15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • SZN555
    fú de nagy lett, bocsi,
    na ezt lehet kirtizálni, ilyen bénát senki sem tud csinálni:D
  • SZN555
    nekem tetszik, de nekem is a fal ey kicsit "idegen".

amúgy én nem tudnék ilyet rajzolni számítógéppel se az biztos..
    a cigi, meg a füstje nagyon király:)

• zsilike
    www.zsil-works.mlap.hu
  • LSL
    oké, köszi teljesen jogos. ezért mutattam itt meg :)
  • Kovács legény
    nekem a sterilitással van a bajom, sikátor hangulatához hozzá tartozik a dzsuva is, továbbá a talaj és ufonautától nagyon elüt a fal, nemtom lehet egy sárga utcai megvilágítás összefogná a kettőt.
    Mivel szemből kapja a fényt a földrevetett árnyékát elkellene húzni jobbra, a talaj és fal találkozásához is kellene árnyék.
  • Bulykin
    sztem tök fasza xD
  • LSL
    Tudom nem idevaló. najó félig igen, mert egy nagyon régi rajzom. De most egy normális kritika kéne, hogy miért nem érzem teljesnek a dolgot.

• zsilike
    ok!hajrá! látom h jól gondolkozol!animációban király lehetsz és jó út lehet neked a pc-s grafika világa,de gyakorolni kell mindent!én pl formatervezőkre nagyon felnézek!minden téren,de pl autók,láttam egy tagot aki egy marék markerrel érkezett(speckó filc toll)leült az üres papír elé,aztán csak néztem,kocsit tervezett,de a végén ugy nézett ki a rajz mint egy print,na ettöl elestem!+ az olasz formatervezők!és egyéb ötvösök munkái 1800-1900as évek...szecesszió-zseniális!A korodat csak amiatt kérdeztem h megtudjam hol tartasz,neked simán nyitott minden!
  • zsilike
    VÉGÜL AZ ÁLLTALAD JAVASOLT OLDAL KÉSZÍTŐT VÁLASZTOTTAM,REGISZTRÁLTAM,AKTIVÁLTAM 24 ÓRÁN BELÜL OK LESZ,ILYEN LEVELET KAPTAM.ENNYI EGYENLŐRE,HA TUDNÁL SEGÍTENI H MI JÖN EZUTÁN?boccs caps lock:)na ebben teljes analfabéta vk eddig,hogy lesz oldalam és hogy szerkesztem saját szájízemre?kéne egy kis gyorstalpaló.elöre is köszönöm!
  • LSL
    22 vagyok. Sub zero-s rajzom 5 éve készült. Az autókat tuning stereo rajzpályázatra készítettem, de nem kaptam csak vígaszdíjat. Azok is legalább 4 éve készültek. A legutolsó rajzaim a 2 portré, és a piros polós srác. de ezek is már majdnem 1 évesek. Mostanában csak digitálisan színezem a régi dolgokat. Most tervben van egy kisebb animáció. csak még elszánás hiányában pihen félkész állapotban. Időm sajnos nem sok van rá hogy gyakoroljak, de tervezem hogy különórákra járjak rajztanárhoz.
  • zsilike
    kössz az infókat megnézem mind2 helyet!aztán meglátjuk.--a rajzokról!ami meg elmegy az az autók,bár eszembe nem jutna autókat fedteni,de ez nem is az én dolgom!a fantasy karakter vicces:),de ami a legrosszabb az subzeró!mortal rajongó vagy?tehát a téma választások érdekesek.hány éves vagy?portré jó lehetne,ha mondjuk sokat gyakorolnád szakkörben,ahol van modell és kapsz visszajelzést.egy héten 3szor 4óra kb.de gondolom ez nálad hobbi,akkor amikor kedved van!érdemes beültetni a türelmesebb rokonokat a családból!Remélem nem bántódtál meg,nem volt célom.ha a rajzolás bárkinek is örömet okoz,akkor csinálni kell!ilyen egyszerű.kössz az infókat még1szer!
  • Kovács legény
    én most az mlap.on csináltam/csinálok egy oldalt itt nem egy nagy durranás majd még átalakítom, de ingyenes, csak regisztrálni kell, kb fél perc alatt lehet weboldalt csinálni 1000sablonból és tök ingyenes, van galériája üzenőfala ,alakítható stb. ebből a szempontból jobb mint egy fototár.
  • LSL
    Erre a célra szerintem a DeviantART a legjobb. www.deviantart.com és a nyitó oldalon a Username: Password: sorban van egy olyan, hogy: Not a member? Become a Deviant! Kattints rá, és regisztrálj. Ha megvagy akkor a submit deviantion gombbal tudsz képet feltölteni. Ha még van kérdés segítek.
    De akkor most már mondj véleményt arról a pár munkámról amit felraktam oda.
  • zsilike
    a méret azért más mert beállításról készült és az iskolai"lomtárban"2 nemegyforma volt-ezért ,de ez direkt poén!egy másik kérdés web oldalam nincsen/lóvé miatt/ és végülis semilyen forumon nincsenek munkáim,de látom h vannak "gyüjtöoldalak ahova fel lehet pakolni-segítenétek egy kis gyorstalpalóval h lehet felkerülni valami oldalra?kb 20rajzot,festmény tennék,tetoválásokból vagy 30at kb,lehetséges?mi a módja?thx
  • Kovács legény
    kanyarodik:D
    majd ha lesz netem megcsinálom:)
  • LSL
    jobb lába...
  • LSL
    Szerintem nem is fogom :( úgy kanyarodik a nyele, hogy pont takarja a bal lába :P Amúgy elkezdtem, de nem nézett ki jól, papíron kéne átrajzolnom, újra scannelni, és befejezni PS-ben végül. Mostanában nem volt türelmem hozzá.
  • Kovács legény
    még mindig nem csináltad meg a barbár bárdjának a nyelét!:)
  • LSL
    Megjegyzem nem akartam megmutatni a rajzaimat, mert fele olyan jók sincsenek, mint Kovács legény legrosszabb firkálása. Itt van pár 2 kép kivételével mindnek rajz az alapja, csak egy fél éve, éve rákaptam a digitális oldalra. eleget magyarázkodtam, jöhetnek a földbe döngölő kritikák.

