8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
#156 valaki megadná az email címét, hogy elküldhessek rá egy regisztrációt? lehetőleg ne freemailes elgyen, emrt oda eddig nekem nem érkezett új levél 4 nap óta... -
#155 proba nelkul eselytelen hogy megvegyem... :)
meg van a listamon legalabb 3 varandos, ami elsobseget elvez -
Alblink #154 És a havidija mennyibe kerul gondolom nem annyi mint amikor megveszed a jatekot. -
#153 Van 40-es, de nemsokra jon a patch amiben 50-es lesz. (meg egy csomo ujdojnsag lesz allitolag). -
#152 nemtom :) -
#151 van max szint? -
#150 igen -
#149 A megölt gazfickókért XP-t kapsz, mint a legtöbb RPG-ben. Minél nagyobb a szinted, annál több XP kell a szintlépéshez (színtén mint a legtöbb RPG-ben). A gazfickók megöléséért nem pénzt kapsz, hanem influencet (itt a pénz szerepét tölti be). Ezen vehetsz fejlesztéseket a képességeidhez, és inspirációkat (ezek tekinthetők heal/stamina/dmg/stb potion-öknek). -
#148 már előfizetős? -
#147 ennek a játéknak mi a célja? hogy lehet fejlődni? -
-
#145 -
#144 OTP webkártyával rendeltem, és elfogadták.
Ha esetleg format van vagy véletlenül letörölted a játékot, és még megvan a 800Mb-os install, akkor mákod van. Ha nincs, akkor töltheted le megint. Az ftp-n volt még valami disk1.zip meg disk2.zip
Sztem ez azért van, hogy ha azokat töltöd le, akkor 2 cd-re ki tudod írni, de még nem próbáltam azt a verziót :D -
#143 fájdítjátok a szívemet:(
dejó nektek -
-
#141 44.95$-ert rendeltem az NCSoft oldalanm 49.90.
Rendelhetsz mindeket helyrol csak CD kulcsot, az NCSoft oldalarol egybol kuldik, a masiknal kicsit varni kell (1 nap).
Mikor megvan le kell tolteni a klienst (800 mega) es mehet a jatek. Ha letorolted a gamet szerintem ujra le kell tolteni en meg nem lattam install verziot.
Meg lehet venni a dobozos jatekot is az 44.95$ ill. 49.90$(tehat ugyanannyi, mint a kulcs),csak ilyenkor kell fizteni szallitast is (ha jol emlekszem 7 vagy 10$) plussz 1-2 het mire ideer.
Itt a linekek akit erdekel:
NcSoft
Interactcd
Dombornyomott Visa, Mastercard biztos jo, azt hiszem Otp web kartya is. -
Alblink #140 Lenne néhány amator kérdesem 10000ft ugye a jaték.és havi 3000ft,nincs dobozos verzio csak letoltod pénzért?vagy ingyen,és a cdkeyert kell fizetni?es mivan ha letorlod a gamet ujra le kell toltened gondolom ingyen?eleg a bankszamlaszam a vasarlashoz es milyen kartyakal lehet fizetni? -
#139 semmi 8) -
Kaleb222 #138 mivan? :P -
#137 ja, nemmindegy, hogy hova költöd, l2-be, és COH-ba, vagy 1 COH-ba neked, 1-be nekem :P -
Kaleb222 #136 csináljatok mát egy movie-t a játékmenetből érdemes
erre előfizetni? Nemtom eldönteni hogy lin2 legyen
vagy ez, és a 10,000ft nem mindegy :P
-- -
#135 Én lehet, hogy csak este tudok majd játszani. Még nem döntöttem el, hogy melyik karimat vigyem tovább:
-CrAzNaGrAv: gravity controller / storm summoning
-Radin (aszem ez a neve): radiation defender -
#134 brühühü, összefacsarodik a szívem
nektek jó kis karitok van, én meg itt szenvedek a nagy semmivel 8( -
#133 Hali megcsinaltam a karim a Guadrina serveren vagyok /ice/energy balster Coldasice neven.
-
#132 Egyáltalán nem vészes beírni ezt a nevet. Aki privátban akar írni, az meg szenvedjen meg vele. :D -
#131 Aktivaltam delutna megyek akkor Guardian server igaz?
enhancmentek :
Max 6 lehet egy powerhez.
