15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#7034 emlékeztet az ed edd és eddy-re XD -
#7033 Szóval semmi érdembenit nem csináltál ismét. Htyx. -
#7032 ... hogy okosodjatok.
A lényeg hogy a lineart-on kívül minen az enyim. ^_^ -
#7031 Milyen zene megy a háttérben? Mármint mi a címe? Ha van persze :D:D -
Hajnalcat #7030 Nekem akkoris tetszik, és szerintem nagyonis jól van kidolgozva és imádom a gyerekes rajzokat, főleg ha elvont formában jelenik meg. -
#7029 Legalább nen csak engem hétévesezel le!
Meg most nem én kaptam kultúrálatlan kritikát, ahogy eddig. >:O
Szerintem egy jobban ki kellett volna dolgoznod PJack! ;)Amugy jó lenne. -
Vegas #7028 hm.. mondjuk pl.: tesom 7 eves gyerek rajzol ilyet.. -
#7027 nya láttom én azt mit hogyan :P -
#7026 általában így van, igen.
de van amikor konkrét elképzelésem van, de az ritkán. -
#7025 szerény véleményezésem szerint unalomból rajzolsz és a végeredmény általában valami érdekes amit az első vonal húzása után találod ki milegyen -
#7024 hát ez az. én sem így gondoltam mondjuk... építő kritikának jobban örülnék... de hát ez az ő véleménye. ízlések és pofonok... -
#7023 De kultúráltaban is lehet kritikát mondani -
#7022 azigaz, de akkor is ezt mondom XD -
Vegas #7021 te kértél kritikát -
#7020 thx^^
#7019 - csinálj jobbat wazze:P -
Vegas #7019 ezegyfos -
#7018 téked volt XD -
#7017 Tök jó logot csináltál belőle! -
#7016 thx.
jé télleg most jut eszembe! a spongyabob-ban is majdnem ilyen van. pedig nem is onnan jött az ötlet:) -
#7015 nagyon jó! heh naon teccik:D csigussz:D -
#7014 ööö talán rossz döntés volt neki gimpet adni? -
#7013 Túl nagy művész nem vok:) meg csak elektro-grafika miat kell rajzolnom, ill. tanácsos, de azért feldobok ide párat, mitszol az úrinép. -
#7012 köcce:) -
Hajnalcat #7011 :D
Erre nem tudok kritikát írni, annyira jó lett. -
#7010 thx -
Mirk #7009 :D
jó -
#7008 legújjabb alkotásom:D
jöhet bármilyen kritika
-
#7007 Ez attól függ mit akarsz csinálni. Szerintem inkább photoshop és rajztechnika tutorialokat kéne keresned, azokból dunát lehetne rekeszteni.
A digirajztábla ugyan olyan periféria mint az egér, a nyomásérzékenységet leszámítva. De nem akarok okoskodni, vannak itt nálam hozzáértőbbek is :S -
#7006 Paint kalóz másolat érdekel? -
#7005 nekem ugye van egy genius 6*8 am nem tudtok olyan leirásokat videokat linkelni amiből olyan aapdolgok derülnének ki mint hogy hogy tudnám igazán ésszerűen használni..mert láttam olyan videokat hogy pl forgatja a lapot rajzolás közben(bár az nem psvolt de biztos lehet abban is) vagy hogy milyen brushokkal érdemes dolgozni, mik változzanak a nyomásérzékenységre.amiket eddig csináltam vele nagyon elnagyoltnak érzem mind, nincs bennem a technikája. -
#7004 :DDD
<off>
Volt egy ilyen oldal ahol számítógépes problémákat segítettek megoldani mindenkinek. Ha rákattintottál az oldalon lévő linkre Minden oldalról színes szövegek úsztak be a képbe: Add el a géped!
Sajnos már nem él az oldal :)
</off> -
#7003 b+ -
Mirk #7002 rákattintasz a háttérképed jobb felső sarkára aztán alt+F4 aztán k-t nyomsz -
Weewcy #7001 de wáá telepítettem, és hol kell elindítani? én nagyon hülye vagyok ilyenekhez. nincs semmi parancsikon, ami indítaná , vagy ilyesmi -
#7000 nub :DDDD -
#6999 :D
-
Weewcy #6998 ja
-
Weewcy #6997 de wáá, itt hol van hogy download? xd -
Weewcy #6996 köszii
-
#6995 innen