Jaj majdnem elfelejtettem. A kép linkelésnél, ha nem látják amit beraksz, akkor nem az a megoldás, hogy még feltöltöd 4X és belinkeled őket újra. Keress másik feltöltőt, és próbáld onnan. BTW én látom mind az 5 klumpát. Ha nem ismersz más feltöltőt:

1ik ,másik. Amúgy a klumpák tetszenek, a színei és a kompozíciója is. Csak azt mond meg h a közelebbi miért kisebb, más a méretük?
  • NaNoKuTyA
    ügyes a mamma!:)
  • Kovács legény
    és pár festménye, elég szar képeket találtam róla sajnos:(

• Kovács legény
    Asszonyka egy ezeréves rajza:
  • Kovács legény
    ez a lényege hogy nem telitetlen szürkét kapsz, mert ugye a szürke az nem szin, ahogy a fehér és a fekete sem(ezek a szürke legvilágosabb és sötétebb árnyalatai)
    mint írtam asszem, egy élénk narancs mellé elhelyezett kékfelé eltolt szinesszürke flekk ezerszer jobban üt mint egy tubusból kinyomott talitetlen szürke. Ezt sokat kell gyakorolni,próbálgatni kisérletezni nekem sem megy még annyira,könyveim jegyzeteim mindig kéznél vannak. Meg az asszony is, mert ő frankón keveri a szineket:) (Ő is művészke,ráadásul jobb mint én:D)
  • zsilike
    ok thx!megnézzük,az Itten féle színelmélet könyv megvan !értem amugy,de nem biztos h az igazi"szürkét kapod,inkább ugy h szürke eltolódva valami szín felé,de kössz az infót,én befogadó vk természetesen-mindent nem tudhat senki
  • Kovács legény
    komplementernél figyelni kell a konkrét szinekre, zöldből is pl egy földzöldhöz nem égkék kell stb
    sárga+bíbor+kékeszöld komplementer hármasból szürke lesz pl
    sárga-vörös felé eltolva meleg, kék ciánkék felé eltolva pedig hideg szürkét kapsz.
    Mivel több mint egy éve nem festettem átkell néznem a jegyzeteimet, nem akarok hülyeségeket írni, majd elhozom a műtermemből és okosabb leszek:)
  • zsilike
    az a helyzet h a tetoválás,mintatervezés elveszi az időm nagy részét!(nálam minden minta 1szer készül és egyedi tervezés megy,nem a "mappázás,ez rengeteg plussz energia,de csak ez ami müködik h lelkiekben"tiszta maradj!ezért sajna kevesebbet tudok festeni mostanában,de igy is igen sok munkám van,de mivel maximalista vagyok,soha nem vk megelégedve magammal!de ez a helyes ut és alázat!rengeteg kroki+tanulmányrajzom van egy másik mappámban,de természetesen sok rossz rajz is
  • zsilike
    kroki volt?ja amugy összekevertem komplementereket akvarell-ben és hát szürkének semmiképpen nemmondanám!egy halvány barnás-kékes cuccot kaptam!lehet h jol nézne ki ha kiváltaná a szürkét,de nem lesz szürke amugy.az már igaz h tetoválásban is 2ut van,vagy feketét higitok vízzel,vagy "színszürkét használok,mind2 rendben van ,mikor milyen hatást akarsz
  • Bala10
    én nem is mondtam semmit. :D összekeversz valakivel. én végig a gondolkodásodat kritizáltam nem a művedet.(mert ugye a személyiséget is lehet fejleszetni!)
  • zsilike
    ok!most tetszenek?na mindegy elfogadom semmi gáz
  • Kovács legény
    egy rajz, ahol nem a fotorealisztika volt a célom:
  • Bala10
    dehogy van érzékem. :D de azért jólesik köszi.
  • Bala10
    ok, befejeztem, nagyon rugalmatlannak tartalak. :D nem is értelmezed szerintem amit írok.(sokszor egy kívülálló olyat is észrevesz amit más nem) dehát nem is mérvadó. további szép napot és hajrá! tényleg! semmi gondom, bajom nincs veled, csak elmondtam amit gondoltam. :)