Ha kombinalod oket, mindig a nagyobb kerul elore (pl egy 3-esra raraksz egy 5-ost akkor 5+-os lesz.)
Ugy van a szamozas, hogy pl: van 5-os, 5+ (ez 6-os), 5++ (ez 7-es) aztan ha erre is raraksz 6+ lesz.
Figyelni kell a szinukre: ha piros (azt hiszem ha 5 szinttel kisebb mint te szinted) akkor nem ad bonuszt pl: level 10-en level 5-os. A zold szinu a jo.
Meg van szabva hogy milyen szintten mekkora lehet: Ha jol emelexem, level 5-tol lehet 5-os, level 8-tol 10-es 12-tol 15-os, 13-tol dual origin aztan kesobb single origin.
A dula origin olyan ami ket kulonbozo orgin-nak is jo pl: mutant/magic, a single ami csak egy adott originnek jo.
A dual ketszer erosebb, mint a training (a szamozott) ench, a single meg a dualnal ketszer erosebb.
Ha ugyanabbol a fajtaabol tobbet is lehet rakni egy powerbe (pl tobb damage, tobb accuraty) de ilyenkor nem osszeadodnak hanem szazalekosan novelik. (Tehat 2db 10-es damage ench, nem egyenlo egy 20-al.)
Shala, meg aki tud jojjon jo kis game ez! -
#130 én játszanék szívesen, csak ugye a pénz nekem gondot jelent.... :/
és ráadásul még szeretném ki is próbálni előbb. -
#129 Hat ezt nem tudom, de ugyanazokat a bonikat leket kombinalni! Gondolom azt lattad. Es akkor megint felszabadul egy slot, amibe rakhatsz ujat.
Egy lvl2 meg lvl 5-böl lehet 3++ (nekem valahogy igy volt...)
Ezek a CrAzNagRaV fele nevek gondolod kenyelmesek privatmessage irasakor?
Mikor be kell irogatni, hogy /tel CraZmaGraV es a 8. eliras utan szarnek bele :-)
Meg L337 nevek. Mindenki hülyenek fog nezni (max az nem, akinek szinten ilyen neve van).
Nöjetek mar fel! -
#128 lvl3 Technology Controller - Gravity/Storm Summoning
-
#127 Ezek az enhancmentek hogy müködnek? Nem nagyon értettem őket a bétában sem. Pl ha én lvl7 vagyok, és egy erőn még nincs dmg novelő, és rakok rá mondjuk egy lvl7-est egyből, akkor ez a jobb, vagy az, hogy ha mondjuk már alapból van rajta lvl1+lvl2+lvl3+lvl4+lvl5+lv6 és erre rakom rá a lvl7-est? Ezt nem értem csak -
#126 Hehe! Már csk fél óra, és telepítem :D -
#125 Ferro: a hivatalos fórumot olvasod? -
#124 helo, engem érdekel a téma :)
elöakarok egyre fizetni még nincs Wow, csak nemtudom hogy lineage2 legyen e vagy ez. :) -
Nexushun #123 hopp ezen még elgondolkodom. Bár most is minden matek felvételi példa után irogatok ide pihenésképp :D (nem nagyon van juniusig időm) illetve lenne de akkor nem vennének fel sehova :P -
#122 Ha esetleg látsz esélyt rá, hogy előfizetsz, és esetleg pesti vagy, és esetleg nagyon-nagyon szépen megkérsz, akkor talán beugorhatsz hozzám kipróbálni.
Talán! :P -
Nexushun #121 Felnyomtam az első helyre a topicot :P Egyébként tényleg jó lehet a game, mert jókat írnak róla 8magasan a legjobb mmorpg-nek szavazzák itt http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/sort/rating) ez egy kis reklám a kétkedőknek :), csak sajnos nem voltam ott az open betán és nem tudtam személyesen kipróbálni, mert azt a szar L2-t nyomtam akkoriban :) -
#120 Az a rikti invázió fasza lehetett, kár, hogy elbambultam.
Lehet, hogy CrAzNaGrAv lesz a neve a controllernek :D -
#119 Köszi a biztatást
Azért gondold át a dolgot, hátha rá tudod magad beszélni! -
#118 Azért egy pár másik fórumba (ahova én még nem írtam be), te is írhatnál/nyithatnál új topicot :D -
Nexushun #117 Látom tartjátok még magatokat. Jól van, kitartás :D