15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#6792 köszi:) -
#6791 Hm... érdekesnek tűnik, én majd utána nézek. :P -
Mirk #6790 persze
beholder kiadó
Az idő kereke - ez a magyar címe a sorozatnak -
#6789 Van magyarul is? -
#6788 :) Nem is játékra kérdeztem hanem hogy ugy általánan hol van ez (film/képregény ...)
Azért kösz ;) -
Mirk #6787 ez nem játék hanem könyv
Robert Jordan:Wheel of time
már 12 részes legalább, az egész kb 10000 oldal eddig... -
#6786 Ez hol is van? -
#6785 Ja hogy..
Hát akkor én bele sem szólok, játszatok csak.:) -
Mirk #6784 enyész=az egyik kitaszított által megalkotott szörnyeteg, félig ember, félig valami más. Nincs szeme mégis lát, jobban bánik a karddal bárkinél, bőre fehér mint egy féreg, karmai vannak, fekete köpenyben jár, mely akkor is mozdulatlanul lóg ha az enyész éppen vágtázik. akit megvág a myrddraal kardja rövid úton elhalálozik, a myrddraal vére elmarja a kardot amely megsebezte.
ja és nehéz megölni, fej nélkül is képes harcolni, meg ilyenek, olyan mint a kakas, az se veszi tudomásul egyhamar hogy halott -
Mirk #6783 csinálj árnyékot akkor előre meg hátra is
hátulról a hold süt
előlről meg a rivaldafény vetül a népszerű gonoszra:) -
#6782 Well.. először is mi az az enyész. :D -
#6781 Ezekszerint érdemes folytatnom :)
Mirk: Köszi! Javítani fogom, reméltem hogy más is olvassa ezeket a könyveket :)
hen-tes: Vagy kiveszem a holdat (amit nem szeretnék), vagy az alaknak csak a körvonalai látszódnának (amit ugyancsak nem szeretnék) ... szal már az alap koncepció van elrontva :< Esetleg ha az enyész és a fák árnyéka a kamera felé dőlne az javítana az összhatáson? -
#6780 nem vagyok 14, több. ha érdekel.
És lécc hagyjátok már abba.
[nem ír öbbet kapcsos zárojelbe sugam kérésére] -
#6779 ezta kapcsos zarojel majd baromsagot irast hagyd mar abba.
es mind1meik topikba irjak, ugyanolyan maradsz. 14 eves vagy ugye?
nincs tobb kerdesem. -
#6778 Sztem is. De ha muszály ITT és MONDOM ITT folytassátok THX. -
#6777 Szrintem is fejezd be ;) Nagyon jó lenne úgy.
[bánkódik azon, hogy ő nem tud ilyent rajzolni] -
Mirk #6776 ja és az arcuk meg fehér! -
Mirk #6775 jó lett de a myrddraaloknak fekete a kardjuk -
#6774 Ha a hold fényére alapozol, ami ugye igencsak központban van, akkor próbáld a fényeket is hozzá igazítani. Így ugye szemből nehezen jöhetnének a fények a sráccra. -
#6773 Inkább ne maradjon így. Jó alap lenne egy jó rajzhoz. -
#6772 Ilyet ne merj mondani. Max titeket küldeneke melegebb éghajlatra, de ne fogd rá az egész topikra a baromságaitokat.
Verjétek agyon egymást otthon, innen meg inkább takarodjatok mindketten, ha csak fikázni és mártirkodni tudtok...
(ha már ismeritek egymást) -
#6771 Enyész/Félember/Myrddraal
klikkrá (szemük nincs)
Nincs teljesen kész de asszem ígymarad -
#6770 Szabad? Itt van egy. Ha már madár volt az előző, akkor legyen ez is az, csak egy fokkal komolyabb. A Pokolgép - ide tartozom szólt alatta ami az ötletet adta hozzá. Fejből ment, lehet hogy elrontottam itt-ott. -
#6769 Na, akkor, mostantól, légyszíves erről a témáról többet ne beszéljünk! Ha vannak, jöhetnek a rajzok:) -
Mirk #6768 (ne legyen már ez a rohadt topic a te személyes blogod jó? nem kell megosztanod velünk az egy darab önsajnálós gondolatodat 300 példányban, sajnálhatod magad csendben is. vagy azt akarod h ez a topic csak a tiéd legyen? mert néhányan szerintem már sose néznek be ide többet.)
(és csak a rend kedvéért: erre sem kell válaszolnod 3 hozzászólásban) -
#6767 Héééj, Más is tett be skicceket, bégse b* le miatta, akkor engem mért?
Már alapból pikkeltek rám.
bleh... -
#6766 De tegyél be rajzokat! Csak ne "skicceket"! Mert tudsz rajzolni, csak mint minden dolognak ennek is egy szóban lehet kifejezni a lényegét: gyakorlás.
Hajrá! -
#6765 ááárrgh.
TUDTAM hogy nem kell betennem! TUDTAM.
Csudába. -
#6764 Mindenféle rosszindulat nélkül: ennél inkább komolyabbakat! Tehát amit nem muszáj, azt inkább ne.
Mert hozzád hasonlóan én is telefirkáltam vagy 235235 füzetet, de akkor még nem volt szkenner. :)
Peace! -
Hajnalcat #6763 -
Vegas #6762 -
#6761 Itt is, csak komment lehetőséggel. XD -
#6760 Ez olyan... izé. Csoda hogy még nem lett kidobva. Kifogástalam minőségben megmaradt ált suliból. Heh :D az aláírásom nem változott semmit. -
#6759 Vááá de rohadt jó lett. Meg rettentő egyszerű megoldás. Mivel csináltad? [érdeklődik] -
#6758 nya vocsánat a sok feles hsz-éért de valami rajzféle is legyen:
A rajz
letisztítot vonalakal
szinezet, árnyékolt -
#6757 nekem is van egy ilyen érzésem.
te meg ne hagyd magad!!
...
-
#6756 ja láttom már leszólták elötem akkor nemszóltam sooorrryy -
#6755 frncért kell leszólni azért nyugodhjatok kicsit le -
#6754 Most menőb vagy ettől? -
Mirk #6753 mi lenne ha azok akik csak ehhez a gyerekes perpatvarhoz tudnak kommentet írni elmennének gyorsan? mindenki
nem érdekel hogy kinek vették el a nyalókáját és kié nem lehet éppen az utolsó szó. menjetek el innen, de tényleg. mielőtt bezárják a topikot miattatok.