15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • tenkenorman
    komoly!
  • Misi az ezredes
    A felső kép az Need For Speed Underground2-ből van. Az alapján készítek egy torzított karikatúrát belőle. Vélemény?

• SMGBAS
    Asszem ez az utolsó ma...
    (:
  • Zocsi
    Ne izgulj, ne szorítsd! Csak lazán, nincs mit vesztened. Élvezd!
  • SMGBAS
    Hát ez nem lett a legjobb...
  • SMGBAS
    Jó lenne egy tablet de vannak fontosabb dolgok is amit előtte meg kell vennem.
  • Nodler
    Nem egérrel kéne rajzolnod...
    Nem olyan drága egy tábla, egy 10-esért már kapsz egy egyszerűet és az még mindig ezerszer jobb mint ha egérrel csinálnád.
  • SMGBAS

Nagyban

Új egerem van és sokkal jobb rajzolni vele
  • Nodler
    Nektek nem szokott izzadni a kezetek rajzolás közben? Engem iszonyatosan zavar hogy nem tudom rendesen megfogni tőle a ceruzát.
  • Kovács legény
    oksi akkor 1024et preferálom
  • Misi az ezredes
    Nem tudom, van 512-es és 1024-es asszem. Ebben az árban úgy rémlik. Nekem 1024-es az érzékenysége. Szerintem minél nagyobb az érzékenysége annál jobb.
  • Kovács legény
    Na még egy kérdés:)
    A "Fun" annyiban különbözik "csak" hogy kétszer akkor a nyomásérzékenysége?
  • Kovács legény
    köszi a választ!
  • Misi az ezredes
    Mind1 firkának zsír, de csak azért mert ismerem a munkáid. :) Amm.. nem igazán sötétebb. És ha kicsit megnézed a befőtt eleje hátulja közé húzol egy vonalaz majd a jobb és bal széléhez onnan meg van a sík és megnézed akkor a szem nem sötét ott ahol kéne de lehet én látom rosszul.
  • Looooser
    ő a lötyiben lévőkre gondolt mert kb ugyan olyan sötétek mint a kilógó golyszli de ez is csak egy meglátás
  • SMGBAS
    Sötétebb is kicsivel, nézd meg azt a szemet amelyik kilóg belőle
    (amúgy nem zavar a "kukacoskodás", lehet, hogy csak firka de ezen is lehet tanulni)
    (:
  • Misi az ezredes
    Nem szeretnék nagyon kukacoskodni, de csak az edény falában van folyadék vagy belül is? csak mert akkor a szemnek kicsit sötétebbnek kéne lennie, bizonyos részen.
  • Jim Morrison
    magyaron...pff :D
  • SMGBAS
    Helyettesítés volt magyaron és untam magam (igen, négyzetrácsosba írok magyaron :D)
  • Doddy a düdő
    szerintem tök fölösleges pen&touchot venni, nem ér meg +~10000-et.
  • Misi az ezredes
    "Kompatibilis minden progival?"
    Igen, eddig minden programmal kompatibilis volt. Adobe Photoshop cs3,cs4 stb..

"Rajzolásra festésre szépen használható?"
    Festeni nem próbáltam, vele. De rajzolásra kifogástalan, lásd néhány korábbi rajzom.

"Pen&Touch-nak van értelme?"
    Wacom Bamboo Pen & Touch-om van A6-os méretben. Kifejezetten nagy hasznát veszem az érintő felületnek, amely ha épp rajzolok és csak zavar akkor ki kapcsolok egy gombnyomással. De hidd el nem értelmetlen.

"Esetleg van ebben a árkategóriában jobb?"
    15 és 30 ezer forint között jönnek ki a szállítási költségekkel és mindennel együtt ezek a rajzpadok.
  • Kovács legény
    tudom hogy volt róla szó de nem szeretnék visszaolvasni sry:)

Lenne egy gyors kérdésem, digitális táblát vennék Wacom Bamboo Pen A6 rendben van ugye? Kompatibilis minden progival? Rajzolásra festésre szépen használható?
    Pen&Touch-nak van értelme?
    Esetleg van ebben a árkategóriában jobb?
    Jah és van egy csomo fajta bamboo one, fun, meg mindenféle izé melyik kő nekem?:)
  • Midas
    deviant staffok kerdeztek csak :PP de jo volt erdekes.
  • Kovács legény
    ??? nálunk volt?
  • Looooser
    hali, tegnap este sikerült valakinek beszélnie Boris Vallejo-val?
    én nem tudtam :S:S:S:S:S
  • Misi az ezredes
    Csak egy probléma van ami csak most szúrt szemet, Itt nem úgy van a 14-18 h aki még betöltötte a 18-at de a 19-et nem az küldhet be rajzot, hanem aki még nem töltötte be a 18-at... Azaz így kicsit bajos lesz a dolog, más nem húgommal nevezek :D
  • Jim Morrison
    en kb azota ismerem :D
  • Looooser
    én nem tudom nekem kb 1 hete adta ki először eezt a lehetőséget
  • Jim Morrison
    eddig is lehetett nem?
  • hungary27
    nyersz.
  • n3whous3
    szerintem meg

1. kicsit nyomottnak tűnik, de gondolom a versenyre nem fényképet, hanem egy vicces, kicsit karikatúrára hajazó rajzot várnak
    2. Valószínűleg majd odarajzol egy sziklát a talpai alá és akkor látszani fog, hogy nem vízszintes az, ahol áll.
  • Zocsi
    -Az egész olyan, mintha horizontálisan össze lenne nyomva:

-Nekem a lábak pozíciója furcsa, a hátsó rossz helyen van, miért nem látszik a negyedik láűb, ilyen testtartásnál? (túl rövid a törzs?)

-Mondjuk nem ismerem a maci anatómiát..., de érzetre a szemek sincsenek jó helyen. A mackó bal szeme becsúszott a buksijába.

-Orrlyuk probléma.

-Tónusozásnál ügyelj, hogy egységesen fejleszd a képet! (Bármikor azt tudd mondani, hogy "kész") Ügyelj a kontrasztra, minél nagyobb tartományt használj! Legyenek nagyon sötét és nagyon világos (kevés helyén pl. szemfény, orr, bunda itt-ott szálkásan).

Remélem tudtam segíteni.
    Sok sikert!
  • Looooser
    megkéne kérdezni hogy találja meg a bőr tónusait
  • Misi az ezredes
    Medve sajtos verseny, alakulóban a rajzom. Vélemény?
  • theone91
    Le lesz terhelve a DA. Fasza... :D
  • Midas
    Biztos kiraly lesz :) mindig is a kedvencem volt.
  • Looooser
    jah egy megjegyzés inkább közérdekű infó ma este a DeviantArton keresztül lehet chatelni Boris Vallejo-val és Julie Bell-el
  • Midas
    Valoszinu eloben egesz nap halgat aztan itt kielheti magat :D
  • SMGBAS
    Ha élőben is ennyire ilyen, akkor tuti van net a környéken a korházban xD
  • theone91
    Élőben nem ilyen szerintem (!). Csak anonim módon lehet nagy a szája...