15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • macleod2005
    Most kezdtem el tussal alkotni,
    mondjatok véleményeket a képekről plz
    (a képek tartalma nem egyéni, hanem kép alapján készültek)
    Byakuya
    Tündér
  • Fantos
    De vazze az elöző bant szerinted mért kaptad? mert ugyanezt csináltad
  • macselek #6952
    Borzalom... Úgy beszél mint ha az övé lenne az sg; "Cr3ativ3 nem rakhat be többé rajzot". Lol, na azt nem ő fogja megmondani. Lehet, hogy nem a legprofibbak a rajzai, na és? Habár az jó lenne, hogy ha nem ilyen 2 perces szarokat rakna be, hanem amin még dolgozott is valamennyit:) Az igazi gond: az a rohadt sok manguszta! Egyszerűen idegbaj:D
  • cr3ativ3
    Jobb is. Semmi építő nincs benne, hülyeség az egész.

Egy mondattal kifejezve az eszmefuttatása:
    "DÖGÖLJ MEG C3ATIV3!!!!44ű"
    szánalom.
  • cr3ativ3
    gtfo. Végre!
  • Hajnalcat
    Nincs kedvem elolvasni.
  • Prank
    mondjuk creative rajzai tényleg nem mondható művészinek, de legalább fejlődik:)
  • PJack
    ehh, de fárasztó vagy...
  • cr3ativ3
    De szép degényt tudsz írni. Tudod, hacker helyett valami komikus-regényírónak kellett volna elmenned, mert amit leírtál annak 1%-a sem igaz, sőt még nevetni is lehet rajta. De ahhoz képest, hogy egy hét alatt írtad, szörnyen lassu vagy, meg kell mondjam. :( Szerintem kapsz még egy hetet!

Hagyadik büntid is lenne az már? 10? akkor azzal együtt még lesz 2 hét gondolkodási időd, aztán pá-pá... :P
  • kytron
    Bocsi srácok, de nekem már kurvára elegem van abból, hogy ez a pöcs jön, és berakja az ötévesek színvonalát is alig elérő fikáit, és még ossza az észt. Nem azért mondom de ezt távolról is rossz nézni.

Emlékeztek még az első hozzászólásaira? Szánalmas! Bannolni való kis köcög. De az nem volt neki elég, hogy berakott, de még kérdezni is mert olyan alapvető kérdéseket, ami már fáj. Én legszivesebben be se engettem volna az SGre, sőt még az internettől is eltiltanám. De még ezzel se lehetne megállítani, mert ugyis rajzolna, és ugyis lenne valaki a világon akit idegesítene ezzel. Látom, senkinek nem tetszenek az alkotásai, és senki nem kíváncsi sem az ő véleményére, sem a kérdéseire sem akar senki válaszolni. A gyerek egyszerűen fárasztó, idegesítő, és irtani való.

Attól szerintem nem lesz művész, hogy fog egy papírt egy tetves gyujtófa ceruzát, és elkezd értelmetlenségeket firkálni. És ő erre büszke, pedig semmi fantázia, semmi művészi, és semmi kidolgozottság nincs a rajzaiban. Serintem egy ötéves is jobban tud rajzolni mint ő. És ami szánalom azzal akar tenni még rá egy lapáttal, hogy photoshopban (ami lopott, mért is lenne eredeti) még szánalmasabbá teszi, még nevetségesebbé teszi a rajzait.

Ezek után még csak azzal rondítja a helyzetet, hogy olyan rettentően nagy színvonalú oldal színvonalát süllyeszti le a béka segga alá mint a deviant art. Én pl. odavoltam azért az oldalért, mert gengeteg jó alkotást lehetett találni, de hála ennek a fasznak, és soha többet nem merek felmenni. Mellesleg gondolom most is, ebben a pillanatban is egy szánalmas rajzot készít, amit hamarosan be fog tenni, és ezzel megint hányingert gerjeszt masa körül az akis szaros.

Ezen kívül, ő magát nagy művésznek hiszi, mivel rendesen tudja fogni a ceruzát. Én a helyében elégettem volna az összeg rajzomat, még mielőtt betettem volna ide, a ceruzáimat pedig feldugtam volna a seggembe, majd elmentem volna akocsmába bebaszni a családom összes vagyonán, és utána elgondolkoztam volna azon, hogy mekkora bűnt követtem már csak a puszta gondolaton, hogy alkotni akartam volna. De ő még ahhoz is túl láma, hogy kocsmába járjon. Én a helyébe ott basznám el a pénzt. Nem itt rontanám a színvonalat.

