15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • Malakai
    Spec, én eddig nem hallottam túl jó dolgokat Volitoról, dehát ócsó legalább. :)
  • Lazarus
    Szerintetek ez jó vétel lenne?

Specifications:
    Active tablet area: 127 x 92.8mm (A6)
    Dimensions: 224.1 x 221 x 22.3mm (w x d x h)
    One-button stylus, two-button mouse
    512 Pressure levels: 512
    USB Connection

Features:
    Greater control
    Easier to hold especially for long periods when compared to a mouse.
    Less restrictions reduces RSI impact

What you get:
    1 x tablet unit
    1 x stylus
    1 x cordless two-buttoned mouse
    Driver CD, SOFTWARE CDS

The Unit:
    The unit looks good in its black colour, with matching stylus and mouse.

GBP 17.70 -> 7,224.74 forint postaköltséggel

A szériaszáma: FT-0405-UOB
  • W B
    Na járok rajzszakkörre. Minden hónaoban egy + 5, megbukni rajzból már nem fogok. :)
    A Griff rajzom meg elrontotam: Az állat nyaka a sok tól miat nem látszik. És most a Suli egyik falán fel van téve. ajaj.
  • Hajnalcat
    Köszönöm a segítséget. :)
    Végülis ez egy mesebeli kislányka hálóingben. Tényleg nagyon picik a végtagjai, ejj, sose fogom tudni megtanulni. :(
    Lefényképeztem és úgy raktam fel a gépre, mint a többit is. Igen, csináltam vele valamit a photoshopban a szűrőre mentem és azon belül a művészi, kontúrfestésre. Végülis csak a Photoshopban és a Gimpben szoktam a rajzaimat még jobbra csinálni, de színezni még nem tudom, hogyan kell velük.

• LSL
    Szerintem innen mentettem annó, de sebaj:

• Gabo
    #5339, #5342
    Szerintem nézd meg ezeket hsz.-kat, meg amikhez ezzek még elvezetnek. Találni fogsz néhány hasznos infot, anyagot.
  • LSL
    a szemes fa? :)
    scannelés után csináltál vele valamit? az összhang jó, de az arányokkal megint baj van. felkarja kicsit hosszú, kézfeje meg túl kicsi. Combja megint hosszú, lábszára viszont nagyon rövid. De az arca igazán tetszik.

W B nem olyan rossz ez, de látom a hátsó lábát radíroztad. addig ne húzz éles kontúrt, amíg nem vagy biztos, hogy jó helyen van atestrésze.
  • W B
    Hello, Grafikák elkészítéséhez tudtok ötleteket adni? (úgy hogy mire vigyázak stb)
    itt egy rajzom, igaz nem valami jó de én ilyen szinten vagyok :(
  • Hajnalcat
    Tegnap rajzoltam:
    Sajnos én nem tudom kiszínezni számítógéppel, mert nem értek hozzá, így marad ilyen.
  • Gabo
    Hajnalcat meg akit érdekel:
    Térhatás eléréséhez rá kell gyúrni a perspektíva ábrázolásra, ezt mondtam múltkor is. A színekkel, a formák élesebb-elmosottabb ábrázolásával csak ezek után érdemes játszani.
    Nézz szét itt:
    http://www.handprint.com/HP/WCL/tech10.html

Kis keresgéléssel lehet találni jó néhány tutorialt a témában. Tudod, google a barátod. ;o) De lehet célirányosan is keresgélni a grafikai oldalakon. Több jó hely linkje bekerült már ide a topikba is. Andrew Loomis könyvei is foglalkoznak vele.
    Én egyébként azt csinálom, ha találok egy jobb tutorialt, akkor lementem magamnak. Ha ott és akkor nem is veszem hasznát, később még szükség lehet rá.
  • Gabo
    (Némi technikai probléma után most folyt. köv.)
    Lazarus, írtam egy kis kritikát a képeidhez.
    #5312-hez csak annyit, hogy tessék elfelejteni a péncélbikiniben és magas sarkúban küzdő hirig csajokat. Lehet nőies egy a megfelelő helyeken domborodó mellvért. Mint ahogy a lenge hacukákban éles pengékkel küzdő harcművész nő is lehet szép. De a lenge aligruha és a buzogány nekem nagyon nem passzol. Arról nem is beszélve, hogy ebben a cipellőben a csaj az első vetődésekor a bokáját törné. Szerintem, attól hogy fantasy, még legyen életszerű.
    #5330-hez. A démon csajszid nekem se tetszik. Szerintem egy női démon legyen vadítóan buja, szuper feminin, annál zavaróbbak lesznek az extra testrészei. A vadító hatást szerintem nem azzal lehet elérni, ha mindent megmutatsz, sokkal izgalmasabb ha csak sejtetsz valamit. A szárnyai is zavaróan vaskosak. Kicsit törékenyebbnek tűnő szárnyakkal szerintem nőiesebb lenne.

