15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#11237 komoly! -
#11236 A felső kép az Need For Speed Underground2-ből van. Az alapján készítek egy torzított karikatúrát belőle. Vélemény?
-
#11235 Asszem ez az utolsó ma...
(: -
#11234 Ne izgulj, ne szorítsd! Csak lazán, nincs mit vesztened. Élvezd! -
#11233 Hát ez nem lett a legjobb...
-
#11232 Jó lenne egy tablet de vannak fontosabb dolgok is amit előtte meg kell vennem.
-
Nodler #11231 Nem egérrel kéne rajzolnod...
Nem olyan drága egy tábla, egy 10-esért már kapsz egy egyszerűet és az még mindig ezerszer jobb mint ha egérrel csinálnád. -
Nagyban
Új egerem van és sokkal jobb rajzolni vele -
Nodler #11229 Nektek nem szokott izzadni a kezetek rajzolás közben? Engem iszonyatosan zavar hogy nem tudom rendesen megfogni tőle a ceruzát. -
#11228 oksi akkor 1024et preferálom -
#11227 Nem tudom, van 512-es és 1024-es asszem. Ebben az árban úgy rémlik. Nekem 1024-es az érzékenysége. Szerintem minél nagyobb az érzékenysége annál jobb. -
#11226 Na még egy kérdés:)
A "Fun" annyiban különbözik "csak" hogy kétszer akkor a nyomásérzékenysége?
-
#11225 köszi a választ! -
#11224 Mind1 firkának zsír, de csak azért mert ismerem a munkáid. :) Amm.. nem igazán sötétebb. És ha kicsit megnézed a befőtt eleje hátulja közé húzol egy vonalaz majd a jobb és bal széléhez onnan meg van a sík és megnézed akkor a szem nem sötét ott ahol kéne de lehet én látom rosszul. -
#11223 ő a lötyiben lévőkre gondolt mert kb ugyan olyan sötétek mint a kilógó golyszli de ez is csak egy meglátás
-
#11222 Sötétebb is kicsivel, nézd meg azt a szemet amelyik kilóg belőle
(amúgy nem zavar a "kukacoskodás", lehet, hogy csak firka de ezen is lehet tanulni)
(: -
#11221 Nem szeretnék nagyon kukacoskodni, de csak az edény falában van folyadék vagy belül is? csak mert akkor a szemnek kicsit sötétebbnek kéne lennie, bizonyos részen. -
#11220 magyaron...pff :D -
#11219 Helyettesítés volt magyaron és untam magam (igen, négyzetrácsosba írok magyaron :D)
-
#11218 szerintem tök fölösleges pen&touchot venni, nem ér meg +~10000-et. -
#11217 "Kompatibilis minden progival?"
Igen, eddig minden programmal kompatibilis volt. Adobe Photoshop cs3,cs4 stb..
"Rajzolásra festésre szépen használható?"
Festeni nem próbáltam, vele. De rajzolásra kifogástalan, lásd néhány korábbi rajzom.
"Pen&Touch-nak van értelme?"
Wacom Bamboo Pen & Touch-om van A6-os méretben. Kifejezetten nagy hasznát veszem az érintő felületnek, amely ha épp rajzolok és csak zavar akkor ki kapcsolok egy gombnyomással. De hidd el nem értelmetlen.
"Esetleg van ebben a árkategóriában jobb?"
15 és 30 ezer forint között jönnek ki a szállítási költségekkel és mindennel együtt ezek a rajzpadok. -
#11216 tudom hogy volt róla szó de nem szeretnék visszaolvasni sry:)
Lenne egy gyors kérdésem, digitális táblát vennék Wacom Bamboo Pen A6 rendben van ugye? Kompatibilis minden progival? Rajzolásra festésre szépen használható?
Pen&Touch-nak van értelme?
Esetleg van ebben a árkategóriában jobb?
Jah és van egy csomo fajta bamboo one, fun, meg mindenféle izé melyik kő nekem?:) -
Midas #11215 deviant staffok kerdeztek csak :PP de jo volt erdekes. -
#11214 ??? nálunk volt? -
#11213 hali, tegnap este sikerült valakinek beszélnie Boris Vallejo-val?
én nem tudtam :S:S:S:S:S -
#11212 Csak egy probléma van ami csak most szúrt szemet, Itt nem úgy van a 14-18 h aki még betöltötte a 18-at de a 19-et nem az küldhet be rajzot, hanem aki még nem töltötte be a 18-at... Azaz így kicsit bajos lesz a dolog, más nem húgommal nevezek :D -
#11211 en kb azota ismerem :D -
#11210 én nem tudom nekem kb 1 hete adta ki először eezt a lehetőséget -
#11209 eddig is lehetett nem? -
#11208 nyersz. -
n3whous3 #11207 szerintem meg
1. kicsit nyomottnak tűnik, de gondolom a versenyre nem fényképet, hanem egy vicces, kicsit karikatúrára hajazó rajzot várnak
2. Valószínűleg majd odarajzol egy sziklát a talpai alá és akkor látszani fog, hogy nem vízszintes az, ahol áll. -
#11206 -Az egész olyan, mintha horizontálisan össze lenne nyomva:
-Nekem a lábak pozíciója furcsa, a hátsó rossz helyen van, miért nem látszik a negyedik láűb, ilyen testtartásnál? (túl rövid a törzs?)
-Mondjuk nem ismerem a maci anatómiát..., de érzetre a szemek sincsenek jó helyen. A mackó bal szeme becsúszott a buksijába.
-Orrlyuk probléma.
-Tónusozásnál ügyelj, hogy egységesen fejleszd a képet! (Bármikor azt tudd mondani, hogy "kész") Ügyelj a kontrasztra, minél nagyobb tartományt használj! Legyenek nagyon sötét és nagyon világos (kevés helyén pl. szemfény, orr, bunda itt-ott szálkásan).
Remélem tudtam segíteni.
Sok sikert! -
#11205 megkéne kérdezni hogy találja meg a bőr tónusait -
#11204 Medve sajtos verseny, alakulóban a rajzom. Vélemény?
-
#11203 Le lesz terhelve a DA. Fasza... :D -
Midas #11202 Biztos kiraly lesz :) mindig is a kedvencem volt. -
#11201 jah egy megjegyzés inkább közérdekű infó ma este a DeviantArton keresztül lehet chatelni Boris Vallejo-val és Julie Bell-el -
Midas #11200 Valoszinu eloben egesz nap halgat aztan itt kielheti magat :D -
#11199 Ha élőben is ennyire ilyen, akkor tuti van net a környéken a korházban xD -
#11198 Élőben nem ilyen szerintem (!). Csak anonim módon lehet nagy a szája...