Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
állat 😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

bens

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Looooser
Nagyon profi képek, bár a "másik Pumá"-nál az áll alatti árnyék túl erõs, bár lehet hogy csak a fotózás miatt tûnik annak, de ez nem baj megtanulható, én is csináltam ilyen "hibát" pl ennél a képemnél

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

LSL
elnézve a képeidet, nekem is inkább jövõre kéne elkezdenem rajzolni <#eljen>

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Kovács legény
abszolút igéretesek<#eljen>

www.czekoart.hu

Kovács legény
😄

www.czekoart.hu

macselek
Nagyon jó az összes.

bens

SMGBAS
Szerintem még 50.-re se lenne az.
Hajrá!

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

bens

Aquir
elsõre nem rossz😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

bens

bens

éppenhogynem. 25évesen már felejtõs lett volna a dolog.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

bens
most kezdtem el rajzolni 24 évesen... remélem nem késtem le semmirõl. talán ez a dolog nem életkorfüggõ.
már készül a farkas és a puma 😉

Anaid
Gyönyörûek a rajzok grat mindenkinek.

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Looooser
sajnos nem took meló van látástól mikulásig... majd suli idõ alatt

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

SMGBAS
Alkosson má' valaki valami rajzszerûséget xÐ

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Kovács legény
reklámgrafikus ok az kell mindíg, csak már most annyi van mint a szar és mire kijössz az egyetemrõl 6+2év múlva franc sem tudja mi lesz.
építészethez sok sikert és igen oda is kell rajztudás és kreativitás nem is kicsi.

www.czekoart.hu

Én nem szeretnék grafikus lenni. Amúgy vmi reklámgrafikás cuccot emlegetett. Leginkább építészmérnök szeretnék lenni, azért rajzolni ott is kell tudni valamennyire. Csak hát a fizika csak négyes :S Azt meg vágni kéne nagyon. 3 évem van még, szóval agyalhatok, csak akkor a faktot is úgy választanám, hogy minden jó legyen. Lesz ami lesz 😊

Kovács legény
nem hülye ha grafikust akar csinálni belõled, neki ez a dolga😊
hány éved van még egyetemig? egy év alatt is bõven meglehet tanulni jól rajzolni.
És hol akarsz továbbtanulni?
Nem akarlak lebeszélni de mint mûvész nem lehet hazánkban megélni mint gafikus is elég szegényes a kínálat és meg sincs rendesen fizetve.
Jobban jársz ha olyan szakmát keresel amibõl tényleg meglehet élni és hobbiként képzed magad esetleg elvégzel pár tanfolyamot.
Ez saját tapasztalat sajnos.De attól még persze másnak bejöhet

www.czekoart.hu

Dehogy is... Tényleg csak másolom sajnos.

htr93
hát nekem a másolással is vannak problémáim....

én annak is örülnék ha úgy tudnék rajzolni mint te😛,|,,

macselek
Szerintem mind nagyon jó.

LSL
Az elefánt tetszik, de megint a sarokban fotóztad háttal a fénynek:S

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Kicsit összecsapottak, de sietek, mert rám szállt a rajztanár, és nyáron minden nap rajzolnom kell egyet, amit majd szeptemberbe bemutatok. És eléggé le vagyok maradva 😊 Szegény nagyon be van lelkesülve, grafikust akar csinálni belõlem, de szerintem ez ahhoz nagyon kevés 😄 Meg sajnos midet képrõl csinálom, másolni meg a hülye is tud 😊

nyúl
kutya
elefánt

htr93
ma is tanultam valamit. köszönöm😄

Kovács legény
nah akkor mostmár látom hol kezdõdnek a hibák😊

a rajzot mindenhol egyszerre fejlesszed, te elindulsz az egyik saroktól és másolod, ezért csúszik el minden.
Vázold fel elõször. Legyen mindíg egy viszonyítási alapod. pl itt adja magát hogy kezdésnek behúzod a kasza nyelét és ezután mindent, méreteket szögeket ehez viszonyítasz.
A hátteret is folyamatosan fejlesszed és nem esel bele abba hibába megint hogy összefolyik az alakkal.

www.czekoart.hu

htr93
megint rossz linkXD

htr93

innen másoltam. csak másoltam:S magamtól alig csináltam valamit, azok is inkább tartoznak a párvonalas munkába.

htr93
rossz linket adtam meg. ezt kellett volna.