Ezt nem fikázásnak szántam, inkább építő jellegű kritikának és tanácsnak.
  • Lazarus
    Nagyon jó könyvek/tutorialok thx! :)
  • Gabo
    Lazarus:
    Ahhoz, hogy ne legyen gond a figurák arányával, érdemes belemerülni az alakábrázolás alapjaiba. A neten akad néhány remek tutorial, illetve el lehet érni pár e-bookot is a témában.
    Nekem leginkább Andrew Loomis könyvei jöttek be ilyen szempontból. Alaposak, könnyen érthetőek és jól használható módszereket írnak le. Igyekszem is használni a bennük lévő infokat, bár annak itt egyenlőre még nyoma sincs.
    Nézd meg a #4586 számú hszt., a benne szereplő linken akad néhány hasznos anyag! Volt még egy mangával foglalkozó oldal, ahol szintén foglalkoztak alak ábrázolással, de szerintem szerencsésebb előbb az emberibb léptékeket elsajátítani. Bár kedvelem a mangák stílusát, de azért be kell látni, hogy néhol az alakok arányai nagyon nincsenek rendben. Minden esetre ha kell előásom a linket hozzá, de valahova ide is feltettem már.
    A képek digitális festésre való előkészítéséről nemrég körmöltem egy rövid kis tutort ide a topikra. (#5183)
  • Gabo
    Mi történt itt a hétvégén? Kicsit nem figyelek, aztán nem győzőm az új hozzászólásokat olvasgatni. Ha nem vigyázunk, még a végén népszerűvé válik a topik.
  • zultan
    Jajj tudom rosszul linkeltem az elsőt tessék itt van a rendes linkje, de aki megnézte érszrevehette a hibát..::)
  • zultan
    Hali most csinálgattam 5 perc alatt egy rajzot és csűrtem csavartam 1 órán keresztül... íme a kezdet és a többi:D

Nah ennyi... Jah és nem kell fikázni mert nem vagyok egy profi,csak gondoltam megmutatom mert úgysincs jobb dolgom...:D

(ui:tudom h nem lett a legjobb tömörítés miadt meg amugyse javítgattam sokat, de szerintem így se olyan rosszak de nemtudom mondjátok meg ti:D)

Na csáó...
  • Fantos
    Engem egy Fauntra emlékeztet
  • Hajnalcat
    Na, így már lényegesen szebb lett. ;)
  • Lazarus
    :<
  • Mirk
    ez a magyartanárom kecskelábakkal
  • Kovács legény
    nemteccik
  • Lazarus
    Kész! :)
    A comjait vékonyítottam, meg az egész testén változtattam egy keveset (thx Hajnalcat ^^). A felső lábszárai direkt ilyen vékonyak és rövidek. A mellei olyanok amilyenek o_O. A szárnyai nincsenek rendesen befejezve.

Remélem tetszik :)
  • Fantos
    Mondom én! izé írom én!
  • Hajnalcat
    Tényleg, most hogy írod, egy picit őrültebb vagyok a többieknél.
  • Fantos
    biztos vagy benne hogy átlagos vagy?:P
  • Hajnalcat
    Mind1, hagyjuk.
  • Hajnalcat
    De egy átlagos nőnek nincsen ilyen vékony alsólábszára, ami patákkal végződik. :D Oké, elismerem, a felső combom nekem is vastag, de ennél nagyobb mellem van, pedig átlagos vagyok...
  • Mirk
    egy átlagos nő nem tökéletesen arányos, és történetesen nincsenek hatalmas mellei:)
  • Hajnalcat
    :DD
  • hen-tes
    Na ne mond, hogy neked nincsenek patájid!! :o
  • Hajnalcat
    Ez a test minden, csak nem egy átlagos női test.
  • Mirk
    ideál nőt rajzolunk vagy átlagot?
  • Hajnalcat
    Vastag a felsőcombja az alsó lábszára meg tök vékony, a melle akkora, mint egy pasié. Amúgy meg a jobb szárnya és a jobb kézfeje nincs befejezve. A jobb kaszája sokkal sötétebb, mint a bal. Hát, kb. ennyi csak a hibája. Amúgy tűrhető. Ja, és a hasa olyan, mint egy óriáspunci.
  • Fantos
    duplikázod a layert azután egy újat csinálsz color nével és akkor nem tudsz rárajzolni a vonalakra
  • Lazarus
    Thx, úgyérted a #5268-ashoz képest? :DD

Valahogy kipingálnám őket, de az egérrel nehéz megfelelő vonalakat húzni :<
  • hen-tes
    anatómiailag ötször jobb mint az enyémek.. :D
  • Lazarus
    Az otthonülős órán -_-

Boldog démonlány!
  • Fantos
    a vonalakból itélve matek órán
  • cr3ativ3
    Melyik órádon unatkoztál? :D