Mivel már egyszer tönkretettem a kis köcsög honlapját, nem akadály hogy az életét is tönkretegyem. Elintézhetem. Mert megtehetem, fellőbbrendű faji jogom miatt, mivel az árja faj kiirtja az alacsonyabbrendű fasszopó lámákat, mint cr3ativ3. Sajnos Hitler helyett kell cselekedjek, és ki kell irtanom az egész családját, mielőtt ez a cigány zsidó benépesíti a földet a szarjaival. Esküszöm, szebbet sazok mint ahogy kinéz ez a fasz.

Még általános iskolában is megmondta neki a tanár, hogy csak azért kap kettest, mert nem buktathat meg snkit, mert rajzból nem lehet bukni. Ott is, mindnekinek a szégyene volt, mindenki utálta a rajzai miatt. Itt most nem azokra gondolok amikert rajzórán kívül csinált, hanem azokra amelyeket ott, órán csinált. Mindig osztotta az észt, hogy hogyan kell számítógépen rajzolni, stb, de ő egyáltalán még az egérről sem tudta hogy mijaz, és mikor megkérték rá, hogy csináljon valamit, ha már ilyen okos, de ez a faszláma erre aznnyit tudot tmondnai: "Sajnos most rossz a gépem, és nem tudom mikor tudom megjavítani" Igaz, nem is nagyon volt mit, mert még el tudom a csóró zsidóról képzelni, hogy még mindig arra 486-os őskövületre veri a faszát mint évekkel ezelött. Arra a szarra, amikor másnak már 1 ghz körüli gépe volt, ő még mindig arra verte ki a pattanását. SZÁNALOM. Mint azok az elmebetegek a furry.hu-n Rohadt furry ez is.

Multkor amikor jártam nála, nem kis kárt okoztam neki, de ahogy láttam talpra állt ez a fasz egy röpke nap alatt, és ujra veri itt a blattot. Nem értem mi a faszér kell ilyen lámákat beengedni ide. Csak röviden, én voltam az erősebb, kitörtem nála az ágya lábát, és szétbasztam az egerét, hogy ne tudjon hol aludni, és ne tudjon több szart fosni ide az oldalra. DE mivel képes volt hozzászólni nem sokkal utánam, ezért arra tudok következtetni, hogy ez a fasz alak lopott magának egy uj egeret. Az ágyról nem tudok semmit, de megint felmegyek, ezúttal gépfegyverrel, meg benzinnel megyek meglocsolni a kurváját,és vele együtt rágyujtanám a lakást. Vagy legalább is kikötöm az áramot, és az internetet. Ezt biztos megteszem, és nem tehet ellene semmit. Az áramszolgáltató, úgyis őket fogja feleősségre vonni, és én megúszom, mert én mindig is megúsztam mindent, és ez a fasszopó szívott.

Ha már fehoztam azt a büdös rohadt tetves ribancot, akkor mesélek róla is. Ugye ennek a lámának sikerült megismerni egy olyan lányt, aki ugyanugy szeretett alkotni, mindneféle szép dolgot, DE amikor összejöttek, akkor ő is segítette ezt a fasszopót süllyedni a társadalmi ranglétrán, és ő is a szemebmen egy rohads zsidó kurva lett. Én nem csodálom. AKI HÜLYE AZ DÖGÖLJÖN MEG!!!!! Mellesleg amikor összejöttek, a lány is egy mosott fosra kezdett el hasonlítani. Mellesleg ők együtt. Hátt, Betty a csunya lány hozzá képest szépség királynő. Nah, erről a rühes kurváról ennyit. Térjünk vissza erre a fasszopóra. Ennek a lámának azonnali és végleges kitiltás jár! Először azért mert láma, másodszor azért mert ő egy buzi. Mellesleg a legjob volna, ha innen Magyarországról is kitenné valaki, mert egy rohadt cigány, zsidó állat.

Mivel már korábban is több kárt okoztam neki, ezért nem lesz gond az sem, hogy az SGről távozzon.

Ez mind az amiért Cr3ativ3 nem rakhat be rajzot, mert csak szétflémeli a topicot, és csak szarok, Cr3ativ3 nem szólhat hozzá a topichoz soha többet, mert nem tud értelmeset sehol se hozzászólni. Én megtiltom. Mert ő egy zsidó.

