15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#6752 Ritka nagy prosztó iqfighter vagy te hallod -e? -
#6751 Nem véletlenül van ott az aláírásomba, hogy 'anyázást - ide' Erre nem használjátok. eh... -
#6750 Te meg akkor is pukkadj meg. XD Rajtad csak röhögni tudok. Várom a bocsánatkérésed. -
#6749 Ebből zárás lesz... -
#6748 Én sem. [bőg] -
#6747 Ide már be se merek képet rakni -
#6746 lol de elfajultak má itt a dolgok:D -
#6745 Na, bazdmeg a retardált kurva anyád, te geci, mer felmegyek hozzád, és samuval lekúróm a fejed a nyakadról. Tudom, hogy szar vagy, azér írsz ilyen hangvételü kommenteket, mert azt hiszed ettől nagyon kemény vagy. Hót szánalmas, olvasd el még párszor, hogy mit irtál, aztán ha rájössz, hogy mit is jelent az, akkor kérj szépen bocsánatot cr3ativ3-tól.
ui.: -
kytron #6744 amúgy ez a szar bukott rajzból. -
kytron #6743 Végre. Ajánlom neked vissza ne gyere, mert felmegyek hozzád és szétverem a fejed. Tudjuk, hogy szar vagy nem kell ezt még fokoznod.
Elég volt elviselni téged ált suliba. Állandóan csináltad magadból a hülyét, a rohadt rajzaiddal, erre elmentél, azzal, hogy most ilyen másmilyen szart rajzolsz azzal te leszel itt a jani. Inkább döglöttél volna meg 1,5 évvel ezelőtt. Akkor nem kellene elviseli az SG-nek a te értelmetlen hozzászólásaidat. Egy oldalad már sikeresen bezártam, legyen a te manguszta farmod legyen a következő??? Úgyis tudod, hogy nekem ez nem akadály. Sőt, azt is el tudom intézni, hogy innen is kibasszanak. Kis szaros.
Nézzétek már megint villogtatja a tudását ez a kis ratyli. Kis dög. -
#6742 HOgyogy mi értelme a digitális cuccoknak? pl. a rajztáblákra gondolsz? mert azok pl. nem kicsit megkönnyítik a munkát. Ha digitáblád van, az nem jelenti azt, hogy rajzolni is tudsz. én is rajzolok kölyök korom óta, tudom miről beszélek. kényelmesebb ez a módja a rajzolásnak, mint a papír+ceruza+scan+photoshop+stb...
De ez csak az én véleményem. Ez kb. olyan, mint amikor anno leszólták az elektronikus zenéket készítőket, hogy "ugyanmá', a számítógép "kidobja" a kész zenét, azt annyi" Hát persze... Magyarázd ezt mondjuk Jean Michel Jarre-nak, Vangelis-nek, vagy a Kraftwerk-nek, de sorolhaték még neveket.
Hú, bocs, kicsit hosszú lett, sorry. A lényeg kb. annyi akart lenni, hogy szerintem nem kisebb "művész" az, aki a digitális technikát igénybe veszi, és tudja is használni. (itt most nem egy agyon photoshop-ozott effektezet műképre gondolok, hanem mondjuk ilyesmikre.
No offense! -
#6741 "Lassú munkához idő kell" -
#6740 De azért várjak még ma rá? :S -
#6739 rendben.
-fav végleg. Ide már semmi értelme hozzászólni. Kösz. -
#6738 Én ugy csináltam. Előbb papír aztán computer. -
#6737 #6620, meg a redndőrautó a galériámban -
Vegas #6736 -fav miattad :( -
#6735 Ami azt illeti, nekem is van mailvel ki lehetne próbálni, de inkább nem.
Belinkelsz egy olyan rajzot? Kíváncsi vagyok rá nyagyon. -
#6734 ezt nyugodtan lehetett vona abba a tápigba. :C -
W B #6733 te örült, vagy.
néha amikor felnézek, meg nézem a remek műveket. mostanság csak azt látom ahogy te és a szurikátád szerepel... valami nagyon nem stimmel -
#6732 Lerajzolod papírra scan és jéé már szerkesztheted is. Én megcsináltam az autós rajzaimmal. -
#6731 A nekem szóló anyázásokat innentől fogva IDE írjátok. thx. -
#6730 Meg eleve is tablettel tolja, nekem meg csk egy teszkós egerem van, ami jobb esetbe is ilyen (ez még egy régi rajz, a kártyás volt az utcsó) vanalat húz, nem beszélve arról hogy sík hülye. Amugy ez a technika nem rosz, lehet kipróbálom, de * khm.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amugy eleinte azt hittem te rajzoltad :$ -
Mirk #6729 az enyém is:D csak nem sokan vették észre -
#6728 A sok anyázás között ott van a rajzom is!! [célozgat] :D -
Mirk #6727 az ne gáz ha egy topik a sok anyázás miatt kerül a top10be?:D -
#6726 Jah, meg nem is tudnám, mert nem tudok rajzolni, mert fáj a hajam :S -
#6725 inkább nem mert *
ki se merem mondani. -
#6724 (Y):D -
#6723 rajzold le! -
#6722 váááá de rohadt jó. :) -
nem tudom mi bajod a számítógéppel készült rajzokkal. Itt a turtoriálja. ez is kézzel készült először. -
#6720 Milyen suliba jársz?
Digitgéppel is be lehet vinni a képeket egy bemutató erejéig. -
#6719 Szvsz egy digitális rajz is egyenértékű lehet egy papíron rajzolttal, csak ehez persze ki kell nyomtatni.
Én egy csomó rajzomat kinyomtattam, és jól mutatnak a szobám falán. -
#6718 Sry, az én hibám... nem rakok fel több 3 percest, csak olyan képet ami nekem is tetszik és tényleg beleadtam minden tudásom :)
De a wacom akkoris marad. -
#6717 Ja és mielőtt akárki azt mondaná hogy csak a szám jár....nem csak a szám jár! csak nincs skennerem és nem tudok mst rajzot mutatni de mi helyst tudom mutatok...nem gyengéket -
#6716 Skacok elnézést kérek mondjuk idáig nem igazán követtem nyomon a dolgokat de most ennek a fórumnak "RAJZOK AMIKET TI RAJZOLTATOK" a neve és egy csomó digitális kép van amit olcsó progikkal meglehet csinálni,és csak egy-két igazán elismert és szép "RAJZ" van amiket láttam. Szerény személlyemmel én is művész lélek vagyok és művészetis suliba is járok hogy tovább fejlesszem a tudásomat/nem sok sikerrel/ de mi értelme van a digitális cuccoknak??? Azokat csak azután kéne hassználni miután papirra vitte az ember nem? -
#6715 1. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
2. Test Drive Unlimited
3. PlayStation3
4. Bus Driver
5. World of Warcraft
6. Humoros és aranyos képek, videók
7. Messenger kép-műhely
8. '80 as évek zenéi
9. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
10. Rajzok...
Ezt most azért írom ide mert titeket még nem láttalak a top 10ben ^^ -
#6714 Ez most nem 3 perces lesz -