Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Hajrá!
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
már készül a farkas és a puma 😉
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
építészethez sok sikert és igen oda is kell rajztudás és kreativitás nem is kicsi.
www.czekoart.hu
hány éved van még egyetemig? egy év alatt is bõven meglehet tanulni jól rajzolni.
És hol akarsz továbbtanulni?
Nem akarlak lebeszélni de mint mûvész nem lehet hazánkban megélni mint gafikus is elég szegényes a kínálat és meg sincs rendesen fizetve.
Jobban jársz ha olyan szakmát keresel amibõl tényleg meglehet élni és hobbiként képzed magad esetleg elvégzel pár tanfolyamot.
Ez saját tapasztalat sajnos.De attól még persze másnak bejöhet
www.czekoart.hu
én annak is örülnék ha úgy tudnék rajzolni mint te😛,|,,
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
nyúl
kutya
elefánt
a rajzot mindenhol egyszerre fejlesszed, te elindulsz az egyik saroktól és másolod, ezért csúszik el minden.
Vázold fel elõször. Legyen mindíg egy viszonyítási alapod. pl itt adja magát hogy kezdésnek behúzod a kasza nyelét és ezután mindent, méreteket szögeket ehez viszonyítasz.
A hátteret is folyamatosan fejlesszed és nem esel bele abba hibába megint hogy összefolyik az alakkal.
www.czekoart.hu
innen másoltam. csak másoltam:S magamtól alig csináltam valamit, azok is inkább tartoznak a párvonalas munkába.
mindegyik vázlat szinten van
sárkány2 - a farok és comb kapcsolódását nem értem az ujjak is trehányak
sárkány1 - jó lenne csak sok a fölösleges vonal nincs tisztázva itt sem hogy hol és hogy van a láb segg farok és a szárnyat sem értem igazából teljesen.
tyrael2 - egytónusú az egész az alak részletei összefolynak és beleveszik a háttérbe
tyrael1 - itt is túl sok a részlet
el kell dönteni, hogy mit akarsz, pár vonalas rajzot vagy részletgazdag kidolgozottat, mert így ezeke semelyikbe sem tartozank bele.
www.czekoart.hu
mivel hogy az eredeti így néz ki
Ja én ezt invertáltam és úgy álltam neki rajzolni.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Vagy a szokásos tenger hullámaiba rakod mint a jól ismert plakáton.
www.czekoart.hu