15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#4310 Mi volt itt :S -
mod #4309 Takarodj. -
mod #4307 -
mod #4306 -
#4304 ivül díd :D -
#4303 kirobbantotta az agya felét a házi műtrágyából készített bombájával?
nyugodj békében Jauzsi.. :) -
#4302 :O)))) -
Hajnalcat #4301 Aúúú! Ez fájt! -
#4300 a feje olyan mint egy gyökér :D -
#4299 közelról kell nézni -.- -
#4298 Jaózsi bácsi, a tanácsoka ellenére sem hagyott fel az otthoni feltalálással, ezért csúnyán elmutult.
amúgy meg túlzások nélkül kijelenthetem, hogy ez a rajz túlzás D: -
Hajnalcat #4297 Azelőtt meg a kezekről írtam, hogy JohnnyP milyen jókat rajzol. -
Hajnalcat #4296 Háttérfestésre nagyon jó. Én elég sok ilyen hátterű rajzot csináltam, és van, amelyiknél a színezés volt olyan, de azok régebbi rajzok... -
#4295 egy bácsi aki klapáccsal rácsapott a nagyújjára, megpróbálja a patkányt a farkánál fogva belerángatni a lefolyóba. ^.^
szvsz az ember örökös küzdelmét szimbolizálja a természettel :D:D:D -
#4294 ez miez? -
#4293 ez miez? -
JohnnyP #4292 -
#4291 Hé, te az előbb nem a színescerkákról kérdeztél? :D -
#4290 Nem használok. Szörnyű egy anyag.. :D
Amúgy sem láttam még jó képet zsírkrétával. :s -
Hajnalcat #4289 Jaj, olyan vagy.
zsírkréta <----Mé' nem teszik? Te nem használsz olyat?
Na, ez volt a kérdés.
-
#4288 Mi volt az előző kérdésed? Amúgy meg bennem... mi nincs? :D -
Hajnalcat #4287 B*sssz, de királyak! -
Hajnalcat #4286 Ezt hen-tes-nek szántam, csak egy kis bor van már bennem, pontosan egy üveg... -
#4285 Elsőt már láttam, de mind jó. :-) -
Hajnalcat #4284 Khmm...neked nem tetszik? Egyébként is, nem válaszoltál az elöző kérdésemre. -
#4283 Most kaptam mailben. Joak
-
Hajnalcat #4282 Értem. Ezt fekete színessel szoktam csinálni, ugyanolyan jó hatással. :) -
#4281 Hát ez az. A szén ceruzát már ne radírozd. Meg 1általán, csak addig szoktam radírozni amíg a nagyjából felviszem a rajz vonalait, és azután amikor pontosítok. Mikor B, szén ceruza kerül a kezembe már csak kontúrozom a "kész" rajzot. -
#4280 -
csgj #4279 16 -
Hajnalcat #4278 Huh, na ilyen kezet szeretnék egyszer én is rajzolni. :) Jó lett. Pont ezeket gyakorlom, kevés sikerrel... -
Hajnalcat #4277 Öööö...hány éves vagy pontosan? -
JohnnyP #4276 -
csgj #4275 ezek direkt így kuszán készültek :) de ezek eltérnek egy picit a szokásos stílusomtól. csak most ezek voltak kéznél, hogy feltegyem őket. főleg érdekes, fantasy-s tájakat szoktam rajzolni. -
#4274 nemtom, kicsit kusza,meggondolatlan vagy nemtom ,tényleg eléggé vázlat szintű, ezek a rajzok alapján kéne leüénöd és normál lapra:) rajzolni egy freankót -
JohnnyP #4273 -
csgj #4272 jaja, suliban? az alsónál kifejtenéd bővebben, hogy mi nem tetszik? -
#4271 az alsó nekem nem tetszik, a felső meg egy elég kezdetleges vázlat, gondolom iskolában unatkoztál és azért van csikos lapon:) -
csgj #4270 ja, és plzzz, monnyatok vmi véleményt a rajzokról... ! -
csgj #4269 szijja