Bocsi, de még most tanulom moderálni magam. Amikor otthon voltam, és nem jöhettem fel ide, egészen idáig gyüjtögettem mit szólok be ennek a fasszopónak. Remélem ez rávezeti arra, mekkora láma is valójában!!!
  • cr3ativ3
    Fogadok, az én IP címemról szórakozik a gyerek, várha, hogy IP bant kap, vele együtt én is. :( Ezt egy másik fórumon eljátszotta más :'(

Ugye itt nincs IP ban?
  • cr3ativ3
    OK, de te se!
  • Fantos
    Már régen nem ez a téma lapozz egyet vagy ne gyere ide
  • PJack
    sztem te csak fogd be, mert megint kitiltanak. [nem akar veszekedni.]
  • kytron
    vére lejárt a kitiltás.

Cr3ativ3 nem rakhat be több rajzot, és nem szólhat hozzá!
  • PJack
    ok. nm:)
  • daeemoon
    ha lesz rá erőm lehet még adok hozzá. köszi a tanácsot :)
  • PJack
    hmmhm...
    túl egyszerűnek tűnik ez nekem. sztem minimum árnyékold.
  • daeemoon
    kép
    Mai próbálkozásom.
  • Kovács legény
    frankó lett nagyon, még egy kicsit dolgozni kéne rajta ,hogy jobban forduljon az arc ,olyan hatása van mintha kilenne teritve ,nem sok kell hozzá ,hogy kész legyen.
  • PJack
    niccce
  • Alucard55
    rajzos blogom
    http://alu5.blogspot.com
  • macselek #6932
    Milyen "ahhoz képest"?! Ez baromi komoly rajz:)
  • cenobite
  • Aquir
    hopp ez meg egy mestermű :)
  • Aquir
    nyugi, nincs benne cukor (mint a pepsi reklám)
  • cr3ativ3
    ahhoz képest, hogy első...
  • Troszka
    köszi,
    a 20Kbyte-os korlát jutott be nehezen a tudatomba :)
  • Troszka
    Első rajzom digitális táblával:

Video:
    http://www.youtube.com/watch?v=x7kSMjQT1oQ

• Lazarus
    Megtisztelnél ha ide töltenéd :)

iaro képfeltöltő

De egyébként ott a képfeltöltés a menüpontok között
  • Troszka
    kép feltöltés ? vagy mit kell ?
    nem jelöli sehol,
    csal url-t lehetne
  • Lazarus
  • Troszka
    papíron vannak, ilyen meg készül...
  • macselek #6921
    van még?
  • Troszka
    1x már próbáltam de nem tette be :S
  • cr3ativ3
    Tök jó.
    A kész képet nem akarod ide betenni?
  • macselek #6918
    Na ez már valami, bameg:O WOW
  • cr3ativ3
    nc. igazad van. Én nem teszek be, csak olyanaokat amit érdemes megemlíteni. Nem csak én voltam ilyen -.-
  • Troszka
    Sziasztok!

Bemutatnám Jigsaw rajzomat, és várok sok sok kritikát indexes stílusban :)

http://www.youtube.com/watch?v=x7kSMjQT1oQ
  • Mirk
    Off
    Most akkor nemtudom hogy fejezzem ki magam úgy, hogy ne legyen sértődés és mártírkodás ismét csak 100 hozzászóláson keresztül. De. Én úgy vagyok vele, hogy az sg nem játszótér. Nem hotdog meg imnet szóval egy kicsit nagyobb kaliber. És egy topik komoly céllal van létrehozva. Tehát. Adva van egy rajzos topik. Akkor én megpróbálok felnőni a feladathoz és produkálni valamit ami szerintem beleillik a képbe. Valamit ami szerintem eléggé igényes és eléggé művészi ahhoz, hogy berakhassam a topikba. Tehát. Nem rakok be mindenféle félig faragott cerkával kockás spirálfüzetbe rajzolt órai firkát. Próbálom nem lerontani a topik úgymond színvonalát. Pláne nem direkt és nagy lendülettel. És ha megszólnak, hogy légyszi ne akkor nem leszek büszke a kirekesztettségemre, nem vértezem fel magam direkt egyre rosszabb képekkel és...
    Szóval. Tehát. Elég tömör volt szerintem. Aki érti érti. Aki nem az nem akarja. Aki tanul belőle okos. Aki nem az hülye. És nem utálok senkit és nem vagyok hajlandó saját fórumokra menni, hogy még egy tüskét szúrjak a mazohista érzékeny lelkébe.
    On