11
  • mir
    #11
    egy ilyen proci fejlesztését a kiadás előtt min. 3 évvel módosítani kell, hogy ne csak a hagyományos utasításkészletet ismerje. nyugi, az intelnél ez a Bterv a K8 bejelentése óta futott, és az ISA bejelentése után az intel már dolgozott is rajta.
  • mir
    #9
    a prescott 64bites optimalizációjának (ami csak a xeonben lesz engedélyezve) nem publikálták a megvalósítását, még az is lehet, hogy valós 64bit.

    "Mármint könnyebb lesz feltörni az intel procis gépeket, mint az AMD procisakat, mert azokon ha az NX bitet használja az oprendszer, akkor nem lehet őket puffer túlcsordulásos módszerrel támadni."
    ja. ez egy érdekes menet lesz, mert ezzel egy csomó biztonsági problémát megoldottak, ha a windows, és a linux is támogatni fogja(utóbbi biztosan) meg a solaris is biztosan akkor ez komoly fegyver az AMD kezében.
  • tau ceti
    #6
    Ehez még hozátehetjük,hogy az intel nem támogatja az Nx bitet,ami annyit jelent hogy windows támogatás esetén az intel procik kevésbé lesznek megbizhatóak,mint az amd procik.:-)
  • tau ceti
    #5
    Mit lehet ehez hozátenni?

    A legnagyobbak is követnek el iszonyatos baklövéseket.
    Az intel gyakorlatilag kidobott pár milliárd $-et erre a procira,és most kénytelen volt kihozni egy olyan cpu-t , mai hoszabb távon piacképtelenné teszi az itanumot.
    :-)


    Melesleg meg lemásolta az AMD technológiáját.:-)
    Csak éppen az amd már 1 éve a piacon van...
  • Darth Sith
    #2
    érdekes. 7GHZ... az egy dolog hogy ez sok, de mennyi a valós teljesítménye?