Kovács legény
Sárkány2 a legjobb
mindegyik vázlat szinten van
sárkány2 - a farok és comb kapcsolódását nem értem az ujjak is trehányak
sárkány1 - jó lenne csak sok a fölösleges vonal nincs tisztázva itt sem hogy hol és hogy van a láb segg farok és a szárnyat sem értem igazából teljesen.
tyrael2 - egytónusú az egész az alak részletei összefolynak és beleveszik a háttérbe
tyrael1 - itt is túl sok a részlet

el kell dönteni, hogy mit akarsz, pár vonalas rajzot vagy részletgazdag kidolgozottat, mert így ezeke semelyikbe sem tartozank bele.

www.czekoart.hu

htr93
ezt próbálom most..még nincs kész... most jön az egyik legnehezebb része.

mivel hogy az eredeti így néz ki Ja én ezt invertáltam és úgy álltam neki rajzolni.

htr93
sárkány2 megvettük a naggyából rajzcuccot ami 9,8,5b-s ceruzából és tûfilcbõl állXD2b-s volt már, meg egy rotlingal szoktam dolgozni, mindenesetre itt kipróbálhattam a 9b-t

htr93
sárkány1 továbbá ezt is átrajzolgattam, esgés emberek tanácsát megfogadva, nemtom mennyi eredméye lett a "javítgatásomnak"

htr93
Tyrael arkangyal2 egy mégrégebbi rajz, megfogadtam az sgések tanácsát és átrajzoltam, ez az eredmény

htr93
Tyrael arkangyal régebben megcsináltam már, most csak átrajzoltam tûfilcel.

LSL
elsõ jó lesz

Aquir
akkor jöhet az unikumos pulyka!

mukoggy

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

SMGBAS

SMGBAS
Most ahogy így nézem tényleg szar ott xD De ha lejjebb viszem akkor a fényen is kéne valamit alkotni

Looooser
nekem annyi észrevételem van, hogy az öveg nyaka jobb oldalt látszik át, ez viszont csak akkor lehetséges a valósában, hogyha hátulróll, de jobb oldali irányból kapja a fényt, te középre raktad a fényforrást, igy nem jön át a valódiasága, és LSL-nek igaza van a fény alját emeld feljebb picivel, mint z üveg alja amúgy nagyon tetszetõs kép tetszik 😊

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

LSL
Juj semmikép se a horizontra rakd az üveget. nagyon gyerekrajz lesz belõle :S

Kovács legény
sry tükrözõdésre gondoltam

www.czekoart.hu

Kovács legény
talán lehetne erõssebb az árnyék muti úgy is😊

www.czekoart.hu

SMGBAS

SMGBAS
Azt már csináltam (poharak) de észrevettem, hogy kicsit érdekes lene egy bontatlan üveg mellett egy teli pohár, üreshez meg kevésnek érzem magam. A plakátos dolog jó lenne de akkor az egészet máshogy kell megrajzolni mivel akkoriban nem ilyen volt az üveg mint most. De a plakátot is meg akarom csinálni mert nagyon tetszik (:

Kovács legény
unicumso pohár 1 vagy 2 darab kicsit mögötte, fa asztalon olyanon ami a borospincékben szokott lenni és végtelenbe tûnõ sötét háttér, vagy asztal helyett csont fekete minden és van egy laza tükrözõdése lefelé.
Vagy a szokásos tenger hullámaiba rakod mint a jól ismert plakáton.

www.czekoart.hu

SMGBAS