15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#5511 Jó, de nekem bömböl a metallica és megszóloal a rap. csicit ellentét sstílus :) -
#5510 gyűlölöd? :)
ööö.... izé... tudod.. általában a hangfalakon (tudod, ami adja a hangokat, meg zenéket a gépből) van bekapcsoló gomb, amit ha megnyomsz akkor valszeg kikapcsolodik... :DDD -
#5509 #5382 -
Mirk #5508 lapozz vissza be van linkelve -
mod #5507 Hol a szemgolyóbisa? -
firkáltam kicsit.. C: -
#5505 Valahol látam egy olyan módszert, hogy megrajzolja csotváz szerűen az alakot, és arra rajzolta rá a tesrészeket
Tudtok valahol ilyent? Gugliba vem találok rá megfeleő kulcsszót -
#5504 Gonosz :) -
#5503 Téked volt :)
amugy van olyan körző amibe be lehet cerutát / tust fogni. Legalább is nekem ilyen körzőm volt, és volt hozzá filcem is. :) -
#5502 Tök jó. Egy baj van csak a potállal: GYŰLÖLÖM a rapet :) Legalább is nem tudok tőle gondolkodni hosszu órákig rendesen. -
#5501 ez a mostani logom, amit én rajzoltam egy graffitis oldalon
-
#5500 Ha jól emlékszem egy 30 cm-es egyenes, két 45 fokos vonalzóval, és legolcsóbb körzőbel is megoldható minden rajz. Körzőbe HB-s v B-s belet rakjál, ha ennél keményebb, akkor át kell rajzolni még párszor az ívet. Ceruzából is szinte mind1 milyet használsz... Ha tussal még ki kell húzni, az 1 külön mise, de sztem ahhoz is van körzőkészlet. Nem tudom milyen tippre gondolsz. Igazából gyakorlás kérdése. -
#5499 Lézerkardos plazmagönb a világegyetem urának képzeli magát, nahát ilyet! -
Mirk #5498 törölt hozzászólás -
#5497 rajzolj vaddisznót -
#5496 Taníts meg mester ;) -
#5495 Nem, csak a "ha már ennyire tetszik [...], [...] és különböző kalandokat élhet át közben a kis kedvenced."
Teljesen ugy hanguik mintha aTeveClubról jött volna :) -
#5494 ez az olajfestékes nekem nem megy:( -
#5493 azért van vázlat hogy elöszőr a vázlatbnak meglegyen az arányai és azután rajzolod rá rendesen -
Hajnalcat #5492 Írhattam volna durvábban is, csak látom, hogy nagyon sértődékeny természetű vagy, ezért írtam így. Legközelebb nem leszek ennyire kíméletes, ha ezt akarod. :D -
#5491 Én is megnézem :) -
#5490 LOL tiszta teveclub propaganda szöveg :) -
Hajnalcat #5489 Köszönöm. Már szedem is. -
#5488 Már van rendes felszerelésem, csak tudás nincs mögöte. :( sry. -
Mirk #5487 gugli a te barátod
Artweaver -
#5486 Na ez lesz a követkető amit meg fogok tanulni. Amugy van valkinek az ötlete, amiből fogunk majd rajzfilmet csinálni :)
Amugy én pont a megfeleő arányokatz nem tudom megtalálni, ezért nem megy más helyzetből. Ehhez évek kellenek, hogy menjen rendesen :( -
Hajnalcat #5485 Aki berakta, attól kérném szépen, hogy ismét rakja be a linket, köszönöm! -
Mirk #5484 százféleképpen lehet benne festeni, ezt is meg az előző képet is az Oil nevű eszközzel csináltam(olaj).
egyszer vki betette ide fórumra az artweaver linkjét onnan szedtem le -
Hajnalcat #5483 Annyira tetszik ez az elkenős festéses stílus. Kár, hogy csak azzal az artweaverrel lehet ilyet csinálni. Az egy program? Le lehet valahonnan tölteni vagy hogyan lehet ilyet beszerezni? -
Hajnalcat #5482 Á, úgyis fogsz. ;) De tényleg, mi lenne, ha csinálnál egy képregényt belőle, ha már ennyire tetszik és akkor rengetegszer le tudod rajzolni, de mindig más testhelyzetben és különböző kalandokat élhet át közben a kis kedvenced. -
Mirk #5481 törölt hozzászólás -
mod #5480 Rajzolj, de próbáj mást is. -
Vegas #5479 navégre -
#5478 Akkor már nem is rajzolok többet... -
#5477 Jó, de az oldalunkhoz kell ilyen témában a rajz :$
... vagy akkor inkább nem is rajzolok többé :( -
Hajnalcat #5476 #5474
Egyébként jó lett, csak már unalmas egy picit. -
#5475 -
mod #5474 Legközelebb ne ezt az állatot rajzold le, mert eddig csak ezzel jöttél ide. -
#5473 Kész.
Vélemény? Hol rontottam el? Hogy kellene máskor...? :)
-
#5472 bazz, má gépelni se tudok :) lassan kész.