töltsél még fel képeket, mert amúgy tetszenek.
  • Kovács legény
    nem hiszem hogy feltétlen nagy munkákkal a háta mögött tud valaki használhatóan értékelni bárki is. Sok egyszerű kétkezi munkástól kaptam olyan kritikát amit megkellett tényleg szívlelnem.
    Bala, amúgy a digitális képalkotásban mozgolódik és van érzéke neki is a művészethez, nem hasraütésszerűen kritizál.
  • zsilike
    ok!rendben!szived joga,csak nem mérvadó
  • zsilike
    csak nem Balla tanárurhoz van szerencsém?
  • Bala10
    nem, semmi gond. :)
    én kúvára nem tudok rajzolni, csak az eddigi tapasztalataim azok, hogy a kritika 90%-a nem gyakorlati. ez lehet persze pozitív és negatív kritika. nem ismerem a művészek életét, csak ha valaki mondjuk egy kiállításodon elmondja a véleményét, akkor legalább gondolkodj el rajta, mert kevés az oilyan ember aki a műveivel rohangál az utcán. :)
  • zsilike
    dehogy,nem kell félreérteni,de a srác kritikáira megírtam a meglátásomat!nem tudom elfogadni,de béke van!!!és nemhiszem h diplomavédésen lennénk.ezzelmeg is köszönném.hajrá mindenkinek,dolgozzatok sokat ha örömet leltek benne-dícséreted jól esik.az alaptalan kötekedés jelleget azt nem fogadom!
  • zsilike
    ez nem függ össze!de ez az a forum ahova rajzokat küldenek!azért nem gondolkozok a mondataidon mert csak egy félmondatodban van igazság...keverem és megnézem...de h mélység...hideg...ebben kicsit sincs igazad!tehát nem érdekel.a rajz egy exibicionista"müfaj,meg kell mutatnod a munkádat.ne vedd sértésnek de egy laikus véleménye tényleg nem érdekel,mert mint mondottam van aki kontrolál és ....kibicekkel mit kezdjek?van elég belölük-az alkalmazott grafika arról szól h jön a laikus megrendelő,és mivel ez a szakmám segítek neki megvalósítani a ködös,naiv elképzeléseit,amiben hallgat rám jobb esetben!boccs h nyers a stílus!de te sztm kritizálnád a nagy mesterekmunkáit is ha belinkelném mondjuk!tehát külddj rajzot!máshogy nem megy
  • Bala10
    nem, nem ezért. csak ha a tanárának nem látta volna a munkáit(aki ugye megtanította neki az egészet), akkor le sem szarta volna?
    nekem csak ez fura. :)
  • NaNoKuTyA
    és a kiállításidra is csak portofilóval lehet majd bemenni? lol
    nekem amúgy tetszenek a munkáid...hajrá:)