15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
Hajnalcat #4831 Tetszenek az animék, egész jól rajzolsz, ahhoz képest, hogy ilyen fiatal vagy. A 3.-at 4.-et és a 7.-et egy picit elrontottad az arcánál, de minnél többet gyakorolsz, annál jobb lesz ;), és próbáld meg a radírt néha tisztítani. Elöször csak halványan rajzold meg a kontúrvonalakat, utána próbáld meg erősebben átrajzolni, miután már minden vonal a helyén van.
Az 1. és a 2. lett a legjobb.
-
#4830 szasztok -
#4829 Jeeeee! Megrendeltem az Intuos3 A/6-ot!!! Úgy néz ki jövő hétre itt is lesz.
[örül] -
mod #4828 Nem ismertem, de elég jó dolgok vannak ott. :O -
#4827 Úgy néz ki, hogy Wacom Intuos3 A/6 lesz a dologból. Remélem a héten már pingálhatok vele. :)
Artpad-esek! Ismeritek az ArtRage nevű szoftvert? Ingyenes, kifejezetten tablet-ekhez készült.
ArtRage honlap.
Érdemes a fórumba betekinteni, nagyon jó kis rajzok vannak! -
mod #4826 Én is azt a geniust használom, és csak jót tudok róla mondani... -
#4825 Köszi! Szerintem hamarosan megrendelem én is az enyémet. :) -
laliking #4824 nem kopik a papír :) -
#4823 csak jót tudok róla mondani
néha komolyan, úgyérzem könnyebb vele rajzolni mint papírra. nagyobb szabadságot ad. főleg ha kihasználja az ember a rajzprogram lehetőségeit -
#4822 őőő nekem van egy geniusom. 6x8 inches. -
#4821 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy digitális rajztáblát/artpad-et (kinek hogy tetszik) használ valaki közületek? Most szeretnék venni egyet, hogy a scannalést kihagyjam bizonyos rajzoknál és érdekelne, hogy itt kinek milyen tapasztalatai vannak.
Amit kinéztem az egy WACOM Intuos III A5, de lehet, hogy elég az A6-os is. Van valakinek tapasztalata, aki esetleg mindkét méretet (A5/A6) használta? Mennyivel kényelmesebb mondjuk az A5 az A6-nál, stb...
Előre is köszi! -
#4820 télleg jó ;) -
laliking #4819 Hi!
Sztem nagyon jók lettek, grat hozzá.
A dragon ballZos a legjobb :P -
#4818 Este rajzoltam pár anime figurát. Még nagyon kezdő vagyok, de igyekszem!:D
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.10.
-
mod #4817 Ok. -
#4816 Nem tom.. az előző jobban tetszet!! De a legjobb az amelyiket pár napja küldtél be!! -
Mirk #4815 törölt hozzászólás -
#4814 cép tudsz koponyát is csinálni ilyen vonalakból? -
#4813 Azt a k'rva!!! Te aztán tudsz!!! -
Mirk #4812 törölt hozzászólás -
#4811 majdnem azt hittem hogy digit fényképező :D -
#4810 Ne vedd komolyan hen-test, mindenkit baszogat! Persze sztem csak poénból. Nyugi, rossz időszakába léptél az életednek, de majd megfordul és minden rendbejön. Hidd el! -
Hajnalcat #4809 Szerinted, ha rossz kedvem van, akkor milyet rajzoljak?
Tudod, nemrég tudtam meg, hogy egy vesztes vagyok, minden téren. Ahova jelentkeztek nem vettek fel, tudom, ilyen mással is előfordult már, igen, csak engem sehova sem vesznek fel, pedig kéne már a pénz. El akarok húzni ebből a házból, ahol lakom. De pénz nélkül nehéz. Nem tudom, ha te évekig azt hallanád, hogy semmihez sem értesz, csak nyűg vagy mindenkinek a hátán, akkor Te milyen kedvű lennél? Most meg kiderül, hogy amihez azt hittem eddig, hogy értek valamelyest, ami erőt adott, az a rajzolás, de kiderült, hogy ahhoz is nulla vagyok, ahogy hen-tes írta. Nulla térlátásom van. Akár a fejemre is szegezhetném azt, hogy 0. Egy jó nagy karikát, pont középre. Milyen jól mutatna a nulla szakértelmem mellett... -
laliking #4808 ... -
#4807 az olló kelet méretrevágáashoz a virágot a kertben szedte mert szép volt -
laliking #4806 és minek a virág a méretrevágáshoz? (Bocs de most ilyen morcos, kötekedős kevemben vok...) -
#4805 nem hanem a képeket most rakta bele az olló meg méretrevágáshoz kelet a virágot meg a kertben szedte mert olyan szép volt -
laliking #4804 egy szétnyiszált fotóalbum mellett, depis fejjel, virággal a kezében? :D -
#4803 ja mondjuk lehetne virág a kezében! -
mod #4802 [apro]Ez nem olyan nagy ték. :Dd -
laliking #4801 kit milyen stílus fog meg, szerintem nagyon is jó :)
(((ték volt...))) -
mod #4800 De ennek is olyan rossz hangulata van, mint az előzőeknek, amiket rajzoltál... Nem próbálsz meg valami "vidámabbat"? :Dd -
laliking #4799 szerinted?
egyébként tök jó rajz. ha csak fele ilyn jót tudnék.. :( -
#4798 de minek a fegyver a kezében? -
laliking #4797 "A fickónak nem kockás a segge, az egy fémöv akar lenni."
LoL :) realy sry
én is alkottam, rögtön bescannelem .. -
Hajnalcat #4796
Látom, jól elvagytok. Akkor leírom, mi látható a képen, ha még nem sikerült rájönni. A pasi ül egy ágyon és a széken egy fotóalbum található, amelyben családi képek lennének, de az ürge az ágyon heverő ollóval kivágta őket. És most egy fegyvert tart a kezében (a bal keze csak lóg lefelé). A fickónak nem kockás a segge, az egy fémöv akar lenni. Ennyi.
-
laliking #4795 füvescigi -
#4794 mi az a Janga? -
laliking #4793 szerintem playboy-t néz és Janga van a kezében :D -
#4792 hírdesünk versenyt! aki kitalálja mi történik a képen és megmondja miaza kezében az jkap egy digitális fagyikelyhet