzahegyének oldalával rajzolsz. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Meg csendéletnél megint más a satírozott felület kinézete, mint egy hb-s ceruzának. Így változatosabb, mintha csak egy ceruzábal rajzolsz. Szénceruzámat főleg kontúr kihúzásra és árnyokok megrajzolására használom. (Tini ninjám pár oldallal lentebb) -
#4248 Szénnel hogy kell rajzolni? D: -
#4247 KÖszönöm szépen mindkettőtöknek:D Rendessek vagytok -
#4246 guuglin keress képeket sokat, és ami tetszik azokat másolgasd, különböző stilusokat aztán szép lassan kialakul a saját stilusod.
Technikák alatt mit értesz pontosan? ceruza szén pit zsirkréta:)...?
A legjobb ha másolgatsz sok szenvedés sok radirozás sok ujrakezdés de megéri! -
#4245 ha most kezded, akkor tudom ajánlani, h kezdj el képekről rajzolgaztni. úgy elég sok mindent össze tudsz szedni -
#4244 ja és az egyik rajzom. Ezért kénének technikák
-
#4243 Sziasztok! Valaki tudna nekem ajánlani egy honlapot ahol technikákat mutatnak? Nagyon megköszönném. -
Hajnalcat #4242 :) -
#4241 Slipknot Barbie? ;) :D -
#4240 (Y) :D -
#4239 :DADASDDD -
Hajnalcat #4238 Barbie-baba:
-
#4237 együttérzek -
#4236 omg -
#4235 jah meg a bajusza fura, olyan mintha belenne fonva a szája felett:) -
#4234 de alapvetően kontúros rajz, a ruhán erősebben előjön, a vonalvastagsággal lehetne még játszani ,meg néhol eltünhet
persze ez csak az én véleményem -
#4233 paint rulz -,- -
#4232 Az oké, na de ennyire?!?! -
#4231 ha nem esne le az egy Barbie -
#4230 tessék megeröltettem magam és a kreativitásom
-
#4229 Igen, poénból csinálja.